RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

TCX

Филтър

Comparare produse (0)


Stoc epuizat
Cizme moto XPD XP7  ZB21052003 OUTLET
Cizme TCX Terrain 3 WP ZB31309810
Stoc epuizat
Мото ботуши TCX red ZB35304227
Stoc epuizat
Cizme TCX RS2-EVO B19104
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

TCX este o marcă binecunoscută de echipamente de votare care a fost testată de profesioniști. Marca oferă cizme moto potrivite pentru toate tipurile de teren, oferind siguranță, confort și eficiență maximă, chiar și în condiții extreme. Datorită aplicării noilor tehnologii, brandul creează produse inovatoare pentru piața echipamentelor de motociclete.

Scopul mărcii este de a oferi calitatea, comoditatea și protecția și funcționalitatea maximă pentru fiecare călăreț prin produsele sale. Aceste elemente sunt combinate inteligent în crearea fiecărui produs de marcă. Acestea dispun de o tehnologie inovatoare, care este rezultatul a zeci de ani de cercetare și măiestrie manuală.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

storia mărcii a început în 1999, când au apărut primele cizme de motocicletă brevetate internaționale - T.C.S.® (Friction Control System). Acest sistem permite mișcarea controlată a picioarelor pe orizontală și verticală, oferind în același timp o protecție completă pentru gleznă de vătămare.

Acest tip de ghete se bucură de succes instantaneu pe piață. Așadar, în curând TCX devine lider în sectorul producției de motociclete nu numai în Italia, dar dezvoltă și o rețea de distribuție internațională și obține cote importante de pe piețele din Europa, precum și de pe alte continente.

În prezent, brandul oferă cea mai completă gamă de echipamente moto, care includ echipamente de curse, tururi și motocross, precum și potrivite pentru utilizarea de zi cu zi. Marca oferă echipamente moto pentru bărbați și femei.

O prioritate ridicată a mărcii este de a oferi un nivel ridicat de siguranță pentru fiecare călăreț. De fapt, este primul brand de pe piața europeană care a aplicat certificarea CE la toate produsele sale. Acest certificat este dat de instituțiile independente europene ca o garanție a faptului că echipamentul de motociclete a trecut testele riguroase de siguranță.

Modele de top ale brandului

       Cizme TCX RS2-EVO B19104

       Cizme TCX S-Speed Waterproof GoreTex B17106

       Cizme moto TCX BB323731

       Cizme motocross TCX B18186