RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

NOLAN

Филтър

Comparare produse (0)


Anti-fog NOLAN 15256
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

NOLAN este o companie italiană binecunoscută înființată în 1972 la Bergamo, Italia, de Lander Nights. Marca se bazează pe tradițiile italiene din producția sa, dar, în același timp, își dezvoltă constant produsele conform noilor tendințe, pentru a răspunde nevoilor automobilistului modern. Are o prezență pe piața americană de peste 35 de ani, reprezentantul său în America fiind Cima International, Inc.

Scopul mărcii este de a oferi utilizatorilor săi echipamente moto high-end, care să fie proiectate frumos, să aibă caracteristici inovatoare, dar în același timp să fie accesibile. Deoarece Nolan își fabrică echipamentul moto în propria fabrică, acesta este în măsură să aplice un control de calitate strict în timpul producției. De asemenea, are propriul său laborator unde testează căștile moto ale liniei sale pentru a respecta standardele mondiale de calitate stabilite.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Brandul este specializat în producția de căști de înaltă calitate, precum și un interior separat pentru căști, vizoare, accesorii pentru cască, curățători pentru cască și alte produse moto. Pentru a obține o calitate și o durabilitate ridicată pentru căștile sale, compania folosește doar cele mai fine materiale și tehnologii sofisticate de proiectare. Nolan este unul dintre brandurile de top de pe piață. Marca oferă căști de față complete, căști de față deschise, căști încrucișate, căști de poliție,

Modele de top ale brandului 

Pe lângă o gamă largă de modele de cască de motocicletă pentru diferite tipuri de motociclete, brandul oferă diverse tipuri de vizualizatoare, sisteme de comunicații pentru căști de motociclete N-COM, mecanisme de montare a vizoarelor și huse pentru deschiderea căștilor, căptușelilor cască, cască pentru motociclete, spray-uri pentru curățare, prosoape din microfibră, pungi de cască, kituri de întreținere a cască. Măștile vin și cu DVS - ochelari de soare și sisteme de comunicație încorporate        PINLOCK NOLAN N60 A19268

       Anti-fog NOLAN 15256

       Anti-fog NOLAN N110E/N81E/X-1001E A18521

       Cască Nolan N60-5 Gemini Replica H19449

       Cască Nolan N91 EVO NCom WHITE H18719

       Bărbie pentru cască NOLAN N84 A18507