TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

IXON

Филтър

Comparare produse (0)


-23%
Geaca IXON FUELLER J16564 OUT

Geaca IXON FUELLER J16564 OUT

762,85lei 987,51lei

Geaca moto IXON HELIA ZJ26472810
-22%
Geaca moto Ixon Ladies Venice J18541
-44%
Pantaloni Ixon Rubis P17099

Pantaloni Ixon Rubis P17099

195,03lei 345,63lei

Stoc epuizat
Geacă Moto Ixon Electra J18808
Stoc epuizat
Mănuși IXON G19041
Stoc epuizat
Pantaloni IXON CORSICA PP3237524
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

IXON este un renumit brand de motociclete francez specializat în producerea de haine de înaltă calitate din piele și textile pentru bărbați, femei și copii. Datează din 1966. Este foarte important ca marca să obțină o protecție maximă, combinată cu confort maxim pentru călăreț.

Datorită anilor săi de experiență, marca a dezvoltat sisteme inovatoare de siguranță pe care le pune în echipament pentru a o face super eficientă în caz de accidente rutiere. Acestea oferă echipamente pentru motociclete pentru toată lumea, care sunt potrivite pentru diferite tipuri de motociclete. Compania se străduiește să îndeplinească toate cerințele și așteptările motocicliștilor.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Gama de produse a mărcii include geci moto, pantaloni moto, armuri, cizme, genți moto, accesorii moto, airbag-uri și multe altele. Marca oferă diferite tipuri de echipamente pentru diferite feluri de motociclete: de sport, turistice, roadster, aventuri, personalizate, precum și motociclete pentru călărie urbană. Gecile moto ale mărcii sunt echipate cu o protecție „CE” robustă pentru umeri și cot.

Brandul este cunoscut pentru airbag-ul său unic, cu un sistem electronic inteligent încorporat. Este versatil și compatibil cu orice model de sacou moto. Avantajele sale sunt că poate fi purtat sub orice geacă, este fără fir și nu trebuie să fie echipat cu senzori de motocicletă. În caz de impact în mai puțin de 55 de milisecunde, airbag-ul se umflă pentru a proteja zonele cele mai vulnerabile ale corpului călărețului.

De asemenea, deține certificatul CE și are un protector de spate CE. Airbag-ul are tehnologie avansată inteligentă, sistem electronic de detectare, tors îmbunătățit strategic, guler, gât, coloană vertebrală. Perna este ușor de utilizat, relativ ușoară și este confecționată din materiale respirabile întinse pentru o purtare și reglare confortabilă. Perna a fost testată de unii dintre cei mai buni motociclisti profesioniști.

Cele mai populare modele ale brandului

        Geacă moto Ixon Electra J18808

        Geacă moto IXON J17705

        Geacă moto IXON J19399

        Pantaloni Ixon Rubis P17099

       Geacă moto IXON silver 15376