TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

LAMPA

Филтър

Comparare produse (0)


Adaptor telefonic OPTI-UNIVERSAL
Banda reflectorizanta BLACK 90520
Banda reflectorizanta BLUE - 90523
Banda reflectorizanta GREEN - 90524
Banda reflectorizanta ORANGE - 90525
Banda reflectorizanta RED - 90522
Banda reflectorizanta Silver - 90521
Banda reflectorizanta WHITE - 90528
Capete de ghidon LAMPA 90636 BLACK
Capete de ghidon LAMPA 90637 ALUMINIUM
Capete de ghidon LAMPA 90638 BLACK
-31%
Casca pentru scuter LAMPA LD-1 FLUO
-31%
Casca pentru scuter LAMPA LD-1 ITALIAN
-31%
Casca pentru scuter LAMPA LD-1 NAVY
Afişare 1 - 18 din 333 (19 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

LAMPA este un cunoscut brand italian care produce accesorii moto de înaltă calitate. Are sediul în Viadana, Italia. Un lider de lungă durată în producția de motociclete și accesorii auto, precum și diverse piese de schimb. Pentru a obține o calitate excelentă a produselor sale, acest brand nu face compromisuri cu materialele utilizate, din care oțelul întărit de înaltă calitate.

Brandul oferă o gamă largă de produse, cum ar fi oglinzi, încuietori de discuri de motocicletă și de frână, bagaje, mânere, echilibrări, baterii reîncărcabile, lămpi, standuri numerice, semnale de întoarcere moto, elemente decorative pentru motociclete, dispozitive de blocare, cum ar fi lacăte cu blocare dublă, benzi de rulare rezervor, oglinzi și multe altele. Catalogul său de produse include accesorii pentru motocicliști, genți pentru motociclete, rucsacuri și șa, produse de curățare și întreținere a motocicletelor.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Inițial compania fabrica numai accesorii pentru autoturisme,dar ulterior și-a extins activitățile la producția de accesorii pentru biciclete, camioane, motociclete. Datorită acestui lucru, brandul a devenit un luder adevărat pe piața națională și internațională. Compania deține o serie de certificate internaționale, cum ar fi CSQ, IQNet și altele. Accesoriile și piesele de schimb disponibile sunt diferite de tip și sunt recunoscute la nivel internațional.

Accesoriile mărcii au un design distinctiv proaspăt și inovator, precum și manopera de înaltă calitate. Acest lucru se datorează echipei talentate de graficieni. Popularitatea brandului se datorează și strategiei media inovatoare în domeniul publicității care a lansat brandul în prim plan.

Compania se caracterizează prin profesionalism, atenție la detalii în producție, fiabilitate și precizie în fabricație. Calitatea înaltă a accesoriilor auto și motociclete este realizată datorită experienței bogate a companiei și implementării de noi idei pentru îmbunătățirea produsului.

Cele mai căutate produse ale mărcii

        Lanț de blocare 2in1 POKER 90619

        Indicatori LED 3in1 POWER VIEW 90236 

        Rezistoare pentru LED indicatori moto

        LED Indicatori 3in1 POWER VIEW 90236