SHAD

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


Capac pentru valiza SHAD SH33

Capac pentru valiza SHAD SH33

Alb Disponibil Titan Așteptăm livrare Negru Așteptăm livrare Albastru Așteptăm livrare

14160lei

Set de montare valize SHAD B0BN39ST
Valiza moto din aluminiu SHAD TR37
Valiza moto din aluminiu SHAD TR48 - 48 litri
Valiza moto SHAD SH47 RED
Așteptăm livrare
Atasament moto SHAD SH39

Atasament moto SHAD SH39

Negru Așteptăm livrare Titan Așteptăm livrare Carbon Așteptăm livrare Alb Așteptăm livrare

132lei

Atașament valiză SHAD SH34

Atașament valiză SHAD SH34

Carbon Disponibil Titan Așteptăm livrare Alb Așteptăm livrare

11760lei

Borseta SHAD SL03
Geanta de picior SHAD SL04
Geanta de picior SHAD SL05
Afişare 1 - 18 din 532 (30 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

SHAD este o companie spaniolă de renume specializată în producția de valize, genți, rucsacuri și standuri de montare de înaltă calitate. Brandul oferă o varietate mare de produse în funcție de nevoile clienților. Produsele mărcii sunt compatibile cu diverse tipuri de motociclete.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

În catalogul mărcii veți găsi mănuși impermeabile din piele artificială și neopren, care asigură o ventilație perfectă și în același timp confortul mâinii. Mănușile sunt echipate cu elemente reflectorizante pentru o mai mare siguranță. De asemenea, sunt echipate cu un interior confortabil, care are o izolație termică încorporată care permite menținerea căldurii în interiorul mănușii. Mănușile pot fi fixate rapid și ușor și pot fi adaptate la toate tipurile de ghidon cu contragreutate.

Rucsacurile mărcii sunt 100% impermeabile și acoperite cu PVC. Acestea au capacitatea de a atașa motorul, au curele de umăr căptușite amovibile pentru o mai mare comoditate. Rucsacurile au spatele căptușit, două mânere laterale, o curea de trepied, un mâner confortabil de transport.

Marca oferă standuri de telefon impermeabile, care sunt accesoriile perfecte pentru șoferii cărora le place să facă călătorii lungi sau doar să meargă în jurul orașului. Cu un astfel de suport, smartphone-ul dvs. este protejat pe motocicletă într-un caz extrem de robust și practic rezistent la șocuri.

Sunt echipate cu un suport pentru o fixare ușoară și rapidă a oglinzii motocicletei. Deoarece baza standului poate fi rotită cu 360 °, ecranul smartphone-ului poate fi poziționat într-un unghi convenabil pentru noi. Deoarece carcasa și fermoarele sunt impermeabile, acest lucru permite utilizarea carcasei în toate condițiile meteorologice. Ecranul tactil al smartphone-ului este complet funcțional prin fereastra suportului.

Modele de top ale brandului

       Rucsac moto impermeabil SW38

       Rucsac moto impermeabil SW55

       Geantă impermeabilă SHAD SW05

       Mâneci impermeabile SHAD X0SR00

       Stand de telefon impermeabil SHAD 3,8" X0SG20H