0
icoana motocicletei Garaj

Echipament motocross pentru copii

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

-25%
Armura copii Alpinestars A-5 S Body Armor, Negru/Rosu

Armura copii Alpinestars A-5 S Body Armor, Negru/Rosu

S/M Disponibil L/XL Disponibil

Armura copii Alpinestars A-5 S Body Armor, Negru/RosuArmura special creata pentru copii/tineri;Protectiile sunt perforate pentru a oferi o aerisire foarte buna;Structura laterala larga si flexibila;Curele reglabile;..

53625lei 715lei

-10%
Armura de protectie pentru copii O'NEAl UNDERDOG V.24, Negru

Armura de protectie pentru copii O'NEAl UNDERDOG V.24, Negru

S Trimitem până la 5 zile M Trimitem până la 5 zile L Trimitem până la 5 zile XL Trimitem până la 5 zile

Armura de protectie pentru copii O'NEAl UNDERDOG V.24, Negru Armura de protectie off-road cu elemente din plastic pentru o protectie optimizata Protectie sigura la impact datorita protectoarelor durabile din plastic pe spate, piept, umeri si coate Textil inovator care ofera o flex..

66751lei 74168lei

Armura de protectie pentru copii Polisport phantom mini, Negru

Trimitem până la 48 de ore

Armura de protectie pentru copii Polisport phantom mini, Negru..

39750lei

Armura motocross pentru copii THOR GUARDIAN S20 BLUE

XXS/XS Trimitem până la 48 de ore

Armura motocross pentru copii THOR GUARDIAN S20 BLUECarcasa confrotabila turnata sub presiune pentru confort maximSistem de prindere cu talie reglabilaOrificii plasate strategic pentru o aerisire maximaForma avansata pentru o acoperire maximaProtectii reglabile pe umeri ..

39750lei

Stoc epuizat
-25%
Armura pentru copii Alpinestars  A-5 S Body Armor, negru

Armura pentru copii Alpinestars A-5 S Body Armor, negru

Stoc epuizat

Armura pentru copii Alpinestars  A-5 S Body Armor, negruArmura special creata pentru copii/tineri;Protectiile sunt perforate pentru a oferi o aerisire foarte buna;Structura laterala larga si flexibila;Curele reglabile;..

53625lei 715lei

Armura pentru copii THOR GUARDIAN S20 BLACK

XXS/XS Disponibil

Armura pentru copii THOR GUARDIAN S20 BLACKCarcasa confortabila, turnata sub presiunepentru confort maximSistem de prindere reglabilO protectie pentru spate conceputa pentru a reduce transmiterea energiei in caz de impactOrificii plasate strategic pentru o aerisire maximaForma avansata ofera confort..

39750lei

Armura pentru copii THOR GUARDIAN S20 ORANGE

XXS/XS Disponibil

Armura pentru copii THOR GUARDIAN S20 ORANGECarcasa confortabila, turnata sub presiunepentru confort maximSistem de prindere reglabilO protectie pentru spate conceputa pentru a reduce transmiterea energiei in caz de impactOrificii plasate strategic pentru o aerisire maximaForma avansata ofera confor..

39750lei

Armura pentru copii THOR GUARDIAN S20 White

XXS/XS Disponibil

Armura pentru copii THOR GUARDIAN S20 WhiteCarcasa confortabila, turnata sub presiunepentru confort maximSistem de prindere reglabilO protectie pentru spate conceputa pentru a reduce transmiterea energiei in caz de impactOrificii plasate strategic pentru o aerisire maximaForma avansata ofera confort..

39750lei

Armura pentru copii Thor youth guardian mx, Galben fluo/Albastru

S/M Trimitem până la 48 de ore

Armura pentru copii Thor youth guardian mx, Galben fluo/AlbastruCaptuseala confortabila Press-Fit ofera confort maxim;Sistem de reglare a taliei;Protectie pe spate, nivel 1;Panou de protectie pe piept;Deschideri de ventilatie, strategic pozitionate;Protectii pe umeri din bio spuma;Protectia piept es..

36250lei

-10%
Blusa motocross pentru femei O'neal mayhem hexx V.23, Negru/Alb

Blusa motocross pentru femei O'neal mayhem hexx V.23, Negru/Alb

XS Trimitem până la 5 zile S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil

Blusa motocross pentru femei O'neal mayhem hexx V.23, Negru/AlbBluza super usoara care ofera libertate de miscare;Material usor si respirabil;Constructie cu mai multe panouri pentru o potrivire perfecta;Design fara guler;Spate lung;Grafica durabila;..

18623lei 20693lei

-10%
Blusa motocross pentru femei O'neal mayhem hexx V.23, Negru/Gri

Blusa motocross pentru femei O'neal mayhem hexx V.23, Negru/Gri

XS Trimitem până la 5 zile S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil

Blusa motocross pentru femei O'neal mayhem hexx V.23, Negru/GriBluza super usoara care ofera libertate de miscare;Material usor si respirabil;Constructie cu mai multe panouri pentru o potrivire perfecta;Design fara guler;Spate lung;Grafica durabila;..

18623lei 20693lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Echipament motocross pentru copii de la Oneal. La noi puteți să găsiți căși, pantaloni, ochelari, tricouri, protecții și cizme motocross la prețuri accesibile și cu calitate dovedită.

Copilul dvs. face primii pași în motocross-ul și doriți să-i asigurați cel mai bun echipament posibil? LINSONMOTO este magazinul care poate să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru antrenamentele și competițiile de motocros ale copilului dvs.

Dacă vă uitați la propunerile noastre veți găsi că noi lucrăm numai cu branduri de top, precum ALPINESTARS, NITRO, DAINESE, A - PRO, WULFSPORT, AIRON, O'NEAL, care este o garanție că echipamentul de motocross pe care îl puteți achiziționa pentru copilul dvs., îndeplinește cerințele pentru confort și siguranță în timpul conducerii.

Ce fel de echipament motocross pentru copii putem să vă oferim?

Pentru noi este important să oferim echipament moto de înaltă calitate cu un nivel ridicat de protecție. Cu toate acestea, când este vorbă de echipament moto pentru copii noi suntem chiar mai atenți și precizi în selectarea căștilor, ochelarilor, combinezoanelor, gecilor, pantalonilor, tricourilor, cizmelor și mănușilor motocross pe care le oferim. 

La noi veți găsi căști motocross de înaltă calitate pentru copii care sunt realizate din materiale de înaltă tehnologie și asigurează protecția și confortul necesari pentru copilul în timpul conducerii.

Ochelarii pe care le oferim în kit sau separat de căști, vin cu filtre speciale care curăță lentilele în mișcare, prevenind acumularea de praf și murdărie. 

Pantalonii, gecile și tricourile pentru copii sunt de asemenea realizate din aceeași materiale de înltă calitate, din care sunt confecționate și îmbrăcămintele pentru adulți, oferind un nivel ridicat de protecție. 

Mănușile concepute pentru copii protejează pielea sa delicată de calusuri și în același timp protejează mâinile sale de rănire în caz de accident. 

Cizmele oferă o protecție bună a picioarelor, degetelor și gleznelor de răniri, vânătăi și traume care ar putea apărea dacă un copil cade de pe motocicletă în timpul conducerii.

De ce să alegeți LINSONMOTO?

Calitatea echipamentului moto este importantă pentru noi și de aceea lucrăm numai cu brănduri dovedite. Putem să vă oferim o varietate excelentă de echipament motocross pentru copii de diferite mărimi, modele și culori. 

Pentru noi este important să vă asigurăm echipamentul cel mai potrivit pentru a oferi posibilitatea copilului dvs. să conduce motocicleta sa în siguranță și 100% protejat.