TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

SONAX

Филтър

Comparare produse (0)


Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

Compania germană SONAX este lider mondial în producția de produse de curățare și produse cosmetice pentru mașini, motociclete și vehicule grele. Acesta datează din 1950, făcându-l unul dintre pionierii în producția și dezvoltarea produselor de întreținere a mașinilor și, mai târziu, în întreținerea motocicletelor.

De peste 65 de ani, SONAX oferă o gamă variată de produse de îngrijire automobilistică pe piață. Brandul își extinde constant portofoliul de produse, continuând să investească în cercetarea și dezvoltarea produselor sale pentru a îndeplini toate standardele moderne de calitate și siguranță în industrie. Produsele mărcii sunt vândute în întreaga lume, deoarece compania este prezentă în peste 90 de țări.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Oricât de murdară este bicicleta ta, produsele de marcă sunt o alegere excelentă pentru curățarea oricărui tip de murdărie. O caracteristică a mărcii este că respectă toate cerințele de mediu și de sănătate în producția produselor sale

Marca oferă o gamă variată de produse care asigură întreținerea completă și sistematică a vehiculului. De asemenea, compania oferă o gamă specială de produse de detergenți pentru spălătorii auto și centre de îngrijire auto.

Marca oferă loțiuni de înaltă calitate, potrivite pentru curățarea și întreținerea garniturilor interioare ale mașinii, huse de piele pentru motociclete și alte piele moale. Loțiunile reîmprospătează culoarea și mirosul pielii și ajută eficient la eliminarea diferiților contaminanți, uleiuri și grăsimi, precum și menține pielea netedă și impermeabilă.

Catalogul mărcii oferă și produse de curățare a pielii. Acestea îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete, cum ar fi smudging cu blugi și cerneală, fără a deteriora sau rupe capacul de piele al ținutei.

Modele de top ale branduluii

       Loțiune de piele SONAX CREMA 250 мл

       Detergent de curățare a pielii SONAX PROFILINE