Ghidoane moto

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Adaptor ghidon 22 +30mm

Trimitem până la 24 ore

Adaptor ghidon 22 +30mm..

145lei

Burete ghidon RENTHAL FATBAR PAD Rosu

Trimitem până la 48 de ore

Burete ghidon RENTHAL FATBAR PAD RosuAcoperire TPU durabila;Spuma de inalta densitate pentru protectie maxima;Foarte usoara;Fixare cu Velcro;Grafica rezistenta la spalare si la uzura;..

10750lei

Cască LS2 Evo AXIS HH293245037606

Trimitem până la 48 de ore

Cască LS2 Evo AXIS HH293245037606 Mărime: XS Complet NOUĂ Cască moto. Această cască era o mostră din magazin. ..

550lei

Cască LS2 FF353 RAPID HH293248173780

Trimitem până la 24 ore

Cască LS2 FF353 RAPID HH293248173780 Mărime: L Complet NOUĂ Cască moto. Această cască era o mostră din magazin. ..

550lei

Cască Nitro NGFP Talisman HH293245037601

Trimitem până la 48 de ore

Cască Nitro NGFP Talisman HH293245037601 Mărime: L Complet NOUĂ Cască moto. Această cască era o mostră din magazin. ..

550lei

Cască pentru scuter VEMAR AIR SOLID GLOSS WHITE

Trimitem până la 24 ore

Cască pentru scuter VEMAR AIR SOLID GLOSS WHITE CARACTERISTICI: Carcasă R-3P (polimer termic armat). Vizor cu acoperire anti-zgâriere. Posibilitate să fixați PINLOCK. Protecție nasului. Căptușeală pentru spălare mai ușoară. Deschideri de ventilație pe bărbie, pe spate și pe partea superioară a că..

38750lei

Geacă ALPINESTARS T-GP PLUS R V2 AIR BLACK/WHITE/RED

Trimitem până la 24 ore

Geacă ALPINESTARS T-GP PLUS R V2 AIR BLACK/WHITE/RED Conceput cu o țesătură robustă din poliester 450/600 DENIER rezistentă la uzură, astfel încât să o poți folosi mult timp. Panouri extinse cu deschideri ale trunchiului și brațului care asigură un flux de aer solid în timp ce conduceți pentru ..

38750lei

Geacă din piele ALPINESTARS GP R V2 TECH-AIR COMPATIBLE BLACK/YELLOW

Trimitem până la 24 ore

Geacă din piele ALPINESTARS GP R V2 TECH-AIR COMPATIBLE BLACK/YELLOW Geacă este confecționat din piele de vițel de înaltă calitate, de 1,3 mm, perforație localizată asigură o răcire internă bună. Compatibil cu tehnologia de protecție împotriva impactului Alpinestars Tech-Air® Race Dispun de un afișa..

38750lei

Ghidon RENTHAL 7/8 Mini HIGH

Trimitem până la 48 de ore

Fiecare motocicletă trebuie să se potrivească perfect cu călărețul său. Uneori, pentru a face o ajustare, este suficient să rearanjăm unele părți. Puteți încerca să rotiți sau să ridicați ghidonul sau să reglați comenzile pentru a face dispozitivele mai confortabile, iar dacă acest lucru nu este suf..

38750lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Linsonmoto oferă o gamă bogată de ghidonuri pentru motociclete MX și Enduro pentru liderul mondial Renthal. În prezent, producători consacrați, precum Kawasaki, Honda I Suzuki instalează ghidaje Renthal ca echipamente originale.  

Ce reprezintă acest produs?

Servodirecția oferă o varietate de caracteristici necesare pentru fiecare călăreț pentru a face direcționarea motorului cât mai ușor, convenabil și sigur.


Acestea vin cu un diametru exterior de 22,2 mm, ceea ce este cel mai frecvent la majoritatea motocicletelor. Cârligii sunt compatibili cu toate tipurile de regulatoare și accesorii, având o manieră de precizie care le asigură calitatea înaltă.


 


Motoarele sunt de marca Renthal. Deoarece au o suprafață special prelucrată, se caracterizează prin durabilitate și durată de viață lungă.


Ghidonul din cauciuc de pe toate ghidajele sunt canelate pentru a oferi o suprafață mai mare de legare și astfel mai mult confort și stabilitate pentru bara de protecție. Cârligii au, de asemenea, un strat de suprafață anodizat care protejează împotriva coroziunii.


Brandul oferă o varietate de colecții îngrășate, fiecare având caracteristici și beneficii tehnice individuale.De exemplu, modelele de colecție 7/8 MX și Enduro sunt disponibile în culori și dimensiuni diferite pentru a satisface cerințele individuale de calitate și confortul concurenților.


Căștile moto 7/8 de la căștile Fatbars au un aliaj special conceput din aluminiu-7010 T6Aluminum.


Aluminiul 7010 T6 este realizat cu o tehnologie nouă și caracteristici care ajută la minimizarea vibrațiilor arborelui cotit, care adesea provoacă oboseala călărețului


 


Fiecare volan al mărcii vine cu un SX Bar Pad, care protejează protectorul de spumă. Protejează călărețul de accidente, contribuind în același timp la aspectul elegant al motocicletei.


Ghidonul „Renthal7 / 8” oferă cursorilor o flexibilitate excelentă, datorită suporturilor lor brevetate. Sunt foarte durabile și mențin puterea necesară pentru Motocross și Supercross.


 


Cum se folosește

Ghidonul moto este echipat cu instrucțiuni de asamblare și utilizare ușoară.


tendințe

În prezent, brandurile de motociclete Honda, Kawasaki și Suzuki instalează volanele motoarelor Renthal pe motoarele lor ca echipament original.


Din cine este realizat

Helm provine de la brandul Renthal de renume mondial, care alăptează continuu pentru a îmbunătăți designul și calitatea produselor sale pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței.


Renthal oferă o gamă variată de motocross, enduroi pentru motociclete rutiere. Pe lângă volan, gama de produse a mărcii include, de asemenea, mânere, suporturi de bare, pârghii, apărători de mână, pinioane, lanțuri și plăcuțe.


 


 


De ce să alegi Linson Moto

 


Magazinul online Motoekip oferă o varietate de ghidonuri și accesorii moto originale pentru diverse motociclete Off Road, MX, Enduro și ATV.