LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

SCORPION

Филтър

Comparare produse (0)


Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

SCORPION este o companie americană care produce diverse tipuri de căști de înaltă calitate. De peste 10 ani, marca este pe piață pentru echipamente moto. În doar câțiva ani, se află în top 5 dintre cele mai vândute mărci din Statele Unite. Brandul are o fabrică de ultimă generație pentru producția de echipamente moto.

Echipele brandului monitorizează constant manopera fiecărui detaliu al produselor pentru a asigura o calitate optimă cu eficiență maximă în echipamentele sale moto. Scopul mărcii este de a oferi consumatorilor echipamente de motocicletă de calitate pe care se pot baza în orice situație.

De asemenea, brandul produce articole de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei și diverse accesorii pentru motociclete. Scopul său principal este de a realiza o combinație de stil, confort și protecție maximă pentru călăreț. Căștile brandului au un design inovator și sunt confecționate din materiale extrem de rezistente, testate pentru durabilitate. Nu este întâmplător faptul că unii dintre cei mai cunoscuți piloti folosesc echipamentul moto al mărcii.

Echipa de brand angajează unele dintre cele mai bune designeri de echipamenti și căști moto din lume, care au petrecut multe ore dezvoltând și testând produsele ScorpionExo® pentru a se asigura că fiecare produs îndeplinește standardele mondiale de calitate și siguranță în echipamentele moto, precum și depășirea așteptărilor consumatorilor.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Brandul are o selecție largă de căști de motocicletă pentru toate tipurile de biciclete: flip up, cross, cască de motocross, cască de curse. Unele modele de căști ale mărcii au DVS - ochelari de soare încorporați.

Căștile brandului sunt caracterizate de o calitate înaltă și un design unic. Marca impune sisteme de înaltă tehnologie în producerea produselor sale moto.

Cele mai populare modele ale brandului

        Anti-fog PINLOCK SCORPION EXO DKS107 A19298

        Cască Scorpion Exo 400 H19464

        Cască Scorpion Exo-1200 Air H19506

        Cască Scorpion EXO400 H181210

        Cască moto SCORPION H17520

        Cască Scorpion EXO900 H18907