Căști

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Casca ACERBIS SEREL WHITE

M Trimitem până la 48 de ore

Casca ACERBIS SEREL WHITEButon central pentru deschiderea barbiei;Viziera detasabila si reglabila din policarbonat;Ochelari de soare incorporati;Zona de ventilatie centrala;Captuseala hipoalergenica detasabila;..

49750lei

Casca AGV K-3 SV MULTI BUBBLE BLUE/WHITE/YELLOW FLUO

XS Disponibil MS Disponibil ML Disponibil XL Disponibil

Casca AGV K-3 SV MULTI BUBBLE BLUE/WHITE/YELLOW FLUO     Carcasa castii este realizata cu o constructie termoplastica HIR-TH (High Resistance ThermoPlastic Resin); Doua dimensiuni a carcasei; Viziera imbunatatita GT2 se potriveste perfect si reduce zgomotul; Viziera cu aco..

1.24560lei

Casca AGV K-3 SV TOP ROSSI MUGELLO 2017

S Disponibil ML Disponibil L Disponibil XL Disponibil

Casca AGV K-3 SV TOP ROSSI MUGELLO 2017Carcasa castii este realizata cu o constructie termoplastica HIR-TH (High Resistance ThermoPlastic Resin);Doua dimensiuni a carcasei;Viziera imbunatatita GT2 se potriveste perfect si reduce zgomotul;Viziera cu acopeire anti-zgariere;Camp vizual orizontal de 190..

1.36560lei

Casca AGV K-3 SV TOP TRIBE 46

XS Disponibil S Trimitem până la 48 de ore MS Disponibil ML Disponibil XL Trimitem până la 48 de ore

Casca AGV K-3 SV TOP TRIBE 46Carcasa castii este realizata cu o constructie termoplastica HIR-TH (High Resistance ThermoPlastic Resin);Doua dimensiuni a carcasei;Viziera imbunatatita GT2 se potriveste perfect si reduce zgomotul;Viziera cu acopeire anti-zgariere;Camp vizual orizontal de 190 °;Posibil..

1.36560lei

Casca AGV K1 BANG ITALY/BLUE

XS Disponibil S Disponibil ML Disponibil L Disponibil

Casca AGV K1 BANG ITALY/BLUEModelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confort fara compromis.Produsul e..

98160lei

Casca AGV K1 POWER MATT DARK BLUE/ORANGE/WHITE

XS Disponibil S Disponibil MS Disponibil ML Disponibil L Disponibil

Casca moto AGV K1 POWER MATT DARK BLUE/ORANGE/WHITE Modelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confor..

98160lei

Casca AGV K1 ROSSI MUGGELLO 2016

ML Disponibil

Casca AGV K1 ROSSI MUGGELLO 2016Modelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confort fara compromis.Pnetru..

1.17360lei

Casca AGV K1 TOP ROSSI WINTER TEST 2017

S Disponibil MS Trimitem până la 48 de ore ML Disponibil L Disponibil

Casca AGV K1 TOP ROSSI WINTER TEST 2017Modelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confort fara compromis..

1.17360lei

Casca AGV K1 TOP SALOM 2016

XS Disponibil S Disponibil MS Disponibil

Casca AGV K1 TOP SALOM 2016Modelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confort fara compromis.Pnetru mai ..

1.17360lei

Casca AGV K1 TOP SPEED 46

MS Disponibil L Disponibil

Casca AGV K1 TOP SPEED 46Modelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confort fara compromis.Pnetru mai mu..

1.17360lei

Casca AGV K1 VR46 SKY RACING TEAM BLACK/RED

ML Disponibil L Disponibil

Casca AGV K1 VR46 SKY RACING TEAM BLACK/REDModelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confort fara compr..

1.17360lei

Casca AGV K3-SV E2205 MULTI - BIRDY

XS Disponibil

Casca AGV K3-SV E2205 MULTI - BIRDY Carcasa castii este realizata cu o constructie termoplastica HIR-TH (High Resistance ThermoPlastic Resin); Doua dimensiuni a carcasei; Viziera imbunatatita GT2 se potriveste perfect si reduce zgomotul; Viziera cu acopeire anti-zgariere; Camp vizual o..

1.24560lei

Casca AGV K3-SV RIDE 46

MS Disponibil L Trimitem până la 48 de ore

Casca AGV K3-SV TOP - RIDE 46 Carcasa castii este realizata cu o constructie termoplastica HIR-TH (High Resistance ThermoPlastic Resin); Doua dimensiuni a carcasei; Viziera imbunatatita GT2 se potriveste perfect si reduce zgomotul; Viziera cu acopeire anti-zgariere; Camp vizual orizont..

1.36560lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Căutați o cască moto la preț potrivit de la producători de top: APRO, AGV, GMAC, NITRO, O'NEAL, WULFSPORT? O să le găsiți pe LINSONMOTO.

Căștile sunt cea mai importantă parte din echipamentul motociclistului, iar funcția principală pe care o îndeplinește este să asigure siguranța motociclistului în timpul călătoriei. În fiecare an, căștile salvează mii de vieți, de aceea este important să fii foarte atent atunci când le alegi.

Conform standardelor internaționale de siguranță stabilite, principalele tipuri sunt: Full Face, Open Face, căști motocross, căști modulare, Halffacehelmet.

Full Face

Acest tip de cască acoperă întregul cap, față și maxilarul inferior al motociclistului. Este echipată cu  vizor și o serie de accesorii. Casca Full Face este cel mai popular tip de cască de motocicletă, care este folosită nu numai de profesioniști, ci și de pasionații de motociclete, indiferent de clasa motocicletei pe care o folosesc.

Open Face

Acest fel de cască moto acoperă ¾ a frunții și a spatelui capului, urechilor și gâtului. Fața și maxilarul sunt deschise. De obicei, Open Face căștile sunt echipate cu vizoare mai largi pentru a proteja zonele expuse. Spre deosebire de căștile Full Face, căștile deschise nu sunt atât de aerodinamice, dar au avantajul că nu trebuie să le scoți dacă vrei să bei sau să mănânci ceva rapid.

Căști motocross

Căștile motocross sunt special create pentru off-road. Se poate spune că acestea sunt căști specializate, care au o protecție pentru bărbie mai mare și o parte inferioară alungită care facilitează respirația motocicletistului. Acest tip de cască poate fi echipat cu vizor sau sau s-o folosiți cu ochelari. 

Căști modulare

Acest fel de căști se mai numesc Deschise, Transformate sau Flip up. Căștile modulare sunt diferite de alte tipuri prin faptul că combină fața completă și fața deschisă. Maxilarul și vizorul pot fi ridicate pentru a oferi motocicletistului un confort mai mare. Dezavantajul căștilor modulare este greutatea lor mai mare.

Halffacehelmet

Deși sunt foarte eficiente, acest fel de căști nu pot să asigureze o protecție mai mare, deoarece acoperă numai  partea superioară a capului, fruntea și templele. De obicei, acest fel de modele sunt preferate de proprietarele motocicletelor retro.

De ce să alegeți LINSONMOTO?

Noi suntem conștienți cât de importanți sunt modelul și tipul căștii, dar și calitatea lor. De aceea am încercat să creăm o selecție de căști producătorilor de top, care nu fac compromisuri cu calitatea produselor. Aici veți găsi căști de la mărcile AIROH, ARAI, NITRO, A - PRO, O'NEAL, SHARK, SHOEL și multe altele.