0
icoana motocicletei Garaj

Manusi MTB/CICLISM

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Stoc epuizat

Manusi Alpinestars smx-e, Negru/Camuflaj

Stoc epuizat

Manusi Alpinestars smx-e Negru/CamuflajManusi ergonomice si usoare;Certificate CE;Cu palme din piele sintetica pentru durabilitate;Protectii rezistente pe oase;..

24250lei

Manusi ciclism Alpinestars alps, Negru/Galben

S Trimitem până la 48 de ore XL Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism Alpinestars alps, Negru/GalbenParte superioara din material elastic;Palme din piele sintetica perforata, pentru mai mult confort si o aerisire mai buna;Silicon pe varful degetelor;Spandec pentru o potrivire mai buna;Plastic ranforsat pe degetul mare;..

170lei

Manusi ciclism Alpinestars drop 4, Rosu/Negru

S Disponibil M Trimitem până la 48 de ore L Disponibil XL Trimitem până la 48 de ore XXL Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism Alpinestars drop 4, Rosu/NegruRealizate din material elastic si respirabil;Cu panouri perforate pentru o ventilatie mai buna;Compatibile cu ecrane tactile;..

170lei

Manusi ciclism Alpinestars drop 6, Albastru

S Trimitem până la 48 de ore M Trimitem până la 48 de ore L Trimitem până la 48 de ore XL Trimitem până la 48 de ore XXL Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism Alpinestars drop 6, AlbastruSpecial proiectate pentru enduro;Parte superioara din material elastic respirabil;Palme perforate pentru mai mult confort;Piele intoarsa sintetica pe palme;Inchidere cu Velcro;Compatibile cu crane tactile;..

180lei

Manusi ciclism Alpinestars freeride, Albastru/Galben

S Trimitem până la 48 de ore M Trimitem până la 48 de ore XL Trimitem până la 48 de ore XXL Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism Alpinestars freeride, Albastru/GalbenPalma cu captuseala ergonomica pentru un confort optim;;Neopren si TPR pe degete - ofera protectie;Reglare ergonomica pe incheieturi;Partea superioara este realizata din material elastic respirabil;Palme din piele intoarsa sintetica, foarte reziste..

160lei

Manusi ciclism Alpinestars freeride, Negru

S Trimitem până la 48 de ore M Trimitem până la 48 de ore L Trimitem până la 48 de ore XL Trimitem până la 48 de ore XXL Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism Alpinestars freeride, NegruPalma cu captuseala ergonomica pentru un confort optim;;Neopren si TPR pe degete - ofera protectie;Reglare ergonomica pe incheieturi;Partea superioara este realizata din material elastic respirabil;Palme din piele intoarsa sintetica, foarte rezistenta;Silico..

160lei

Manusi ciclism Alpinestars freeride, Rosu/Negru

S Trimitem până la 48 de ore M Trimitem până la 48 de ore L Trimitem până la 48 de ore XL Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism Alpinestars freeride, Rosu/NegruPalma cu captuseala ergonomica pentru un confort optim;;Neopren si TPR pe degete - ofera protectie;Reglare ergonomica pe incheieturi;Partea superioara este realizata din material elastic respirabil;Palme din piele intoarsa sintetica, foarte rezistenta;S..

160lei

Manusi ciclism pentru femei Alpinestars stella freeride, Negru

XS Trimitem până la 48 de ore S Trimitem până la 48 de ore M Trimitem până la 48 de ore L Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism pentru femei Alpinestars stella freeride, NegruDesign special creat pentru femei;Material elastic pe partea superioara a manusilor pentr mai mult confort;Palme din piele intoarsa sintetica, foarte durabila;Elemente din silicon pe varful degetelor;Degetul mare intarit;Manseta elastica ..

160lei

Manusi ciclism pentru femei Alpinestars stella freeride, Negru/Roz

XS Trimitem până la 48 de ore S Trimitem până la 48 de ore M Disponibil L Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism pentru femei Alpinestars stella freeride, Negru/RozDesign special creat pentru femei;Material elastic pe partea superioara a manusilor pentr mai mult confort;Palme din piele intoarsa sintetica, foarte durabila;Elemente din silicon pe varful degetelor;Degetul mare intarit;Manseta elast..

160lei

Manusi ciclism Thor assist react, Albastru

XS Trimitem până la 48 de ore S Trimitem până la 48 de ore M Disponibil L Disponibil XL Trimitem până la 48 de ore XXL Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism Thor assist react, AlbastruDesign foarte confortabil, minimalist;Ofera o potrivire perfecta;Elemente de silicon pe varful degetelor;Degetul mare intarit;Palme perforate;..

12250lei

Manusi ciclism Thor assist react, Negru/Gri

XS Trimitem până la 48 de ore S Trimitem până la 48 de ore M Disponibil L Disponibil XL Trimitem până la 48 de ore XXL Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism Thor assist react, Negru/GriDesign foarte confortabil, minimalist;Ofera o potrivire perfecta;Elemente de silicon pe varful degetelor;Degetul mare intarit;Palme perforate;..

12250lei

Manusi ciclism Thor intense assist decoy, Alb/Negru

XS Trimitem până la 48 de ore S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil XXL Trimitem până la 48 de ore

Manusi ciclism Thor intense assist decoy, Alb/NegruPotrivire perfecta;Design minimalist;Degete cu silicon;Palme perforate;..

12250lei

Manusi cross pentru copii Moose racing MX1 youth, Negru/Gri

XS Trimitem până la 48 de ore S Trimitem până la 48 de ore M Trimitem până la 48 de ore L Trimitem până la 48 de ore XL Trimitem până la 48 de ore

Manusi cross pentru copii Moose racing MX1 youth, Negru/Gri..

11750lei

Manusi motocross 100% ridefit korp, Rosu/Albastru

M Disponibil L Trimitem până la 48 de ore XL Disponibil

Manusi motocross 100% ridefit korp, Rosu/AlbastruMaterial unic din neopren care ofera durabilitate si confort maxim;Inchidere TPR pe incheieturi;Panouri elastice intre degete pentru o aerisire mai buna;Protectii pe degetele mari;Palme perforate din material Clarino pentru o potrivire perfecta si pen..

14880lei

Manusi motocross 100% ridefit mars, Gri/Rosu

M Trimitem până la 48 de ore L Trimitem până la 48 de ore XL Trimitem până la 48 de ore

Manusi motocross 100% ridefit mars, Gri/RosuMaterial unic din neopren care ofera durabilitate si confort maxim;Inchidere TPR pe incheieturi;Panouri elastice intre degete pentru o aerisire mai buna;Protectii pe degetele mari;Palme perforate din material Clarino pentru o potrivire perfecta si pentru m..

14880lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Manusi MTB/CICLISM de calitate la linsonmoto.ro

Manusi MTB/CICLISM