0
icoana motocicletei Garaj

Căști moto

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Antifog PINLOCK SHARK VZ40005P SKWAL i3/D-SKWAL 3/RIDILL 2

Trimitem până la 5 zile

Antifog PINLOCK SHARK VZ40005P SKWAL i3/D-SKWAL 3/RIDILL 2..

12250lei

Casc Schuberth c5 fluo, Galben

M Disponibil L Disponibil

Casc Schuberth c5 fluo, GalbenCaracteristici:2 dimensiun a carcasei;Procesare directa a fibrelor Schuberth (Schuberth Direct Fibre Processing) cu o rasina speciala pentru a asigura durabilitatea si rezistenta la impact a carcasei;Intarita cu carbon pentru o eficienta mai buna;Un material nou - EPS -..

3.15638lei

Stoc epuizat

Casca ACERBIS SEREL ZH38525540 - Produs returnat

Stoc epuizat

Casca ACERBIS SEREL ZH38525540 - Produs returnat..

49750lei

-20%
Casca AGV K-6 JOAN BLACK/BLUE/YELLOW

Casca AGV K-6 JOAN BLACK/BLUE/YELLOW

M Disponibil L Disponibil

Casca AGV K-6 JOAN BLACK/BLUE/YELLOW..

2.11008lei 2.63760lei

Casca AGV K-6 S FLASH MATT, Negru/Gri/Rosu

M Disponibil L Disponibil

Casca AGV K-6 S FLASH MATT, Negru/Gri/RosuCoaja:4 dimensiuni ale carcaseiCarbon-aramida5 straturi de EPSAerodinamica imbunatatita in timpul conduceriiViziera:Posibilitatea de a monta Max Vision Pinlock (120) - inclus in pachetAcoperire impotriva zgarieturilorCamp vizual orizontal de 190°Camp vizual ..

2.63760lei

Stoc epuizat

Casca AGV K1 BANG ITALY/BLUE

Stoc epuizat

Casca AGV K1 BANG ITALY/BLUEModelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confort fara compromis.Produsul e..

98160lei

Stoc epuizat
-30%
Casca Agv k1 multi dundee, Multicolor

Casca Agv k1 multi dundee, Multicolor

Stoc epuizat

Casca Agv k1 multi dundee, MulticolorModelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confort fara compromis.P..

68712lei 98160lei

Stoc epuizat

Casca AGV K1 S E2206 - BLIPPER GREY/RED

Stoc epuizat

Casca AGV K1 S E2206 - BLIPPER GREY/REDCarcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie consta din orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ..

1.12560lei

Casca AGV K1 S E2206 - GRAZZIE VALE

S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - GRAZZIE VALECarcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie consta din orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ajut..

1.12560lei

Casca AGV K1 S E2206 - IZAN

MS Așteptăm livrare M Disponibil ML Așteptăm livrare L Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - IZANCarcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie include orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ajuta la stabil..

1.12560lei

Casca AGV K1 S E2206 - LIMIT 46

S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - LIMIT 46Carcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie consta din orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ajuta la..

1.17360lei

Casca AGV K1 S E2206 - matt, Negru

XS Disponibil XL Disponibil XXL Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - matt, NegruCarcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie include orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ajuta la..

93360lei

-10%
Casca AGV K1 S E2206 - Rossi winter test 2017

Casca AGV K1 S E2206 - Rossi winter test 2017

M Disponibil L Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - Rossi winter test 2017Вътрешната обвивка е от EPS Carcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie include orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost te..

1.16424lei 1.29360lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Căutați o cască moto la preț potrivit de la producători de top: APRO, AGV, GMAC, NITRO, O'NEAL, WULFSPORT? O să le găsiți pe LINSONMOTO.

Căștile sunt cea mai importantă parte din echipamentul motociclistului, iar funcția principală pe care o îndeplinește este să asigure siguranța motociclistului în timpul călătoriei. În fiecare an, căștile salvează mii de vieți, de aceea este important să fii foarte atent atunci când le alegi.

Conform standardelor internaționale de siguranță stabilite, principalele tipuri sunt: Full Face, Open Face, căști motocross, căști modulare, Halffacehelmet.

Full Face

Acest tip de cască acoperă întregul cap, față și maxilarul inferior al motociclistului. Este echipată cu  vizor și o serie de accesorii. Casca Full Face este cel mai popular tip de cască de motocicletă, care este folosită nu numai de profesioniști, ci și de pasionații de motociclete, indiferent de clasa motocicletei pe care o folosesc.

Open Face

Acest fel de cască moto acoperă ¾ a frunții și a spatelui capului, urechilor și gâtului. Fața și maxilarul sunt deschise. De obicei, Open Face căștile sunt echipate cu vizoare mai largi pentru a proteja zonele expuse. Spre deosebire de căștile Full Face, căștile deschise nu sunt atât de aerodinamice, dar au avantajul că nu trebuie să le scoți dacă vrei să bei sau să mănânci ceva rapid.

Căști motocross

Căștile motocross sunt special create pentru off-road. Se poate spune că acestea sunt căști specializate, care au o protecție pentru bărbie mai mare și o parte inferioară alungită care facilitează respirația motocicletistului. Acest tip de cască poate fi echipat cu vizor sau sau s-o folosiți cu ochelari. 

Căști modulare

Acest fel de căști se mai numesc Deschise, Transformate sau Flip up. Căștile modulare sunt diferite de alte tipuri prin faptul că combină fața completă și fața deschisă. Maxilarul și vizorul pot fi ridicate pentru a oferi motocicletistului un confort mai mare. Dezavantajul căștilor modulare este greutatea lor mai mare.

Halffacehelmet

Deși sunt foarte eficiente, acest fel de căști nu pot să asigureze o protecție mai mare, deoarece acoperă numai  partea superioară a capului, fruntea și templele. De obicei, acest fel de modele sunt preferate de proprietarele motocicletelor retro.

De ce să alegeți LINSONMOTO?

Noi suntem conștienți cât de importanți sunt modelul și tipul căștii, dar și calitatea lor. De aceea am încercat să creăm o selecție de căști producătorilor de top, care nu fac compromisuri cu calitatea produselor. Aici veți găsi căști de la mărcile AIROH, ARAI, NITRO, A - PRO, O'NEAL, SHARK, SHOEL și multe altele.