ONEDESIGN

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


Așteptăm livrare
Protecție pentru rezervor BMW HDR203/PR3434
Protecție pentru rezervor HDR1/PR3425
Protecție pentru rezervor HDR2/PR3426
Protecție pentru rezervor HDR239/PR3432
Așteptăm livrare
Protecție pentru rezervor HDR240/PR3431
Protecție pentru rezervor HDR3/PR3430
Protecție pentru rezervor HDR4/PR3429
Protecție pentru rezervor HDR5/PR3428
Așteptăm livrare
Protecție pentru rezervor HDR6/PR3427
Așteptăm livrare
Protecție pentru rezervor HONDA AFRICA TWIN CRF 1000 HDR247/PR3440
Așteptăm livrare
Protecție pentru rezervor KAWASAKI ZX HDR220/PR3442
Afişare 1 - 18 din 343 (20 pagini)

Originea brandului și când a fost creat

ONEDEISGN este un brand italian popular care produce protecții de înaltă calitate pentru diverse părți ale motocicletei și este cunoscut pentru calitatea și durabilitatea produselor sale. ONEDESIGN corp. este o filială americană a grupului ESSE, o companie fondată în Italia în 1970.

ONEDESIGN este un brand relativ nou pe piața de accesorii pentru motociclete. A fost fondat în 2014 și este specializat în producerea de diverse tipuri de patch-uri pentru motociclete, precum și mica față pentru motociclete.

Datorită dezvoltării de tehnologii inovatoare, ONEDESIGN creează noi modele de mânere pentru motociclete. Succesul mărcii se datorează moștenirii pe care o primește de la Grupul ESSE, precum și dezvoltării sale de produse revoluționare și teste continue de calitate a benzii de rulare.

ONEDESIGN oferă o gamă completă de protectoare pentru motocicleta dvs., care include protecții pentru rezervor (universale sau conform mărcii), protecții pentru capacul rezervorului, protectoare laterale, patch-uri reflectorizante pentru jante, suprafețe de mâner cauciucate și alte piese ale motorului. În plus, oferă și autocolante pentru căști moto. 

Echipa brandului, care este specializată în dezvoltarea și testarea de noi produse moto, are că scop principal obâinerea unei calități excepționale. Scopul lor este de a combina o calitate excelentă cu un aspect estetic durabil pentru mediu.

Departamentul de design al mărcii își combină abilitățile creative cu noile tehnologii de fabricație pentru a crea produse care îndeplinesc cerințele industriei.

Care sunt  cele mai populare fapturi despre brandul?

Brandul aplică tehnologii revoluționare pentru producerea protecțiilor sale. Patch-urile pentru jante și protectoarele capacului rezervorului au protecție UV încorporată. Sunt impermeabile, ușor de fixare și au o durabilitate ridicată.

Cele mai populare modele ale brandului

        Patch-uri jante 3M DCW32P/PR3272

        Patch-uri jante 3M DCW34P/PR3269

        Protecție rezervor PP021

        Protecție capac  PTGSA1P/PR3089 APRILIA/ TRIUMPH/CAGIVA

        Protecție capac  PTGSA1P/PR3089 APRILIA/ TRIUMPH/CAGIVA