Pantaloni moto

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Blugi moto ALPINESTARS BARTON BLACK

32 Disponibil

Blugi moto ALPINESTARS BARTON BLACK..

1.02960lei

BLUGI MOTO ALPINESTARS MERC BLUE

36 Disponibil

BLUGI MOTO ALPINESTARS MERC BLUE..

828lei

BLUGI MOTO ALPINESTARS MERC NAVY BLUE

40 Disponibil

BLUGI MOTO ALPINESTARS MERC NAVY BLUE..

828lei

Stoc epuizat
-20%
Blugi moto din kevlar RACERED CLYPSE BLACK
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Blugi moto din kevlar RACERED CLYPSE BLACK

Stoc epuizat

Blugi moto din kevlar RACERED CLYPSE BLACKCharacteristici:Tesatura elastica pentru confort maxim;Buzunare mari pe fata;Buzunare mari pe spate;Protectii incorporate pe genunchi - usor detasabile!Geanta pentru protectiile;Protectii laterale pe coapse - detasabile;Compozitie:Tesatura:  70-76% bumbac, p..

858lei 1.07250lei

Stoc epuizat
-20%
Blugi moto din kevlar RACERED NEVADA
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Blugi moto din kevlar RACERED NEVADA

Stoc epuizat

Blugi moto din kevlar RACERED NEVADACharacteristici:Buzunarele discrete pe exteriorul genunchilor si a coapselor permit detasarea rapida a protectiilor;Protectii detasabile pe genunchi nivel SAS-TEC;Protectii mari detasabile pe coapse Viscofoam;Certificate CE nivel A, conform cerintelor Regulamentul..

778lei 97250lei

Stoc epuizat
-20%
Blugi moto din kevlar RACERED NEW TUONO
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Blugi moto din kevlar RACERED NEW TUONO

Stoc epuizat

Blugi moto din kevlar RACERED NEW TUONOCharacteristici:Tesatura elastica pentru confort maxim;Buzunare mari pe fata;Buzunare mari pe spate;Protectii incorporate pe genunchi - usor detasabile!Geanta pentru protectiile;Protectii laterale pe coapse - detasabile;Compozitie:Tesatura:  70-76% bumbac, poli..

978lei 1.22250lei

Blugi moto pentru femei SECA ATHENA SLIM FIT BLACK

24 Disponibil 26 Disponibil 28 Disponibil 30 Trimitem până la 5 zile 32 Trimitem până la 5 zile 34 Disponibil

Blugi moto pentru femei SECA ATHENA SLIM FIT BLACKCARACTERISTICI:Model SLIM FIT Blugi cu DuPont ™ si Kevlar® Designul modern ofera confort maximProtectii CE aprobate D3O® pe genunchiPosibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie Respi..

63473lei

Blugi moto pentru femei SECA ATHENA SLIM FIT BLUE

24 Disponibil 26 Disponibil 28 Disponibil 30 Disponibil 32 Disponibil

Blugi moto pentru femei SECA ATHENA SLIM FIT BLUECARACTERISTICI:Model SLIM FIT Blugi cu DuPont ™ si Kevlar® Designul modern ofera confort maximProtectii CE aprobate D3O® pe genunchiPosibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie Respir..

63473lei

Blugi moto pentru femei Trilobite 1665 Micas Urban Blue

26 Disponibil 28 Disponibil 30 Disponibil 32 Disponibil 36 Disponibil

Blugi moto pentru femei Trilobite 1665 Micas Urban BlueCARACTERISTICI:Realizati dintr-un denim elastic, 98% bumbac, 2% elastan si panouri suplimentare din Kevlar de la DuPont in zonele genucnhilor si coapselor;Panouri elastice pentru mai mult confort;Talie inalta pentru a proteja de vant;Protectii u..

69518lei

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 1665 MICAS URBAN GREY

26 Disponibil 28 Disponibil 30 Disponibil 32 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 1665 MICAS URBAN GREYCARACTERISTICI:Realizati dintr-un denim elastic, 98% bumbac, 2% elastan si panouri suplimentare din Kevlar de la DuPont in zonele genucnhilor si coapselor;Panouri elastice pentru mai mult confort;Talie inalta pentru a proteja de vant;Protectii u..

69518lei

Așteptăm livrare

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 2063 FINE FIT ALLSHAPE BLUE

Așteptăm livrare

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 2063 FINE FIT ALLSHAPE BLUE..

78818lei

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 2064 CULLEBRO BLUE

26 Disponibil 28 Disponibil 30 Disponibil 32 Disponibil 34 Disponibil

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 2064 CULLEBRO BLUE..

92768lei

Blugi moto SECA DELTA SLIM FIT BLUE

31 Disponibil 32 Trimitem până la 5 zile 33 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil 38 Disponibil 40 Trimitem până la 5 zile 42 Disponibil

Blugi moto SECA DELTA SLIM FIT BLUECARACTERISTICI:Model SLIM FIT Blugi cu DuPont ™ si Kevlar® Designul modern ofera confort maximProtectii CE aprobate D3O® pe genunchiPosibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie RespiraAir + Doua bu..

72573lei

Blugi moto SECA PROTON SLIM FIT BLUE

31 Disponibil 32 Disponibil 33 Disponibil 34 Disponibil 36 Trimitem până la 5 zile 38 Disponibil 40 Disponibil

Blugi moto SECA PROTON SLIM FIT BLUECARACTERISTICI:SLIM FIT modelBlugi cu material DuPont ™ si Kevlar® Design confortabilProtectii incorporate pe genunchi D3O®Posibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie cu fermoare RespiraAir + Dou..

86223lei

Blugi moto SECA SQUARE SLIM FIT BLACK

30 Disponibil 31 Disponibil 32 Disponibil 33 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil 38 Disponibil 40 Disponibil

Blugi moto SECA SQUARE SLIM FIT BLACKCARACTERISTICI:Model SLIM FIT Blugi cu DuPont ™ si Kevlar® Designul modern ofera confort maximProtectii CE aprobate D3O® pe genunchiPosibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie RespiraAir + Doua ..

77123lei

Blugi moto SECA SQUARE SLIM FIT BLUE

30 Disponibil 31 Trimitem până la 5 zile 32 Disponibil 33 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil 38 Disponibil 40 Trimitem până la 5 zile

Blugi moto SECA SQUARE SLIM FIT BLUECARACTERISTICI:Model SLIM FIT Blugi cu DuPont ™ si Kevlar® Designul modern ofera confort maximProtectii CE aprobate D3O® pe genunchiPosibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie RespiraAir + Doua b..

77123lei

Blugi moto SECA STROKE II BLACK

32 Disponibil 33 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil 42 Disponibil

Blugi moto SECA STROKE II BLACKCARACTERISTICI:Blugi cu material DuPont ™ si Kevlar®Design confortabilProtectii CE incorporate si reglabile in zona genunchilorPosibilitate sa puneti protectii pe solduriDoua buzunare in fata si in spate..

63473lei

Blugi moto SECA STROKE II BLUE

31 Disponibil 32 Disponibil 33 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil 40 Disponibil

Blugi moto SECA STROKE II BLUECARACTERISTICI:Blugi cu material DuPont ™ si Kevlar®Design confortabilProtectii CE incorporate si reglabile in zona genunchilorPosibilitate sa puneti protectii pe solduriDoua buzunare in fata si in spate..

63473lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Vizitați magazinul nostru online LINSOMOTO unde veți găsi o gamă largă de pantaloni moto de înaltă calitate.
Pantalonii moto sunt o parte foarte importantă din echipamentul fiecărui motociclist, de aceea trebuie să fie alese foarte atent. 

Ce trebuie să știți despre pantalonii moto?

Fabricate din textil de înaltă calitate sau din piele durabilă, întărite cu protectoare și cusături suplimentare, pantalonii moto sunt create pentru a proteja pielea motociclistului de alunecare sau rănire în caz de accident. 

Pe lângă faptul că sunt concepute pentru a oferi un confort mai mare, pantalonii moto au un design special, rezistent la intemperii, având o ventilație bună, buzunare suplimentare și o mulțime de elemente în plus, în funcție de modelul pantalonului.

Indiferent dacă veți alege pantaloni moto din denim, din textil special sau din piele, pantalonii trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

     să aibă un grad ridicat de rezistență;

    cel puțin să aibă o protecție la genunchi. Cea mai bună variantă este să includă și protectoare pe șoldurile, pentru a oferi o protejare mai mare în caz de accident. Modelele de înaltă calitate au protectoare detașabile, ceea ce face mai ușor spălarea pantalonilor.;

    să oferă o ventilație bună  ;

     să aibă buzunare suficiente cu fermoare impremeabile pentru a stoca telefoane mobile și multe altele.  

     să fie purtate în mod confortabil peste cizmele moto;

   să fie impermeabile. Materialele impermeabile pantalonilor moto pot să vă potejeze de ploaie în timpul conducerii;

     să aibă cusături întărite. Cusăturile duble și triple vă garantează că, în caz de accident, pantalonul nu se va rupe și îl veți putea folosi după evenimentul neplăcut.

Căutați un pantalon care nu numai să vă protejeze ci să arătați bine în el?

Uitați-vă la propunerile noastre și veți găsi exact ceea ce doriți. La magazinul nostru veți găsi pantaloni moti din denim, textil și piele de la branduri de top cum ar fi A - PRO, ADRENALINE, BLACK BIKE, AKITO, ALPINESTARS, NITRO, RACERED, SPIDI, DAINESE și altele. Toate produsele, pe care le oferim la LINSONMOTO, vin cu certificate CE și au un nivel de protecție mare. 

Vizitați site-ul nostru și veți găsi marca, modelul, materia, mărimea și culoarea pantalonului moto, din care aveți nevoie pentru o experiență mai bumă pe motocicletă.