Pantaloni motocross

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Motocross brich O'NEAL ELEMENT RIDE BLACK/GREEN

30 Disponibil 32 Disponibil 34 Disponibil

Pantaloni motocross O'NEAL ELEMENT RIDE BLACK/GREEN Combinatia perfecta intre confort si protectie; Talie reglabila cu Velcro; Panouri din spandex pentru mai mult confort; Genunchi cu design ergonomic; Pantalonii O'NEAL sunt realizati dintr-un material mai usor, rezistent si re..

55568lei

-9%
Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM COVERT BLACK/GREEN

Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM COVERT BLACK/GREEN

30 Disponibil 32 Disponibil

Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM COVERT BLACK/GREENCombinatia perfecta intre confort si protectie;Talie reglabila cu Velcro;Panouri din spandex pentru mai mult confort;Genunchi cu design ergonomic;Pantalonii O'NEAL sunt realizati dintr-un material mai usor, rezistent si respirabil;Panouri Stretch;Mater..

63538lei 69518lei

Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM COVERT CHARCOAL/NEON YELLOW

28 Disponibil 30 Disponibil 32 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil 38 Disponibil 40 Disponibil 42 Disponibil

Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM COVERT CHARCOAL/NEON YELLOW   ..

69518lei

Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM CRACKLE 91 YELLOW/WHITE/BLUE

30 Disponibil

Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM CRACKLE 91 YELLOW/WHITE/BLUECombinația perfectă de confort și protecțieReglarea taliei cu velcro pe ambele părțiSpandex inserează în zona croșetelorGenunchi în formă ergonomicăSalopetele ONEAL sunt realizate dintr-o țesătură mai ușoară, mai puternică și respirabilăPanou..

69518lei

Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM HEXX BLACK 2021

34 Disponibil 38 Disponibil 40 Disponibil 42 Disponibil

Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM HEXX BLACK 2021Combinatia perfecta intre confort si protectie;Talie reglabila cu Velcro;Panouri din spandex pentru mai mult confort;Genunchi cu design ergonomic;Pantalonii O'NEAL sunt realizati dintr-un material mai usor, rezistent si respirabil;Panouri Stretch;Material..

69518lei

Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM HEXX BLACK/TEAL 2021

30 Disponibil

Pantaloni cross O'NEAL MAYHEM HEXX BLACK/TEAL 2021Combinatia perfecta intre confort si protectie;Talie reglabila cu Velcro;Panouri din spandex pentru mai mult confort;Genunchi cu design ergonomic;Pantalonii O'NEAL sunt realizati dintr-un material mai usor, rezistent si respirabil;Panouri Stretch;Mat..

69518lei

Pantaloni enduro O'NEAL TRAIL V.22-BLACK/GRAY

30 Disponibil 34 Disponibil 38 Disponibil 40 Disponibil 42 Disponibil

Pantaloni enduro O'NEAL TRAIL V.22-BLACK/GRAYPantaloni MX si Enduro pentru utilizare universala;Material durabil care ofera confort si protectie;5 buzunare discrete pe exterior, cu fermoare;2 deschideri de ventilatie cu fermoar;Protectie de inalta calitate impotriva vantului pe ambele genunchi;Panou..

60218lei

Pantaloni motocross O'NEAL HARDWEAR ELITE CLASSIC V.22 BLACK

30 Disponibil 38 Disponibil 40 Disponibil 42 Disponibil

Pantaloni motocross O'NEAL HARDWEAR ELITE CLASSIC V.22 BLACKPantalonii sunt confecționate din materiale îmbunătățite, ușoare și durabileSe potrivesc pentru confort și protecție maximăGrafică multicoloră stabilăCombinația perfectă de țesătură de înaltă calitate, ușoară, rezistentă și respirabilă. Cus..

78818lei

Pantaloni motocross O'NEAL HARDWEAR HAZE V.22 BLUE/ORANGE

30 Disponibil 34 Disponibil 38 Disponibil 40 Disponibil 42 Disponibil

Pantaloni motocross O'NEAL HARDWEAR HAZE V.22 BLUE/ORANGEPantalonii sunt confecționați din materiale îmbunătățite, ușoare și durabileSe potrivesc pentru confort și protecție maximăGrafică multicoloră stabilăCombinația perfectă de țesătură de înaltă calitate, ușoară, rezistentă și respirabilă. Cusătu..

78818lei

Pantaloni motocross O'NEAL MAYHEM SCARZ V.22 BLACK/WHITE/RED

28 Disponibil 30 Disponibil 32 Disponibil 36 Disponibil 38 Disponibil 40 Disponibil 42 Disponibil

Pantaloni motocross  O'NEAL MAYHEM SCARZ V.22 BLACK/WHITE/REDПерфектна комбинация от комфорт и защитаРегулиране на талията посредством велкро от двете страниSpandex вложки в областта на чаталаЕргономично оформено коляно Брич O’NEAL е изработен от по-лека, здрава и дишаща материяStretch панелиДопълни..

69518lei

-9%
Pantaloni motocross  O’NEAL ELEMENT RACEWEAR NEON YELLOW/BLACK 2021

Pantaloni motocross O’NEAL ELEMENT RACEWEAR NEON YELLOW/BLACK 2021

28 Disponibil 36 Disponibil 38 Disponibil 40 Disponibil 42 Disponibil

Pantaloni motocross O’NEAL ELEMENT RACEWEAR NEON YELLOW/BLACK 2021Combinatia perfecta intre confort si protectie;Talie reglabila cu Velcro;Panouri din spandex pentru mai mult confort;Genunchi cu design ergonomic;Pantalonii O'NEAL sunt realizati dintr-un material mai usor, rezistent si respirabil;Pan..

46538lei 50918lei

-12%
Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION DST-BLACK/BLUE

Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION DST-BLACK/BLUE

28 Trimitem până la 5 zile 32 Disponibil

Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION DST-BLACK/BLUEDST (Durable Stretch Technology), realizati dintr-un material special - HEX-Stretch - care ofera o mobilitate excelenta si multa rezistenta;Deschideri de ventilatie, taiate cu laser;Zone de ventilatie strategic pozitionate cu plasa;O constructie..

63538lei 71760lei

-12%
Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION DST-BLACK/GREY

Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION DST-BLACK/GREY

30 Trimitem până la 5 zile 32 Disponibil

Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION DST-BLACK/GREYDST (Durable Stretch Technology), realizati dintr-un material special - HEX-Stretch - care ofera o mobilitate excelenta si multa rezistenta;Deschideri de ventilatie, taiate cu laser;Zone de ventilatie strategic pozitionate cu plasa;O constructie..

74163lei 83760lei

-12%
Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION-BLACK/GREY

Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION-BLACK/GREY

34 Disponibil 36 Disponibil

Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION-BLACK/GREYDeschideri de ventilatie, taiate cu laser;Zone de ventilatie strategic pozitionate cu plasa;O constructie exclusiva din material HEX-Stretch elastic si durabil;Panouri din piele cu material DuPont Kevlar;Include Lycra pentru mai mult confort;Genunch..

63538lei 71760lei

-12%
Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION-BLUE/WHITE

Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION-BLUE/WHITE

34 Disponibil

Pantaloni motocross FLY RACING EVOLUTION-BLUE/WHITEDeschideri de ventilatie, taiate cu laser;Zone de ventilatie strategic pozitionate cu plasa;O constructie exclusiva din material HEX-Stretch elastic si durabil;Panouri din piele cu material DuPont Kevlar;Include Lycra pentru mai mult confort;Genunch..

63538lei 71760lei

-12%
Pantaloni motocross FLY RACING F-16 2.0-BLACK/BLUE

Pantaloni motocross FLY RACING F-16 2.0-BLACK/BLUE

34 Disponibil 38 Disponibil

Pantaloni motocross FLY RACING F-16-BLACK/BLUECaptuseala din plasa pentru mai multe ventilatie si confortElastan pentru o mai mare flexibilitateBuzunar pe interiorConstructie multi-panou 900D foarte durabilaDeschideri de ventilatie, taiate cu laserPanouri din piele cu cusaturi DuPont KevlarCauciucul..

38038lei 42960lei

Stoc epuizat
-12%
Pantaloni motocross FLY RACING F-16 2.0-BLACK/GREY

Pantaloni motocross FLY RACING F-16 2.0-BLACK/GREY

Stoc epuizat

 Pantaloni motocross FLY RACING F-16-BLACK/GREYCaptuseala din plasa pentru mai multe ventilatie si confortElastan pentru o mai mare flexibilitateBuzunar pe interiorConstructie multi-panou 900D foarte durabilaDeschideri de ventilatie, taiate cu laserPanouri din piele cu cusaturi DuPont KevlarCauciucu..

38038lei 42960lei

-12%
Pantaloni motocross FLY RACING F-16 2.0-BLACK/RED

Pantaloni motocross FLY RACING F-16 2.0-BLACK/RED

34 Disponibil

Pantaloni motocross FLY RACING F-16-BLACK/REDCaptuseala din plasa pentru mai multe ventilatie si confortElastan pentru o mai mare flexibilitateBuzunar pe interiorConstructie multi-panou 900D foarte durabilaDeschideri de ventilatie, taiate cu laserPanouri din piele cu cusaturi DuPont KevlarCauciucul ..

38038lei 42960lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Dacă căutați pantaloni motocross (enduro), sunteți pe locul potrivit - magazinul nostru online de echipament moto - LINSONMOTO.

Motocross-ul este un sport cu risc ridicat, iar accidentele și rănirile se întâmplă mult. De aceea, echipamentul trebuie să fie ales cu mare atenție. 

O parte importantă din acest echipament special reprezintă pantalonii motocross, care pot să vă pastreze picioarele de alunecări și de rănire.

Caracteristice principale ale pantalonilor motocross

Rezistență și calitate a materialului folosit

Am menționat deja că motocross-ul este un sport cu risc ridicat și dacă doriți să-l practicați, este probabil că veți cădea de pe motocicletă. Prin urmare, trebuie să acordați multă atenție materialului din care sunt realizate pantalonii motocross.

Materialul trebuie să fie suficient de durabil, rezistent la abraziune și neted. Cele mai bune materiale pentru pantalonii motocross sunt țesăturile din nylon cu fire din Kevlar și materialele sintetice în combinație cu piele. 

Formă

Spre deosebire de alte tipuri de pantaloni moto, unde forma specială este opțională, la pantalonii motocross forma sa este foarte importantă. Când alegeți acest fel de produse, asigurați-vă că sunt proiectate ergonomic (cu genunchii pre-îndoiți), au panouri întinse în spate pentru un confort mai bun în timpul conducerii și, dacă este posibil, că sunt dotate cu panouri întărite pe interiorul pantalonilor.

Calitate

În funcție de modelul și brandul, pantalonii motocross pot fi proiectate cu un nivel ridicat sau redus de protecție. Dacă este posibil, alegeți întotdeauna pantalonii realizate din materiale de înaltă calitate, care pot să vă ofere un nivel ridicat de protecție în caz de accident. 

Dacă căutați pantaloni motocross de înaltă calitate și la prețuri accesibile, noi putem să vă ajutăm!

De ce să alegeți LINSONMOTO?

Suntem un magazin care lucrează numai cu branduri populare și putem să vă oferim o varietate mare de modele, mărimi și culori, de la branduri de top cum ar fi ALPINESTARS, WULFSPORT, O’NEAL, EKSELSIOR și multe altele.

Întrucât și noi suntem fanii mari ai motocross-ului, știem foarte bine cât de importanți sunt pantalonii pentru echipamentul bun. De aceea ne am străduit să alegem și să vă oferim pantaloni motocross de înaltă calitate care să vă asigureze atât un nivel ridicat de protecție, cât și mai mult confort în timpul conducerii.

Noi de la LINSONMOTO încercăm să fiem cât mai de folos pentru clienții noștri și suntem întotdeauna online dacă aveți nevoie de sfatul nostru profesional în alegerea pantalonilor potriviți pentru dvs.