RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

SPADA

Филтър

Comparare produse (0)


Stoc epuizat
Geaca moto SPADA ZJ30350348 OUTLET
Stoc epuizat
Pantaloni SPADA AIR P18354
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

originea brandului și când a fost creat

SPADA este un brand binecunoscut care deține poziția de lider pe piața echipamentelor de motociclete. că fiecare automobilist poate avea încredere deplină. Îmbrăcămintea și accesoriile sunt cunoscute pentru durabilitatea, calitatea și durabilitatea lor excepționale. A fost fondată în 1994. și are un drum lung de parcurs. Se dezvoltă într-o companie care răspunde tuturor așteptărilor automobilistilor moderni și nevoilor lor de natură eterogenă.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Obiectivul principal al mărcii este de a oferi echipament de motocicletă de înaltă calitate pentru fiecare stil de călărie, realizând în același timp un stil unic, funcționalitate, siguranță și calitate generală. De asemenea, își propune să ofere motocicliștilor o ținută de motocicletă care este practică pentru viața de zi cu zi, poartă un sentiment de confort și flexibilitate. Adică poate fi purtat atât pe bicicletă, cât și atunci când nu suntem pe bicicletă și se potrivește bine stilului nostru de zi cu zi.

Un alt obiectiv este de a oferi acest echipament de calitate la prețuri superioare, accesibile pentru majoritatea fanilor motocicletei, astfel încât să se poată bucura de kilometrul suplimentar cu bicicleta lor preferată. Este important pentru marcă să realizeze un design frumos în echipament moto și un preț accesibil pentru utilizatorul final.

Marca oferă echipamente pentru motoare din material textil și piele atât pentru sezonul de vară, cât și pentru iarnă. Catalogul său include, de asemenea, căști pentru motociclete, costume pentru motociclete, mănuși, cizme, accesorii moto, accesorii pentru motociclete și accesorii.

Pantalonii au căptușeală detașabilă

Modele de top ale brandului

       Cască SPADA RP700 H17509

       Cască SPADA VIOLATOR H19414

       Combinezon moto SPADA SS183723

       Pantaloni moto SPADA P17321

       Geacă moto SPADA AIR J18537

        Geacă moto SPADA J18920

       Geacă moto SPADA J18922

       Cască motocross SPADA H19413

       Pantaloni SPADA EXPLORER PP293006

       Geacă moto SPADA 16344

       Pantaloni SPADA P19196