LAMPA

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


Așteptăm livrare
Adaptor telefonic OPTI-UNIVERSAL
Banda reflectorizanta BLACK 90520
Banda reflectorizanta BLUE - 90523
Banda reflectorizanta FLUO RED - 90526
Banda reflectorizanta GREEN - 90524
Banda reflectorizanta ORANGE - 90525
Banda reflectorizanta RED - 90522
Banda reflectorizanta Silver - 90521
Banda reflectorizanta WHITE - 90528
Blocator disc Stone black 90588
Blocator disc Stone red 90589
Blocator disc Stone XL black 90590
Blocator disc Stone XL red 90591
Afişare 1 - 18 din 341 (19 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

LAMPA este un cunoscut brand italian care produce accesorii moto de înaltă calitate. Are sediul în Viadana, Italia. Un lider de lungă durată în producția de motociclete și accesorii auto, precum și diverse piese de schimb. Pentru a obține o calitate excelentă a produselor sale, acest brand nu face compromisuri cu materialele utilizate, din care oțelul întărit de înaltă calitate.

Brandul oferă o gamă largă de produse, cum ar fi oglinzi, încuietori de discuri de motocicletă și de frână, bagaje, mânere, echilibrări, baterii reîncărcabile, lămpi, standuri numerice, semnale de întoarcere moto, elemente decorative pentru motociclete, dispozitive de blocare, cum ar fi lacăte cu blocare dublă, benzi de rulare rezervor, oglinzi și multe altele. Catalogul său de produse include accesorii pentru motocicliști, genți pentru motociclete, rucsacuri și șa, produse de curățare și întreținere a motocicletelor.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Inițial compania fabrica numai accesorii pentru autoturisme,dar ulterior și-a extins activitățile la producția de accesorii pentru biciclete, camioane, motociclete. Datorită acestui lucru, brandul a devenit un luder adevărat pe piața națională și internațională. Compania deține o serie de certificate internaționale, cum ar fi CSQ, IQNet și altele. Accesoriile și piesele de schimb disponibile sunt diferite de tip și sunt recunoscute la nivel internațional.

Accesoriile mărcii au un design distinctiv proaspăt și inovator, precum și manopera de înaltă calitate. Acest lucru se datorează echipei talentate de graficieni. Popularitatea brandului se datorează și strategiei media inovatoare în domeniul publicității care a lansat brandul în prim plan.

Compania se caracterizează prin profesionalism, atenție la detalii în producție, fiabilitate și precizie în fabricație. Calitatea înaltă a accesoriilor auto și motociclete este realizată datorită experienței bogate a companiei și implementării de noi idei pentru îmbunătățirea produsului.

Cele mai căutate produse ale mărcii

        Lanț de blocare 2in1 POKER 90619

        Indicatori LED 3in1 POWER VIEW 90236 

        Rezistoare pentru LED indicatori moto

        LED Indicatori 3in1 POWER VIEW 90236