RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE

LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE

TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT

Х
RETUR ÎN 30 DE ZILE SAU SCHIMBARE
RETUR ÎN 30 DE ZILE <span>SAU SCHIMBARE</span>

În euforia de a cumpăra echipament moto nou, nu ați observat că casca dvs. este prea mică sau că genunchierele nu sunt confortabile? Nu vă faceți griji, noi, la Linson Moto, vă oferim retur sau schimbare în termen de 30 de zile pentru fiecare produs cumpărat. Singura noastră cerință este ca mărfurile cumpărate să nu fie utilizate și să nu fie eliminate etichetele.

Х
LIVRARE GRATUITĂ PESTE 300 LEI
LIVRARE GRATUITĂ <span>PESTE 300 LEI</span>

Cumpărați produse din magazinul nostru online la o valoare peste 299 de lei și veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

Х
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE PESTE 20 000 DE
GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE <span>PESTE 20 000 DE</span>

Căutați un magazin care să ofere atât echipament moto de la branduri de top, cât și piese și accesorii moto? Atunci noi de la LINDONMOTO.RO suntem magazinul pentru dvs! Echipa noastră este tânără și ambițioasă și ne străduim mereu să oferim o gamă excelentă de produse, pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Х
TRIMITEM PRODUSELE DISPONIBILE IMEDAT
TRIMITEM PRODUSELE <span>DISPONIBILE IMEDAT</span>

Livrare în termen de 3-4 zile produselor pe stoc. Oferim livrare la adresă prin firmă de curierat. Livrare gratuită pentru comenzi peste 299 de lei.

Х

Х

Х

Х

Х

Х

O'NEAL

Филтър

Comparare produse (0)


Așteptăm livrare
 Bluza motocross pentru copiiO'NEAL ELEMENT FACTOR GRAY/ORANGE/BLUE
Stoc epuizat
Armură cross O’NEAL UNDERDOG III JJ31285975
-31%
Bluza motocross O'NEAL ELEMENT BURNOUT BLACK/BLUE/HI-VIZ
-31%
Bluza motocross O'NEAL ELEMENT BURNOUT BLACK/HI-VIZ/ORANGE
Stoc epuizat
Bluza motocross O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/HI-VIZ 2018
-21%
Bluza motocross O'NEAL MAYHEM HEXX NEON YELLOW
Bluza motocross O'NEAL THREAT NEON YELLOW
Bluza motocross O'NEAL THREAT ORANGE
Bluza motocross O'NEAL THREAT TEAL
Stoc epuizat
Bluza motocross pentru copii O'NEAL SHOCKER BLACK/HI-VIZ
Afişare 1 - 18 din 736 (41 pagini)

Originea brandului și cânda a fost creat

O`NEAL este un brand popular de echipamente moto, cu 49 de ani de experiență în producția de echipamente pentru motociclete și este un brand ușor de recunoscut la nivel mondial. Din 1960, O`NEAL produce echipamente de înaltă calitate pentru moto cross, enduro și mountain bike.

Compania a fost înființată în Los Angeles de către Jim Onile. Oferă o gamă largă de cizme, tricouri, pantaloni, căști, ochelari de protecție și mănuși potrivite pentru diferite modele de motociclete. Produsele sunt confecționate din materiale fiabile care combină comoditatea, protecția și confortul.

Produsele de pe etichetă îmbină o mulțime de cunoștințe, experiență și pasiune pentru inovație. Marca testează toate produsele sale pentru a respecta toate standardele stabilite de calitate și siguranță. Nu este o coincidență faptul că unii dintre sporturile cu motor și concurenții de ciclism din lume folosesc echipamente de marcă. Brandul dezvoltă și lansează constant noi linii de produse, cu cea mai recentă linie din 2019, inclusiv Hardwear și Element - unul dintre cele mai fiabile echipamente moto disponibile pe piață chiar acum.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul

Marca are ca scop principal crearea echipamentelor de motocross, dar oferă și echipamente de ciclism care includ căști, echipe de motocross, cizme, mănuși, vizoare, ochelari de soare, protecție moto, accesorii motocross. Oferă ținută cu motocross pentru bărbați, tineri și femei, precum și pentru tinuta de motocross pentru copii.

Echipamentul moto al mărcii oferă combinația perfectă de confort și protecție. Perii Motocross O'NEAL sunt confecționate din țesături ușoare, durabile și respirabile, care oferă o protecție maximă și confort pentru călăreț. Șuvițele sunt consolidate în continuare în zonele de frecare ale motorului, rezistente la uzură, echipate cu panouri respirabile și oferă libertate de mișcare. Talia fiecărei adiere de motocross este elastică pentru un confort sporit și cu cataramă reglabilă.

Castile sunt confectionate din fibra de sticla, au un interior detasabil, au o forma erodinamica si o viziera mobila si detasabila. Întâlniți cel mai recent certificat de calitate / siguranță ECER 22-05.

Modele de top ale brandului

       Pantaloni motocross O`NEAL ELEMENT ZEN NEON YELLOW

       CASCĂ MOTOCROSS O'NEAL FLAT 3 SERIES MATT HI-VIZ

       ROLL OFF ochelari motocross O'NEAL B-FLEX