GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

DUCHINI

Филтър

Comparare produse (0)


Stoc epuizat
Casca Duchinni D705 HH25448630
Stoc epuizat
Casca moto DUCHINI D705 ZH31315423 OUTLET
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creată

Duchini este un brand italian popular, specializat în producerea de căști moto confortabile, accesibile și de înaltă calitate. Acesta este unul dintre producatorii principali de echipamente moto pe piața europeană care are capacitatea de a deveni chiar și mai popular și de renume. Acest brand câștigă rapid popularitate la fanii moto datorită produselor sale de înaltă calitate la prețuri accesibile. În linia echipamentelor moto ale mărcii este clar stilul italian în proiectarea echipamentelor.

Se străduiește constant să își dezvolte și să-și îmbunătățească produsele. Marca are o experiență vastă în fabricarea căștilor de înaltă calitate. Brandul a dezvoltat o gamă largă de căști de motocicletă pentru a răspunde nevoilor tuturor motocicliștilor. Acest brand a creat o varietate mare de modele de căști care includ o varietate de elemente grafice, design, materiale și stiluri pentru a se potrivi cu diferite modele de biciclete.

DUCHINI oferă utilizatorilor săi căști moto de calitate și de încredere, care arată stilul stilului italian. Indiferent de tipul de bicicletă pe care am alege să îl conducem: bicicletă sport, cruiser, aventuros, bicicletă goală, putem găsi casca de care avem nevoie în catalogul mărcii, care este atât de frumos proiectat, cât și ne aduce siguranța pe care o căutăm.


Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Pe lângă căștile moto, brandul oferă și costume din piele și textile, geci moto, pantaloni moto, blugi moto, mănuși și accesorii moto atât pentru femei, cât și pentru bărbați. 

Marca rulează toate echipamentele moto prin teste riguroase în conformitate cu standardele de calitate stabilite. Căștile ei au fost testate împotriva șocurilor din cinci puteri diferite. Dotat cu vizoare rezistente, fără zgârieturi, garnituri ușor de îndepărtat, ușor de curățat și care oferă o ventilație excelentă în fiecare sezon.

Cele mai populare modele ale brandului

        Cască Duchinni D909 H181156

        Cască moto DUCHINI BGK190618/2

        Cască moto DUCHINI H181192

        Geacă moto DUCHINI J16550

        Pantaloni moto DUCHINI P17385

        Mănuși DUCHINI P17306