0
icoana motocicletei Garaj

Pantaloni moto

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Blugi moto Adrenaline rock, Albastru

40 Trimitem până la 5 zile

Blugi moto Adrenaline rock, AlbastruMaterial exterior: 98% bumbac, 2% sandex;Captuseala: 100% kevlar;Cusaturi intarite;Protectii la genunchi, cetificate CE;Talie reglabila;..

49750lei

Blugi moto Adrenaline rock, Albastru inchis

30 Disponibil 32 Trimitem până la 5 zile 34 Trimitem până la 5 zile 36 Trimitem până la 5 zile 38 Disponibil 40 Trimitem până la 5 zile 42 Disponibil

Blugi moto Adrenaline rock, AlbastruMaterial exterior: 98% bumbac, 2% sandex;Captuseala: 100% kevlar;Cusaturi intarite;Protectii la genunchi, cetificate CE;Talie reglabila;..

49750lei

Blugi moto Adrenaline rock, Negru

30 Disponibil 40 Disponibil

Blugi moto Adrenaline rock, NegruMaterial exterior: 98% bumbac, 2% sandex;Captuseala: 100% kevlar;Cusaturi intarite;Protectii la genunchi, cetificate CE;Talie reglabila;..

49750lei

-12%
Blugi moto ALPINESTARS Cerium Tech-Stretch BLACK

Blugi moto ALPINESTARS Cerium Tech-Stretch BLACK

28 Trimitem până la 48 de ore 30 Trimitem până la 48 de ore 31 Trimitem până la 48 de ore 32 Trimitem până la 48 de ore 33 Trimitem până la 48 de ore 34 Trimitem până la 48 de ore 36 Trimitem până la 48 de ore 38 Trimitem până la 48 de ore 40 Trimitem până la 48 de ore

Blugi moto ALPINESTARS Cerium Tech-Stretch BLACKConstructia ultra-compacta a tesaturii cu un singur ofera volum redus al materialului si proprietati mecanice superioareGenunchierele Nucleon Plus permite niveluri ridicate de miscareCusaturi tripleDetalii clasice cu cinci buzunareElement reflectorizan..

88880lei 1.010lei

-12%
Blugi moto ALPINESTARS Copper V3 BLACK

Blugi moto ALPINESTARS Copper V3 BLACK

28 Trimitem până la 48 de ore 32 Trimitem până la 48 de ore 34 Trimitem până la 48 de ore 36 Trimitem până la 48 de ore 38 Trimitem până la 48 de ore 40 Trimitem până la 48 de ore

Blugi moto ALPINESTARS Copper V3 BLACK..

93060lei 1.05750lei

-12%
Blugi moto ALPINESTARS Copper V3 BLUE

Blugi moto ALPINESTARS Copper V3 BLUE

28 Trimitem până la 48 de ore 30 Trimitem până la 48 de ore 32 Trimitem până la 48 de ore 34 Trimitem până la 48 de ore 36 Trimitem până la 48 de ore 38 Trimitem până la 48 de ore 40 Trimitem până la 48 de ore

Blugi moto ALPINESTARS Copper V3 BLUEPantalonul Copper V3 Denim este cea mai recenta evolutie a celor mai populari pantaloni de calarie AlpinestarsO potrivire versatila, confortabila, cu un picior drept si detalii de finisare si tubulaturi imbunatatiteDenim din bumbac elastic cu intariri din fibra d..

93060lei 1.05750lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Vizitați magazinul nostru online LINSOMOTO unde veți găsi o gamă largă de pantaloni moto de înaltă calitate.
Pantalonii moto sunt o parte foarte importantă din echipamentul fiecărui motociclist, de aceea trebuie să fie alese foarte atent. 

Ce trebuie să știți despre pantalonii moto?

Fabricate din textil de înaltă calitate sau din piele durabilă, întărite cu protectoare și cusături suplimentare, pantalonii moto sunt create pentru a proteja pielea motociclistului de alunecare sau rănire în caz de accident. 

Pe lângă faptul că sunt concepute pentru a oferi un confort mai mare, pantalonii moto au un design special, rezistent la intemperii, având o ventilație bună, buzunare suplimentare și o mulțime de elemente în plus, în funcție de modelul pantalonului.

Indiferent dacă veți alege pantaloni moto din denim, din textil special sau din piele, pantalonii trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

     să aibă un grad ridicat de rezistență;

    cel puțin să aibă o protecție la genunchi. Cea mai bună variantă este să includă și protectoare pe șoldurile, pentru a oferi o protejare mai mare în caz de accident. Modelele de înaltă calitate au protectoare detașabile, ceea ce face mai ușor spălarea pantalonilor.;

    să oferă o ventilație bună  ;

     să aibă buzunare suficiente cu fermoare impremeabile pentru a stoca telefoane mobile și multe altele.  

     să fie purtate în mod confortabil peste cizmele moto;

   să fie impermeabile. Materialele impermeabile pantalonilor moto pot să vă potejeze de ploaie în timpul conducerii;

     să aibă cusături întărite. Cusăturile duble și triple vă garantează că, în caz de accident, pantalonul nu se va rupe și îl veți putea folosi după evenimentul neplăcut.

Căutați un pantalon care nu numai să vă protejeze ci să arătați bine în el?

Uitați-vă la propunerile noastre și veți găsi exact ceea ce doriți. La magazinul nostru veți găsi pantaloni moti din denim, textil și piele de la branduri de top cum ar fi A - PRO, ADRENALINE, BLACK BIKE, AKITO, ALPINESTARS, NITRO, RACERED, SPIDI, DAINESE și altele. Toate produsele, pe care le oferim la LINSONMOTO, vin cu certificate CE și au un nivel de protecție mare. 

Vizitați site-ul nostru și veți găsi marca, modelul, materia, mărimea și culoarea pantalonului moto, din care aveți nevoie pentru o experiență mai bumă pe motocicletă.