GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

SPIDI

Филтър

Comparare produse (0)


Blugi moto SPIDI FURIOUS EVO DARK BLUE
Blugi moto SPIDI FURIOUS PRO BLUE
Blugi moto SPIDI J-TRACKER BLACK
Blugi moto SPIDI J-TRACKER DARK BLUE SHORT
CAGULA MOTO SPIDI BALACLAVA H2OUT
Cizme moto SPIDI CARBO 5 BLACK
Cizme moto SPIDI CARBO 5 BLACK/KAWA GREEN
Cizme moto SPIDI G-CARBON BLACK/FLUO YELLOW
Cizme moto SPIDI G-CARBON BLACK/WHITE
Cizme moto SPIDI G-WARRIOR BLACK/RED
Geacă moto din piele SPIDI CLUBBER BLACK
Geantă pentru talie SPIDI POUCH 3.0
Guler termic SPIDI NECK WARMER BLACK
Husă de ploaie SPIDI RACING WWR EVO
Afişare 1 - 18 din 243 (14 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

SPIDI este un brand popular, fondat în 1977. Creatorii brandului sunt inspirați de explorarea și dezvoltarea constantă a unor produse noi și mai bune pentru o conducere mai sigură. Produsele lor combină calitatea înaltă și confortul și nu sunt, întâmplător, unul dintre cele mai căutate mărci.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Marca produce geci moto, concepute pentru sport sau curse, care sunt confecționate din piele italiană de înaltă calitate. Marca oferă geci moto echipate cu protecție de umăr WARIOR TECH, care au certificarea EN 1621-1 Lev. 1.

SPIDI Tech Warrior este o nouă tehnologie inovatoare dezvoltată de brand. Aceasta este cea mai bună tehnologie care combină confortul și siguranța. Tehnologia Tech Warrior a fost creată și inginerii SPIDI datorită testării extinse a traseelor ​​și a terenului prin simulări software, precum și în condiții urbane de către inginerii echipei SPIDI pentru a crea Tech Warrior.

Datorită designului modular, materialul se adaptează perfect la formele naturale ale corpului uman și este absorbit în urma impactului.

Mănușile mărcii sunt confecționate dintr-o combinație de piele de capră autentică, țesătură specială SPIDI Tech Warrior, material Warrior Tech, protecție Clarino © pal și Powertech pentru o protecție maximă. Au un design curat, potrivit pentru diferite tipuri de motoare. Au secțiuni din piele perforată care asigură o ventilație mai bună, îngroșată de cauciuc în zona palmei.Mănușile mărcii sunt confecționate dintr-o combinație de piele de capră autentică, țesătură specială SPIDI Tech Warrior, material Warrior Tech, protecție Clarino © pal și Powertech pentru o protecție maximă. Au un design curat, potrivit pentru diferite tipuri de motoare. Au secțiuni din piele perforată care asigură o ventilație mai bună, îngroșată de cauciuc în zona palmei.

Mănușile au, de asemenea, panouri de acordeon încorporate pentru un confort mai bun, protector pentru unghi, mănuși de protecție PPE cu certificat EN 13594: 2015Lev. Noua tehnologie inovatoare SPIDI Tech Warrior este cea mai bună tehnologie care combină confortul și siguranța. După multe cercetări și testări ale pistei, prin simulări software, de asemenea, în medii urbane, inginerii echipei de brand SPIDI creează Tech Warrior.

Modele de top ale brandului

          Mănuși moto SPIDI Ranger LT BLACK

            Geacă moto SPIDI IGNITE BLACK/ KAWA GREEN