RENNER

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


Afişare 1 - 18 din 577 (33 pagini)

Originea brandului și câd a fost creat

RENNER este un brand binecunoscut pentru crash paduri, capete de ghidon și alte protecții pentru motociclete. Înființat în 2003, brandul este dedicat proiectării și producției de produse de siguranță care oferă o protecție maximă pentru orice model de motocicletă. Compania produce crash pad-uri după modelul motorului, echilibrele, glisierele, șuruburile și suporturile și alte tipuri de accesorii pentru motociclete.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Capetele de ghidon ale brandului confecționate din aluminiu rezistent, ceea ce asigură rigiditatea și fiabilitatea lor. Sunt confecționate din plastic rezistent (care este utilizat și la fabricarea dopurilor de prăbușire). Acestea protejează mânerele în cazul căderii sau opririi motorului. Marca oferă echilibrări atât pentru bicicletele sportive, cât și pentru cele care arată excelent pe bicicletele clasice. Echilibrele sunt foarte ușoare și rezistente.

Brandul oferă crash pad-uri realizate în Europa (Polonia). Oferă crash pad-uri pentru protecție motorului și altor părți exterioare ale motocicletei. Produsele sunt realizate din materiale de calitate superioară care absorb impactul. Fiecare element al crash pad-urilor este prelucrat pe o mașină CNC.

Marca oferă kituri constând din două crash pad-uri concepute pentru ambele părți ale motocicletei și toate componentele necesare proiectate individual pentru fiecare tip de motor. Nu au nevoie de componente suplimentare pentru instalare, deoarece totul este inclus pentru modelul dat de motor.

Fiecare set al mărcii este realizat pentru modelul exact al motocicletei și nu poate fi montat pe un alt model. Lungimea exactă a produselor, forma elementelor de conectare și lungimea șuruburilor sunt adaptate părților originale ale modelului motocicletei specifice.

Cele mai populare produse ale mărcii

        Capete de ghidon RAICING RENNER 13/17 mm

        Capete de ghidon RAICING WHITE 13/17 mm

        Capete de ghidon CLASSIC 13/17 mm

        Crash pad-uri RENNER RACE - HONDA

        Crash pad-uri RENNER RACE - YAMAHA

        Capete de ghidon STEEL RANNER 13/17 mm

        Crash pad-uri RENNER RACE – BMW

        Crash pad-uri RENNER X-PADS - KAWASAKI