RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

VEMAR

Филтър

Comparare produse (0)


Cască scuter VEMAR BREEZE BLACK MATT
Cască scuter VEMAR BREEZE RADAR MAT SILVER
Cască VEMAR GHIBLI ROBOT MATT RED
Așteptăm livrare
Anti-fog pentru cască VEMAR GHIBLI CLEAR
Bărbie pentru cască VEMAR ZEPHIR
Stoc epuizat
Cască pentru scuter VEMAR CHOPPER 66 BLACK/WHITE
Stoc epuizat
Cască pentru scuter VEMAR CHOPPER 66 RED/BLACK
Stoc epuizat
Cască pentru scuter VEMAR CHOPPER REBEL GRAY
Afişare 1 - 18 din 58 (4 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

VEMAR este un cunoscut brand internațional italian care produce căști de înaltă calitate pentru biciclete cross, turistică și moto, ATV-uri și scutere. Căștile de motocicletă oferite de brand au o construcție ușoară, dar robustă, care combină confortul și confortul.

Brandul a fost fondat la Lugano, Elveția în anii 70. De la o companie mică, devine liderul global pe care îl are acum. De la crearea sa, marca a câștigat atenția pieței datorită inovațiilor în materie de inovare a materialelor și aliajelor. Scopul său principal este de a combina abilitățile organizaționale și stabilitatea financiară cu un design autentic, tradiție și o bogăție de cunoștințe care garantează echipamente de motocicletă de înaltă calitate.

Cele mai populare fapturi despre brandul

Misiunea brandului este de a îmbunătăți produsele sale. Cu 40 de ani de experiență, brandul a acumulat cunoștințe valoroase în producția de echipamente pentru motociclete și pentru a obține o calitate excepțională în produsele sale, precum și varietatea în ofertă. Succesul său se datorează cercetării și dezvoltării continue a noilor produse moto și aplicării inovațiilor tehnologice.

Brandul oferă un catalog extrem de bogat de căști de motocicletă, care include căști de răsturnare, căști de curse, căști de călărie în oraș, căști de scuter. Pe lângă căștile de motocicletă, marca oferă și accesorii pentru motociclete, inclusiv căptușeala cască, vizor pentru cască. O prioritate pentru marcă este de a oferi utilizatorilor săi o selecție excelentă de căști de înaltă calitate pentru a răspunde tuturor cerințelor și serviciilor clienților de calitate.

Datorită echipei sale profesionale ambițioase și calificate, cu abilități de proiectare, îmbunătățiri ale produselor, marketing și finanțe, brandul este capabil să rămână pe poziția de top. Căștile Moto au ochelari de soare DVS încorporați și sunt confecționate din materiale rezistente de înaltă calitate, care sunt extrem de rezistente.

Modele de top ale brandului

       Cască Vemar Storm H181149

       Cască moto VEMAR H19398

       Cască moto VEMAR H18808

       Cască VEMAR SPYDER H171016