GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

FUCHS

Филтър

Comparare produse (0)


Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat?

Fuchs este un brand britanic popular - cel mai mare producător independent de lubrifianți din lume. Fuchs produce și livrează lubrifianți inovatori de înaltă calitate și pachete personalizate pentru servicii complete pentru clienți în sectoare. Uleiurile de motor Fuchs sunt fabricate conform standardelor de calitate stabilite, ceea ce garantează o calitate și fiabilitate optime.

Gama de produse a mărcii include spray-uri pentru diverse tipuri de lanțuri de motociclete. Prioritatea pentru marcă este crearea de produse ecologice, eficiente și sigure de utilizat.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Brandul are origine germană. A apărut pentru prima dată în urmă cu 85 de ani și are un drum lung de parcurs. Are în prezent 5.000 de angajați și un total de 58 de sucursale în întreaga lume.

Marca oferă unele dintre cele mai căutate și de calitate produse lubrifiante pentru diferite tipuri de lanțuri moto. Produsele mărcii sunt dezvoltate cu un control strict bazat pe o formulă inovatoare folosind o bază sintetică completă creată de inginerii de la FUCHS.

De exemplu, o sticlă spray de 500 ml pentru lanțurile de marcă poate fi reutilizată. Acest lucru îl face un produs super economic și preferat pentru orice fan sporturilor moto. Produsul poate fi folosit pe toate tipurile de motociclete, oferind rezultate bune.

Una dintre condițiile pentru utilizarea spray-urilor de marcă este să nu le folosiți pe suprafețe fierbinți. Toate spray-urile pentru lanțuri vin cu instrucțiuni pentru o utilizare corectă și sigură.

Sprayurile pentru lanțuri asigură o lubrifiere excelentă a pieselor mobile pe toate tipurile de lanțuri și previne coroziunea pentru o lungă perioadă de timp. Evitați contactul cu spray pe suprafețe fierbinți. Dacă nu sunteți sigur cum să îl utilizați, citiți prospectul din spatele flaconului sau contactați-l pe partenerul nostru.

Cele mai populare fapturi despre brandul

      Spray pentru lanțuri moto FUCHS Silkolene Chain Lube

      Spray pentru lanțuri moto FUCHS SILKOLENE TITANIUM DRY LUBE

      Spray pentru lanțuri moto FUCHS SILKOLENE PRO CHAIN