TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

SPYKE

Филтър

Comparare produse (0)


Geaca moto SPYKE ZJ37306217
Stoc epuizat
Pantaloni SPYKE POWER VS P18331
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

SPYKE este un brand italian binecunoscut, specializat în producerea unei game complete de îmbrăcăminte și accesorii pentru motociclete de înaltă calitate. Brandul se află pe piața echipamentelor pentru motociclete de peste 40 de ani. Produsele pe care le oferă sunt de înaltă calitate, durabilitate, combinând siguranța și confortul maxim. Are un loc onorabil printre cele mai importante mărci de echipamente moto din lume. Calitatea produselor sale este demonstrată în mod clar prin faptul că a câștigat nenumărate campionate cu echipamentele sale moto.

În producția sa, brandul se bazează pe introducerea de noi tehnologii pentru a obține o calitate excelentă, durabilitate și confortul purtat. Scopul său este de a oferi motocicliștilor amatori și de curse profesionale cu cea mai mare comoditate și designul unic și elegant al ținutei, fără a compromite nivelul de protecție pe care îl oferă.                                                                                                       

Brandul a parcurs un drum lung de la un mic atelier de piele la un lider mondial în echipamente moto. A fost fondată în 1978, iar în 1981 marchează primele spectacole de succes ale curselor de motocross și enduro. Acesta este unul dintre mărcile care este un favorit clar în rândul profesionistilor. Actualul șef al companiei este Silvio Bruner.

Deoarece marca consideră că motocicletele sunt un mod de viață, fiecare motociclist ar trebui să se simtă cât mai confortabil pe motocicleta și să fie, de asemenea, protejat 100% în caz de accident. Echipa brandului este pasionată de producerea gamei sale de produse, lucru evident în detaliile grele.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Brandul oferă costume pentru motociclete, geci pentru motociclete, pantaloni moto, mănuși, protectoare și diverse accesorii pentru motociclete. Echipele Moto sunt echipate cu protecție CE pentru umeri, cot și genunchi.

Modele de top ale brandului

       Combinezon moto SPYKE blue S17091

       Combinezon moto SPYKE S17237

       Combinezon moto SPYKE S19124

       Pantalon moto SPYKE P18444

       Geacă moto SPYKE J16534