0
icoana motocicletei Garaj

Pantaloni motocross

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Pantalon enduro Thor terrain 23', Gri/Verde

28 Trimitem până la 48 de ore 32 Trimitem până la 48 de ore 34 Trimitem până la 48 de ore 38 Disponibil

Pantalon enduro Thor terrain 23', Gri/Verde..

73750lei

Pantalon enduro Thor terrain 23', Negru/Gri

30 Trimitem până la 48 de ore 32 Trimitem până la 48 de ore 38 Disponibil 40 Disponibil

Pantalon enduro Thor terrain 23', Negru/GriPanouri rezistente la rupere si la abraziune;Cusaturi duble si triple foarte rezistente;Panouri din piele naturala pentru o durabilitate optima;Doua buzunare mari cu fermoare impermeabile;Deschideri de ventilatie;Panouri Dura-Motion foarte elastice;Fermoare..

69750lei

Pantalon enduro Thor terrain 23', Verde/Gri

30 Trimitem până la 48 de ore 32 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil 38 Disponibil 40 Trimitem până la 48 de ore 42 Trimitem până la 48 de ore

Pantalon enduro Thor terrain 23', Verde/GriPanouri rezistente la rupere si la abraziune;Cusaturi duble si triple foarte rezistente;Panouri din piele naturala pentru o durabilitate optima;Doua buzunare mari cu fermoare impermeabile;Deschideri de ventilatie;Panouri Dura-Motion foarte elastice;Fermoare..

69750lei

-12%
Pantalon motocross Alpinestars rac hoen, Gri/Portocaliu

Pantalon motocross Alpinestars rac hoen, Gri/Portocaliu

28 Disponibil 30 Disponibil 34 Disponibil 38 Disponibil

Pantalon motocross Alpinestars rac hoen, Gri/Portocaliu ..

65120lei 740lei

-12%
Pantalon motocross Alpinestars rac hoen, Rosu/Negru

Pantalon motocross Alpinestars rac hoen, Rosu/Negru

32 Disponibil 40 Așteptăm livrare

Pantalon motocross Alpinestars rac hoen, Rosu/Negru ..

65120lei 740lei

Stoc epuizat
-25%
Pantalon motocross Alpinestars racer squad, Alb

Pantalon motocross Alpinestars racer squad, Alb

Stoc epuizat

Pantalon motocross Alpinestars racer squad, AlbRealizata din material dens de polietilena, foarte durabil si rezistent la uzura;Captuseala confortabila pe interior;Buzunar confortabil pe interior;..

51188lei 68250lei

Stoc epuizat
-25%
Pantalon motocross Alpinestars racer tech compass, Alb/Albastru

Pantalon motocross Alpinestars racer tech compass, Alb/Albastru

Stoc epuizat

Pantalon motocross Alpinestars racer tech compass, Alb/AlbastruRealizata din material dens de polietilena, foarte durabil si rezistent la uzura;Design confortabil care garanteaza libertatea de miscare;Panou flexibil la spate;Captuseala confortabila pe interior;Constructie pre-curbata;Panouri din pie..

51188lei 68250lei

Stoc epuizat
-25%
Pantalon motocross Alpinestars racer tech compass, Negru/Portocaliu

Pantalon motocross Alpinestars racer tech compass, Negru/Portocaliu

Stoc epuizat

Pantalon motocross Alpinestars racer tech compass, Negru/PortocaliuRealizata din material dens de polietilena, foarte durabil si rezistent la uzura;Design confortabil care garanteaza libertatea de miscare;Panou flexibil la spate;Captuseala confortabila pe interior;Constructie pre-curbata;Panouri din..

51188lei 68250lei

Stoc epuizat
-25%
Pantalon motocross Alpinestars racer tech compass, Negru/Roz

Pantalon motocross Alpinestars racer tech compass, Negru/Roz

Stoc epuizat

Pantalon motocross Alpinestars racer tech compass, Negru/RozRealizata din material dens de polietilena, foarte durabil si rezistent la uzura;Design confortabil care garanteaza libertatea de miscare;Panou flexibil la spate;Captuseala confortabila pe interior;Constructie pre-curbata;Panouri din piele ..

51188lei 68250lei

-25%
Pantalon motocross Alpinestars t-star, Galben fluo

Pantalon motocross Alpinestars t-star, Galben fluo

30 Disponibil 32 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil 38 Disponibil

Pantalon motocross Alpinestars t-star, Galben fluo..

68438lei 91250lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Dacă căutați pantaloni motocross (enduro), sunteți pe locul potrivit - magazinul nostru online de echipament moto - LINSONMOTO.

Motocross-ul este un sport cu risc ridicat, iar accidentele și rănirile se întâmplă mult. De aceea, echipamentul trebuie să fie ales cu mare atenție. 

O parte importantă din acest echipament special reprezintă pantalonii motocross, care pot să vă pastreze picioarele de alunecări și de rănire.

Caracteristice principale ale pantalonilor motocross

Rezistență și calitate a materialului folosit

Am menționat deja că motocross-ul este un sport cu risc ridicat și dacă doriți să-l practicați, este probabil că veți cădea de pe motocicletă. Prin urmare, trebuie să acordați multă atenție materialului din care sunt realizate pantalonii motocross.

Materialul trebuie să fie suficient de durabil, rezistent la abraziune și neted. Cele mai bune materiale pentru pantalonii motocross sunt țesăturile din nylon cu fire din Kevlar și materialele sintetice în combinație cu piele. 

Formă

Spre deosebire de alte tipuri de pantaloni moto, unde forma specială este opțională, la pantalonii motocross forma sa este foarte importantă. Când alegeți acest fel de produse, asigurați-vă că sunt proiectate ergonomic (cu genunchii pre-îndoiți), au panouri întinse în spate pentru un confort mai bun în timpul conducerii și, dacă este posibil, că sunt dotate cu panouri întărite pe interiorul pantalonilor.

Calitate

În funcție de modelul și brandul, pantalonii motocross pot fi proiectate cu un nivel ridicat sau redus de protecție. Dacă este posibil, alegeți întotdeauna pantalonii realizate din materiale de înaltă calitate, care pot să vă ofere un nivel ridicat de protecție în caz de accident. 

Dacă căutați pantaloni motocross de înaltă calitate și la prețuri accesibile, noi putem să vă ajutăm!

De ce să alegeți LINSONMOTO?

Suntem un magazin care lucrează numai cu branduri populare și putem să vă oferim o varietate mare de modele, mărimi și culori, de la branduri de top cum ar fi ALPINESTARS, WULFSPORT, O’NEAL, EKSELSIOR și multe altele.

Întrucât și noi suntem fanii mari ai motocross-ului, știem foarte bine cât de importanți sunt pantalonii pentru echipamentul bun. De aceea ne am străduit să alegem și să vă oferim pantaloni motocross de înaltă calitate care să vă asigureze atât un nivel ridicat de protecție, cât și mai mult confort în timpul conducerii.

Noi de la LINSONMOTO încercăm să fiem cât mai de folos pentru clienții noștri și suntem întotdeauna online dacă aveți nevoie de sfatul nostru profesional în alegerea pantalonilor potriviți pentru dvs.