GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

SCOTTOILER

Филтър

Comparare produse (0)


-14%
Set de lubrifiere lanț SCOTTOILER vSystem SO-1005
Ulei SCOTOIL - Traditional Blue 250ml
Ulei SCOTOIL - Traditional Blue 500ml
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Originea brandului și când a fost creat
Scottoiler este un brand popular pentru sisteme automate de lubrifiere a lanțurilor moto. Marca a fost fondată în 1977 de Fraser Scott, creatorul primului sistem automat de lubrifiere a lanțurilor moto. El era un mare fan al motocicletei, dar s-a enervat că a fost nevoie de multă muncă pentru a menține lanțul în stare bună de funcționare.

Așa că în 1977 a decis să dezvolte primul sistem automat de lubrifiere a lanțurilor moto. Scottoiler este în prezent liderul pieței mondiale în producția de acest fel de sisteme.

Brandul a câștigat numeroase premii pentru produsele sale. Sistemele Scottoiler au evoluat de-a lungul anilor și s-au dovedit mult timp funcționale, fiabile și durabile în toate condițiile. Acestea prezintă o calitate excelentă nu numai în utilizarea zilnică, ci și în condiții dificile în numeroase tururi mondiale.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul
Brandul oferă seturi de lubrifiere automată a lanțurilor. Acestea includ sistem automat de lubrifiere care prelungește durata de viață a lanțului de până la 7 ori. Acest fapt garantează funcționarea fără probleme a lanțului, economisindu-ne timp și efort considerabil. Marca oferă kituri universale ușor de instalat și pot fi folosite pe orice motocicletă.

Cum acționează sistemul Scottoiler?
Scottoiler vSystem este controlat cu vacuum. Când motorul funcționează, acest lucru creează un vacuum care ridică diafragma. La rândul său, aceasta deschide supapa. În timp ce supapa este deschisă, uleiul curge gravitațional prin linia de alimentare către lanț. Cantitatea de ulei se reglează prin reglarea supapei.

Alte inovații ale mărcii includ acul valvei și scaunul supapelor, care sunt acum fabricate cu o precizie și mai mare, garantând o dozare și mai bună. Profilul acului supapei este modificat, ceea ce ajută la reglarea uniformă a cantității de ulei.

Modele de top ale brandului
●       Set de lubrifiere automată a lanțurilor SCOTTOILER vSystem
●       Ulei SCOTOIL - Traditional Blue 250ml