LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

HEIN GERICKE

Филтър

Comparare produse (0)


Stoc epuizat
Яке HEIN GERICKE SPORT ZJ32407772
Stoc epuizat
Яке HEIN GERICKE SPORT ZJ32407774
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

HEIN GERICKE este un important brand german pentru echipamente moto. Compania a fost fondată în 1970 în Dusseldorf de Hein Gericke. La doar câțiva ani după înființare, compania a câștigat poziția de producător de frunte de echipamente moto super funcționale și confortabile în Germania.

Accesoriile pentru motociclete Hein Gericke sunt vândute în multe țări precum Austria, Belgia, Franța, Anglia, Turcia, America, Germania, Luxemburg, Italia, Danemarca. Datorită calității sale ridicate, echipamentul moto al brandului are numeroși fani printre iubitorii de moto.

Pentru o perioadă de 10 ani, marca și-a extins bazele de producție pentru echipamente și accesorii moto. Compania are un rol de lider pe piață pentru echipamente moto, cum ar fi combinezoane, geci, pantaloni, mănuși și cizme. Înainte de a-și vinde afacerea în 1987, Hein Gericke și-a extins afacerea la Paris, Viena, Amsterdam, Belgia, apoi a dezvoltat o ținută BMW și a creat protectoare pentru marca HIPROTEC® de umeri, coate și șolduri.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Brandul produce îmbrăcăminte de înaltă calitate din material textil și piele, dintre care geci și cizme moto. Este un fapt binecunoscut că este singurul brand care are contact direct cu clienții. Un alt fapt al brandului este că folosește țesătura specială GORE-TEX ultra-funcțională pentru a-și crea gama de produse, care oferă o rezistență perfectă la uzură.

Scopul principal al brandului este de a crea echipamente moto cu un design luminos și modern, o construcție inovatoare și o funcționalitate excelentă și practic pentru viața fiecărui călăreț. Unele modele de echipamente moto sunt chiar futuriste.

Combinezoanele brandului din textil sunt echipate cu protectoare „GEL” în zonele umerilor, coatelor și genunchilor. Ca standard, toate căștile moto sunt dotate cu un vizor transparent. 

Cele mai populare modele ale brandului

        Combinezon HEIN GERICKE HARD S18160

        Combinezon Hein Gericke S18154

        Combinezon HEIN GERICKE S19108

        Combinezon HEIN GERICKE STAR S19132

        Protecție spate HIP PROTECT A17217