LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

CABERG

Филтър

Comparare produse (0)


Anti-fog PINLOCK CABERG DRIFT A18471
Anti-fog PINLOCK CABERG DRIFT A19267
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

 

CABERG este un producător de frunte de căști moto, cu experiență vastă în industria de producție. Fondată în 1974 la Bergamo, Italia de Nord. Compania are o prezență pe piață cu căști de motocicletă de înaltă calitate. Marca are un laborator intern pentru testele de certificare de conformitate cerute de lege, astfel încât gama de produse să ofere protecție și confort maxim motocicliștilor.

 Filozofia acestui producător de căști moto este asociată cu dorința de a obține siguranța maximă în procesul de producție, o pasiune pentru inovație, calitatea fără compromisuri a produsului final. Este lider nu numai pe piața europeană, ci și într-o serie de țări din afara Europei.

Deoarece brandul privește spre viitor, încearcă să aducă tehnologia de ultimă oră în căștile sale, design impresionant și soluții revoluționare. Scopul său principal este de a crea căști conform tehnologiilor inteligente, combinând viziunea frumoasă cu funcționalitatea excelentă. Prioritatea este căștile de la brand să ofere atât confort, cât și super-confort fanilor motocicletelor.

Care sunt cele mai populare fapturi despe brandul

Brandul produce diverse tipuri de căști moto: căști flup up, căști full face, căști motocross, căști modulare și căști pentru scuter. Este de fapt unul dintre primele mărci italiene care a creat o cască flip up pe piață. Liniile de cască ale mărcii includ atât căști sport, cât și căști potrivite pentru călărie urbană. Sunt disponibile căști de motocicletă pentru bărbați și femei. De asemenea, brandul oferă cască și vizor antifog.

Modele de top a brandului

        Cască CABERG 104V2 flower H18450

        Cască CABERG CONDA H181093

        Cască CABERG DRIFT EVO H18974

        АAnti-fog PINLOCK CABERG DRIFT A19267

 

Ce caracterizează căștile brandului?

Căștile brandului sunt echipate cu o serie de accesorii pentru confortul călărețului, cum ar fi ochelarii de soare DVS încorporați. Învelișurile lor sunt fabricate din materiale durabile care au trecut teste riguroase pentru certificatele internaționale de durabilitate și siguranță.