0
icoana motocicletei Garaj

Ghidoane moto

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Accesoriu ghidon SCAR

Trimitem până la 48 de ore

Accesoriu ghidon SCAR ..

340lei

Accesoriu ghidon SCAR D22 2 +20MM

Trimitem până la 48 de ore

Accesoriu ghidon SCAR  D22 2 +20MM..

28750lei

Accesoriu ghidon SCAR на KAWASAKI KXF

Trimitem până la 48 de ore

Accesoriu ghidon SCAR на KAWASAKI KXF..

365lei

Arcuri pentru cleme triple SCAR 28.6mm

Trimitem până la 24 ore

Arcuri pentru cleme triple SCAR 28.6mmPentru ghidoane de 1 1/8"Dimensiuni de reglare 30/35/40/450mm..

36750lei

Burete ghidon RENTHAL FATBAR PAD Rosu

Trimitem până la 24 ore

Burete ghidon RENTHAL FATBAR PAD RosuAcoperire TPU durabila;Spuma de inalta densitate pentru protectie maxima;Foarte usoara;Fixare cu Velcro;Grafica rezistenta la spalare si la uzura;..

130lei

Burete ghidon SCAR BAR PAD O2 FLUO GREEN

Trimitem până la 48 de ore

Burete ghidon SCAR BAR PAD O2 FLUO GREENPotrivite pentru ghidon 28.6mm..

105lei

Burete ghidon SCAR BAR PAD O2 FLUO YELLOW

Trimitem până la 48 de ore

Burete ghidon SCAR BAR PAD O2 FLUO YELLOWPotrivite pentru ghidon 28.6mm..

105lei

Burete ghidon SCAR BAR PAD S2 BLACK

Trimitem până la 48 de ore

Burete ghidon SCAR BAR PAD S2 BLACKPotrivite pentru ghidon 22mm..

100lei

Burete ghidon SCAR BAR PAD S2 BLUE

Trimitem până la 48 de ore

Burete ghidon SCAR BAR PAD S2 BLUEPotrivite pentru ghidon 22mm..

100lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Linsonmoto oferă o gamă bogată de ghidonuri pentru motociclete MX și Enduro pentru liderul mondial Renthal. În prezent, producători consacrați, precum Kawasaki, Honda I Suzuki instalează ghidaje Renthal ca echipamente originale.  

Ce reprezintă acest produs?

Servodirecția oferă o varietate de caracteristici necesare pentru fiecare călăreț pentru a face direcționarea motorului cât mai ușor, convenabil și sigur.


Acestea vin cu un diametru exterior de 22,2 mm, ceea ce este cel mai frecvent la majoritatea motocicletelor. Cârligii sunt compatibili cu toate tipurile de regulatoare și accesorii, având o manieră de precizie care le asigură calitatea înaltă.


 


Motoarele sunt de marca Renthal. Deoarece au o suprafață special prelucrată, se caracterizează prin durabilitate și durată de viață lungă.


Ghidonul din cauciuc de pe toate ghidajele sunt canelate pentru a oferi o suprafață mai mare de legare și astfel mai mult confort și stabilitate pentru bara de protecție. Cârligii au, de asemenea, un strat de suprafață anodizat care protejează împotriva coroziunii.


Brandul oferă o varietate de colecții îngrășate, fiecare având caracteristici și beneficii tehnice individuale.De exemplu, modelele de colecție 7/8 MX și Enduro sunt disponibile în culori și dimensiuni diferite pentru a satisface cerințele individuale de calitate și confortul concurenților.


Căștile moto 7/8 de la căștile Fatbars au un aliaj special conceput din aluminiu-7010 T6Aluminum.


Aluminiul 7010 T6 este realizat cu o tehnologie nouă și caracteristici care ajută la minimizarea vibrațiilor arborelui cotit, care adesea provoacă oboseala călărețului


 


Fiecare volan al mărcii vine cu un SX Bar Pad, care protejează protectorul de spumă. Protejează călărețul de accidente, contribuind în același timp la aspectul elegant al motocicletei.


Ghidonul „Renthal7 / 8” oferă cursorilor o flexibilitate excelentă, datorită suporturilor lor brevetate. Sunt foarte durabile și mențin puterea necesară pentru Motocross și Supercross.


 


Cum se folosește

Ghidonul moto este echipat cu instrucțiuni de asamblare și utilizare ușoară.


tendințe

În prezent, brandurile de motociclete Honda, Kawasaki și Suzuki instalează volanele motoarelor Renthal pe motoarele lor ca echipament original.


Din cine este realizat

Helm provine de la brandul Renthal de renume mondial, care alăptează continuu pentru a îmbunătăți designul și calitatea produselor sale pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței.


Renthal oferă o gamă variată de motocross, enduroi pentru motociclete rutiere. Pe lângă volan, gama de produse a mărcii include, de asemenea, mânere, suporturi de bare, pârghii, apărători de mână, pinioane, lanțuri și plăcuțe.


 


 


De ce să alegi Linson Moto

 


Magazinul online Motoekip oferă o varietate de ghidonuri și accesorii moto originale pentru diverse motociclete Off Road, MX, Enduro și ATV.