LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

MT

Филтър

Comparare produse (0)


Stoc epuizat
Casca MT Mugello HH26460966 OUTLET
Stoc epuizat
Cască MT THUNDER WILD GARDEN HH11380132
Stoc epuizat
Vizor MT MTV06 THUNDER A17135
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

MT este unul dintre cele mai importante mărci de accesorii moto din Spania. Numele său complet este Manufacturing Thomas, S.A., (MANUFACTURAS TOMÁS S.A.). Marca funcționează pe 5 continente, într-un total de 95 de țări, deoarece prioritatea sa este să ofere produse și servicii pentru clienți de cea mai bună calitate. Se străduiește constant să evolueze și să se adapteze la schimbările din industria uneltelor de motociclete.

Brandul se dezvoltă dinamic și caută întotdeauna modalități de îmbunătățire a calității produselor sale, astfel încât acestea să satisfacă nevoile călărețului modern. În fiecare an, brandul își completează catalogul de cască cu modele noi care îndeplinesc unele dintre cele mai stricte standarde de siguranță din industrie. Dezvoltă noi modele și grafică pentru căștile sale pentru a le face căștile mai atractive pentru clienții săi și pentru a le oferi o nouă experiență.

A fost fondată în 1968. Produce o gamă largă de căști moto: full face, flip up, modulare, pentru copii și motocross. Căștile MT sunt fabricate la cel mai înalt standard european certificat. Succesul lor se datorează adaptării la cerințele moderne pentru schimbările structurale și tehnologice. Fiecare element al căștilor a trecut prin teste ample de siguranță cerute de industrie.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul 

Catalogul de produse al mărcii include căști de tip flip up, modulare, off road, pentru scutere, de curse, căști pentru copii în diverse dimensiuni și modele. Căștile mărcii sunt certificate DOT (SUA) ECE / ONU 22.05.P (UE) SNELL USA (SUA).

Aburirea vizorului este o întâmplare frecventă când există o diferență între temperatura exterioară și temperatura căștii. De aceea, brandul a dezvoltat sistemul Pinlock®. Sistemul de cască Pinlock® propus absoarbe umiditatea din interiorul căștii și oferă o vizibilitate excelentă călărețului tot timpul.

Modele de top ale brandului 

       Vizor MT DEFENDER/REVENGE/THUNDER/BLADE A19270

       Cască MT Mugello Leopard H18817

       Cască MT Thunder Axe H19463

       Cască MT REVENGE H19444

       Cască MT MX Synchrony H17754