TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

PINLOCK

Филтър

Comparare produse (0)


Așteptăm livrare
Anti-fog PINLOCK 30 CLEAR
Stoc epuizat
Anti-fogPINLOCK AGV GT2 A18523
Așteptăm livrare
Pin Anti-fog PINLOCK
Așteptăm livrare
Pin Anti-fog PINLOCK 3-componente
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Originea brandului și când a fost creat
Compania a parcurs un drum lung în dezvoltarea sa de la înființare. Revoluționează piața de motociclete cu ajutorul vizoarelor sale de înaltă calitate.

Fiecare motociclist știe că vizoarele ranspiră când mergem cu motocicleta. Motocicliștii au încercat de-a lungul anilor totul să facă față transpirației spectatorilor lor. Au încercat diferite moduri de curățare - de la săpun la cartofi, dar nimic nu a funcționat.

Derek Arnold, fiind un importator de căști moto, este însă inspirat și inventează o idee inovatoare. El vine cu ideea aplicării principiului dublei scuturi. Ideea lui include o inserție dintr-un material care absoarbe umezeala, care este atașat la vizor cu un știft. Acest lucru asigură că o „cameră sigilată” este creată pentru a împiedica vizionarea să nu se oprească.

Acest sistem Pinlock îi ajută pe motocicliști să uite ce este un vizor neclar. Pe lângă materialul de inserție de înaltă calitate, știfturile oferă confort maxim pentru motocicliști.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?
Brandul dezvoltă noi tehnologii pentru ca produsele sale să îndeplinească standardele de siguranță a industriei. Fie că sunteți în căutarea unui vizor moto pentru curse, aventura cu motocicletele în sălbăticie, tur turistic sau pur și simplu sunteți în căutarea unui vizor confortabil pentru plimbarea prin oraș, veți găsi vizoarele pentru fiecare scop în catalogul nostu.

Vizoarele mărcii sunt compatibile cu diverse modele de motociclete și se caracterizează printr-o durabilitate excelentă, ușor de curățat și de amplasat. Acestea oferă o protecție completă în diferite condiții cu care un motociclist trebuie să se confrunte.

Brandul are o linie de vizualizatoare moderne Pinlock Overlay care pot schimba culoarea. Vizorul trece de la transparent la complet întunecat în câteva secunde, ceea ce elimină adăugarea ochelarilor de soare încorporați.

Cele mai populare modele ale mărcii
●        Anti-fog PINLOCK AGV GT2 A18523
●        Anti-fog PINLOCK 30 CLEAR
●        Anti-fog PINLOCK 70 AGV Corsa/T Veloce/Pista/VeloceS A18516
●        Anti-fog PINLOCK CX-1V A18518
●        Pinlock/anti-fog PINLOCK 3-componente