CHAMPION

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


Filtru de ulei  CHAMPION COF038
Filtru de ulei CHAMPION COF011
Filtru de ulei CHAMPION COF013
La cerere
Filtru de ulei CHAMPION COF016
La cerere
Filtru de ulei CHAMPION COF023
Filtru de ulei CHAMPION COF031
Filtru de ulei CHAMPION COF032
La cerere
Filtru de ulei CHAMPION COF033
La cerere
Filtru de ulei CHAMPION COF036
La cerere
Filtru de ulei CHAMPION COF037
La cerere
Filtru de ulei CHAMPION COF039
Filtru de ulei CHAMPION COF040
Filtru de ulei CHAMPION COF041
La cerere
Filtru de ulei CHAMPION COF042
Filtru de ulei CHAMPION COF043
La cerere
Filtru de ulei CHAMPION COF044
La cerere
Filtru de ulei CHAMPION COF045
La cerere
Filtru de ulei CHAMPION COF046
Afişare 1 - 18 din 54 (3 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

CHAMPION este un brand cu renume mondial în dezvoltarea și producția de produse inovatoare, de calitate și de încredere. Este un simbol al calității și funcționalității. De mai bine de 110 ani, brandul oferă clienților săi produse pentru diverse tipuri de motoare. Produsele lor îndeplinesc toate cerințele tehnologiei moderne și sunt de cea mai înaltă clasă. Compania investește puternic în cercetarea și dezvoltarea de noi produse, precum și în rafinarea acestora.

Care sunt cele mai populare produse ale brandului

Filtrele de ulei Champion blochează eficient contaminanții nocivi pentru a asigura puritatea maximă a uleiului fără nicio precipitare. Filtrele de marcă sunt potrivite atât pentru uleiuri sintetice, cât și pentru cele convenționale. Calitățile lor combină protecția și filtrarea maximă (până la 99%), ceea ce asigură o viață lungă a motorului și o funcționare fără probleme chiar și în cele mai grele condiții de conducere.

Modele de top ale brandului

        Filtru de ulei CHAMPION COF038

        Filtru de ulei CHAMPION COF011

        Filtru de ulei CHAMPION COF031

        Filtru de ulei CHAMPION COF465

 

Care sunt caracteristicile filtrelor de ulei?

Filtrele de ulei și aer Champion / Federal Mogul pot fi utilizate pentru diverse tipuri de motociclete, scutere și ATV-uri. Sunt potrivite atât pentru conducere în zone urbane, cât și pentru off-road. Filtrele de motociclete Champion sunt concepute cu precizie pentru a satisface sau a depăși așa-numitele standarde OE.

Sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate și conform standardelor stricte de calitate și durabilitate. Sunt concepute pentru a ne servi mult timp. Filtrele au aproape zero defecte. Oferă un randament maxim și o protecție de neegalat.

Filtrele de ulei Champion au o serie de avantaje, dintre care unele sunt, de exemplu, durata de viață a motorului prelungită. Toată gama de filtre de ulei de marcă se supun testelor de calitate înainte de a ajunge la utilizatorul final: (ISO 4548 pentru filtrele de ulei și ISO5011 pentru filtrele de aer).