TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

RACERED

Филтър

Comparare produse (0)


Blugi moto din chevlar RACERED FACTORY
Blugi moto din chevlar RACERED FALCON
Așteptăm livrare
Blugi moto din chevlar RACERED RAPTOR
Blugi moto din chevlar RACERED TUONO
Așteptăm livrare
Pantaloni moto RACERED KEVLAR  KENTUCKY MILITARY
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Originea brandului și când a fost creat
RACERED este un brand italian de top care produce diverse tipuri de blugi moto pentru bărbați și femei. Brandul produce atât blugi moto, cât și blugi casual. Blugii sunt realizați manual din țesături italiene. Blugii moto ai brandului combină un design frumos, confort maxim și protecție 100% pentru călăreț. Brandul își combină pasiunea pentru modă și motociclete și o aplică creării liniilor sale de blugi moto.

Prioritatea principală a mărcii italiene RACERED este să producă blugi italieni de înaltă calitate, care combină protecție, confort și design modern.

Blugii moto ale mărcii sunt confecționate cu un design special și oferă confort și protecție. Blugii sunt cu protectoare detașabile în zona genunchilor și picioarelor. Designul lor elegant, sport, vă permite să arătați unic și în același timp să fiți protejați.

Articolele de înaltă calitate ale mărcii se caracterizează prin calitate și durabilitate ridicată. Scopul mărcii este de a crea blugi de motocicletă foarte puternici, care sunt ca o „armură” invizibilă pentru călăreț. Adică să combinăm un aspect urban elegant și o durabilitate excelentă care ne poate proteja de accidentări în timpul bicicletei. Unele modele de blugi moto au sloturi speciale în care se pot monta benzi pentru o protecție mai mare.

Care sunt cele mai populare fapturi dspre brandul?
Dacă doriți să arătați bine toată ziua și să fiți protejat când vă conduceți motocicleta, blugii RACERED sunt alegerea perfectă pentru dvs. Sunt confecționate din țesături elastice pentru confort maxim, buzunare mari în față, buzunare mari pentru spate, două buzunare laterale, protectoare pentru genunchi încorporate, care pot fi ușor demontabile. Unele modele au o pungă de retractor protector. Unii blugi au de asemenea protecții laterale ale coapsei.

Cele mai populare modele ale mărcii
●        Blugi moto cu kevlar RACERED FACTORY
●        Blugi moto cu kevlar  RACERED RAPTOR
●        Blugi moto cu kevlar  RACERED TUONO