RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

4RIDE

Филтър

Comparare produse (0)


Afişare 1 - 18 din 305 (17 pagini)

Originea brandului și când a fost creată
Sediul central al producătorului se află în Polonia, Varșovia. Este deținută de Honda Motor și are o sucursală situată în Sao Paulo, Brazilia. De peste 35 de ani, brandul comercializează produse de înaltă calitate pentru motociclete. De asemenea, aplică tehnologii avansate în producția sa.

Care sunt cele mai populare fapte despre brandul?

Pe lângă producerea de baterii de motociclete, acest brand este specializat și în producerea de diverse tipuri de căști de motocicletă off-road și urbane, precum și echipamente moto cum ar fi combinezoane moto, geci moto, mănuși, lenjerie termică, protectoare, accesorii moto.

În catalogul mărcii veți găsi și genți pentru motociclete, duze, interfoane, dispozitive de navigație, piese pentru motociclete și produse de întreținere. Motocicletele se caracterizează prin economie și design frumos.

Care sunt bateriile de top ale brandului


  • 4RIDE- CB10L-B2 4RIDE

  • 4RIDE- 12N5.5-3B 4RIDE

  • 4RIDE- 12N9-3B 4RIDE

  • 4RIDE- 6N11A-3A 4RIDE


4Ride este un brand specializat în producția de baterii auto și motociclete. Marca oferă o gamă largă de baterii de calitate și durabile, potrivite pentru diferite modele de motociclete. Dacă calitatea este importantă pentru dumneavoastă, ați găsit brandul potrivit. În catalogul bogat pe magazinul LinsonMoto veți găsi diferite baterii 4Ride, care garantează funcționarea bună a mașinii sau motocicletei dvs. Acest brand oferă o mare varietate de dimensiuni de baterii pentru motociclete. Bateriile 4RIDE sunt funcționale și au performanțe excelente. Acestea oferă fiabilitate și calitate și sunt extrem de durabile.

Unele seturi de baterii includ și acizi. Bateriile brandului sunt ușor de încărcat și manevrat. Nu necesită reîncărcare înainte de faza acidă inițială. Brandul oferă o varietate mare de dimensiuni pentru bateriile sale moto. Bateriile moto 4Ride vin cu o garanție de 6 luni și sunt la prețuti foarte accesibile. Magazinul online LINSONMOTO oferă transport gratuit la comenzi de peste 200 lei. Livrarea se face în termen de 2-3 zile.