0
icoana motocicletei Garaj

Protecții moto

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

-15%
Armira de protectie Alpinestars a-1, Negru/Rosu/Alb
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Armira de protectie Alpinestars a-1, Negru/Rosu/Alb

M/L Trimitem până la 48 de ore XL/XXL Trimitem până la 48 de ore

Armira de protectie Alpinestars a-1, Negru/Rosu/AlbProtectie piept usoara;Constructia speciala ofera o aerisire foarte buna;Foarte confortabila si rezistenta la impact;..

56525lei 665lei

-15%
Armnura protectie Alpinestars A-4 Max, Alb/Negru/Portocaliu
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Armnura protectie Alpinestars A-4 Max, Alb/Negru/Portocaliu

XS/S Trimitem până la 48 de ore M/L Trimitem până la 48 de ore XL/XXL Trimitem până la 48 de ore

Armnura protectie Alpinestars A-4 Max, Alb/Negru/PortocaliuProtectie cu trei straturi la piept, foarte rezistenta la impact;Insertii perforate, rezistente la impact;Protectii la umeri - detasabile;Curele de reglare;..

73313lei 86250lei

Armura ACERBIS KOERTA 2.0

L Trimitem până la 48 de ore XL Trimitem până la 48 de ore

Design ergonomic pentru o protectie optima;Protectie certificata pe spate;Protectii pe umeri si pe coate;Reglare dubla pe talie cu velcro;Realizata din polipropilena;Captuseala pe interior si plasa elastica pentru o ventilatie perfecta;Protectie dubla pe spate, poate fi detasata si spalata;Protectie..

83750lei

Armura ACERBIS PLASMA LEVEL 2

XXL Trimitem până la 48 de ore

Design invoator al pieselor plastice: ventilatie, protectie, greutate redusa;Elemente plastice, care se adapteaza corpului, asezate pe o biospuma moale, pentru o protectie mai buna in caz de impact;Designul inovator combina greutatea usoara/ ventilatia a protectiei pe piept;Protectiile pe umeri si p..

900lei

Armura ACERBIS SCUDO CE 3.0

XL Trimitem până la 48 de ore

Banda elastica pe talie cu fixare Velcro;2 curele pentru reglare in fata si in spate;Protectiile pe piept sunt realizate din plastic si din spuma de poliester multistrat;Protectii laterala din spuma memory care abosoarbe socurile;Protectii pe umeri si pe coate;Protectie pe spate realizata din placi ..

78750lei

Armura ACERBIS X-SOFT PRO

XXL Trimitem până la 48 de ore

Protectie perfecta datorita materialului elastic ML.SP ;Reglare cu velcro...

900lei

Armura Adrenaline burglar, Negru

XS Trimitem până la 5 zile S Trimitem până la 5 zile M Trimitem până la 5 zile L Trimitem până la 5 zile XL Trimitem până la 5 zile 2XL Trimitem până la 5 zile 3XL Trimitem până la 5 zile

Armura Adrenaline burglar, NegruDesign usor si respirabilCu protectii certificateCurea reglabila..

44750lei

Armura Adrenaline stone, Negru

XS Trimitem până la 5 zile S Disponibil M Trimitem până la 5 zile L Trimitem până la 5 zile XL Trimitem până la 5 zile 2XL Disponibil 3XL Trimitem până la 5 zile

Armura Adrenaline stone, NegruPanou protectie spateProtectii la umeri si la piept..

42250lei

-20%
Armura Alpinestars A-10, Negru/Alb

Armura Alpinestars A-10, Negru/Alb

M/L Disponibil

Armura Alpinestars A-10, Negru/AlbArmura ALPINESTARS A-10 este realizata cu o carcasa dura din materialepolimerice pentru greutate redusa;Panouri de protectie;Zone perforate pentru o aerisire mai buna;Design modular - poate fi combinat cu un guler protector;Panouri detasabile in fata si in spate;Sis..

900lei 1.125lei

-20%
Armura ALPINESTARS BIONIC ACTION

Armura ALPINESTARS BIONIC ACTION

S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil XXL Disponibil

Armura ALPINESTARS BIONIC Produsul este realizat din material flexibil, cu deschideri de aerisireMaterial usor, care permite libertatea de miscareCurea detasabilaProtectie detasabila pe spateMulte curele pentru o potrivire mai bunaCertificate:Umeri si coate - CE EN 1621_1:2012 Protectie spate - CE E..

664lei 830lei

-20%
Armura ALPINESTARS BIONIC ACTION Camel/Black

Armura ALPINESTARS BIONIC ACTION Camel/Black

S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil XXL Disponibil

Armura ALPINESTARS BIONIC ACTION Camel/BlackConstructia principala a armurii este realizata dintr-un material elastic si respirabil;Componentele usoare permit circulatia aerului;Curea detasabila;Protectie detasabila pe spate;Curele pe piept, umere si brate pentru o potrivire excelenta;Certificate:Um..

664lei 830lei

-15%
Armura Alpinestars bionic action V2, Maro/Negru
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Armura Alpinestars bionic action V2, Maro/Negru

S Disponibil M Trimitem până la 48 de ore L Disponibil XL Trimitem până la 48 de ore XXL Trimitem până la 48 de ore

Armura Alpinestars bionic action V2, Maro/NegruRealizat din material elastic usor;Curea detasabila;Protectie spate detasabila;Protectii umeri si coate - CE EN 1621_1:2012 Protectie spate - CE EN 1621_2:2014Protectie piept - CE EN 1621_3:2016..

71188lei 83750lei

-15%
Armura Alpinestars bionic action V2, Negru
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Armura Alpinestars bionic action V2, Negru

S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil XXL Disponibil

Armura Alpinestars bionic action V2, NegruConstructie din material elastic si respirabil;Panouri usoare cu deschideri de aerisire;Curea detasbila;Protectie detasabila la spate;Certificate:Umeri si coate - CE EN 1621_1:2012 Spate  - CE EN 1621_2:2014Piept - CE EN 1621_3:2016..

71188lei 83750lei

-15%
Armura ALPINESTARS BIONIC PRO V2

Armura ALPINESTARS BIONIC PRO V2

S Trimitem până la 48 de ore M Trimitem până la 48 de ore L Trimitem până la 48 de ore XL Disponibil 2XL Disponibil

Armura ALPINESTARS BIONIC PRO V2Constructie elastica din material subtire;Cu un protector termoformat pe piept - bine ventilat si flexibil;Fermoar in fata pentru o potrivire mai buna si imbracare usoara;Curea reglabila pe talie;Protectie:EN 1621-3:2018 Nivel 1Protectii pe umeri si pe coate: En 1621-..

86913lei 1.02250lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Când vă conduceți motocicleta trebuie să purtați protecție. Veți găsi cele mai potrivite produse pe site-ul LINSONMOTO!

Uneori echipamentul moto standard nu este suficient pentru a oferi o protecție mai bună în caz de accident. De aceea, este o idee bună să adăugați la geaca, pantalonii, casca, pantofii și mănușile moto niște protectoare pe care puteți să le cumpărați sepărat. 

Feluri de protecții moto

Genunchiere de protecție

Acest fel de protecție moto o să vă protejeze de răni și fracturi. Genunchierele protejează genunchii, sunt realizate din plastic rezistent la impact și sunt de obicei atașate la picioarele prin benzi velco confortabile.

Cotiere de protecție

Cotierele, atât în tehnologie, cât și în materiale, sunt foarte asemănătoare cu genunchierele. Diferința principală între cele două tipuri este că ghenunchierele protejează chenunchii, iar cotierele protejează coatele, deoarece acestea pot să sufere cele mai grave vătămări în caz de accident. Există diferite tipuri de cotiere, toate fiind realizate din materiale rezistente la impact, de înaltă calitate. Se atașează ușor, ca ghenunchierele. 

Protecție pentru spate

Sunt realizate din materiale rezistente la impact și scopul lor principal este de a proteja spatele și coloana vertebrală de vătămări. În funcție de tipul, protectoarele pot fi de diferite modele, care protejează numai spatele și coloana vertebrală sau care protejează întregul spate și pieptul motociclistului.

Armuri

Acest fel de produse asigurează o protecție maximă a corpului. Sunt realizate din materiale sintetice cu o rezistență la impact mare, au o căptușeală moale pentru mai mult confort și se poartă sub geacă.  

Protecție gâtului

Protecția gâtului este special creată pentru motocicliștii Motocross și scopul ei este să mențină nivelul capului pentru a proteja gâtul de fracturi.

Aveți nevoie de protecție moto? Dacă căutați cele mai potrivite produse, uitați-vă la protecțiile pe care le oferim noi la LINSONMOTO

Aici veți găsi o varietate excelentă de culori, mărimi și modele de protecție, de la branduri de top cu calitate dovedită. Oferim branduri cum ar fi  A - PRO, ADRENALINE, ALPINESTARS, BARS, DAINESE, O'NEAL, SPIDI și altele de renume mondial, iar prețurile noastre sunt foarte accesibile.