GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

FRANK THOMAS

Филтър

Comparare produse (0)


Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

FRANK THOMAS este un brand britanic renumit pentru echipamente și accesorii moto. Compania a fost fondat în ianuarie 1982. Fondatorii companiei, Peter Lafton și David Wooding, își lansează prima fabrică de cizme moto cu 300 de lucrători din toată țara.

Inițial, compania producea doar cizme, dar în 1983 a dezvoltat cea mai cunoscută tehnologie a vremii și a creat primele mănuși impermeabile pentru motociclete. Frank Thomas își urmează mulți ani de tradiție în producția de echipamente.

Fiind o companie modernă, Frank Thomas nu încetează să-și îmbunătățească produsele pentru a respecta standardele noi. Marca este specializată în producția de căști moto, geci din piele și textil, mănuși, cizme, blugi moto, lenjerie termică, pentru bărbați și femei. De asemenea, brandul oferă accesorii pentru motociclete, cum ar fi rucsacuri și genți moto.

Unul dintre obiectivele principale ale companiei este combinarea designului atractiv cu funcționalitatea excelentă și nivelul maxim de protecție.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Deoarece echipamentul moto avea un design mai conservator și era în cea mai mare parte neagră în anii '80, Peter și David au decis să-și numească compania Frank Thomas. Scopul lor era să aibă un nume clasic al companiei britanice. Scopul principal al companiei este de a crea echipamente moto de calitate și fiabile la prețuri accesibile.

Echipamentul moto a mărcii se caracterizează nu numai prin aspectul și designul elegant, dar materialele din care este confecționat sunt extrem de durabile și oferă o purtare confortabilă.

Combinezoanele moto ale mărcii sunt echipate cu protecție pentru umeri, cot și genunchi și au protecție CE.

Cele mai populare modele ale brandului

       Cizme Frank Thomas B18255

       Combinezoane Frank Thomas S18222

       Combinezoane Frank Thomas TITAN S17081

       Combinezoane Frank Thomas XTI J17218