Căști motocross

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Casca AIROH AVIATOR 3 RAMPAGE RED GLOSS

L Trimitem până la 48 de ore

AIROH AVIATOR 3 RAMPAGE RED GLOSS   Carcasa exterioara este realizata din HPC Carbon si este disponibila in 4 marimi diferite - una pentru XS si S, a doua pentru M, a treia pentru L si a patra pentru XL si XXL. Casca este realizata in wind tunnel pentru rezultate maxime.  Avi..

3.000lei

-15%
Casca AIROH AVIATOR 3 WAVE YELLOW MATT

Casca AIROH AVIATOR 3 WAVE YELLOW MATT

L Trimitem până la 48 de ore XL Trimitem până la 48 de ore

Casca AIROH AVIATOR 3 WAVE YELLOW MATT   Carcasa exterioara este realizata din HPC Carbon si este disponibila in 4 marimi diferite - una pentru XS si S, a doua pentru M, a treia pentru L si a patra pentru XL si XXL. Casca este realizata in wind tunnel pentru rezultate maxime.  ..

2.59080lei 3.048lei

Casca AIROH COMMANDER BLACK MATT

S Disponibil M Trimitem până la 48 de ore XL Disponibil

Casca AIROH COMMANDER BLACK MATTCaracterizata cu un design atractiv si imbunatatita folosind tehnologii avansate, COMMANDER este un model foarte potrivit pentru o experienta incredibila pe motocicleta. Poate fi folosita in doua configuratii diferite - atat cu viziera, cat si fara. Toate tehnologiile..

1.740lei

Casca AIROH COMMANDER DUO GLOSS/MATT

S Disponibil

Casca AIROH COMMANDERDUO GLOSS/MATT Caracterizata cu un design atractiv si imbunatatita folosind tehnologii avansate, COMMANDER este un model foarte potrivit pentru o experienta incredibila pe motocicleta. Poate fi folosita in doua configuratii diferite - atat cu viziera, cat si fara. Toate tehno..

2.10720lei

Casca AIROH COMMANDER DUO YELLOW MATT

S Disponibil M Disponibil XL Disponibil

Casca AIROH COMMANDER DUO YELLOW MATT Caracterizata cu un design atractiv si imbunatatita folosind tehnologii avansate, COMMANDER este un model foarte potrivit pentru o experienta incredibila pe motocicleta. Poate fi folosita in doua configuratii diferite - atat cu viziera, cat si fara. Toate teh..

2.10720lei

Casca AIROH COMMANDER PROGRESS BLACK/ORANGE MATT

S Disponibil M Trimitem până la 48 de ore

Casca AIROH COMMANDER PROGRESS BLACK/ORANGE MATTCaracterizata cu un design atractiv si imbunatatita folosind tehnologii avansate, COMMANDER este un model foarte potrivit pentru o experienta incredibila pe motocicleta. Poate fi folosita in doua configuratii diferite - atat cu viziera, cat si fara. To..

1.88160lei

-15%
Casca AIROH COMMANDER SKILL MATT

Casca AIROH COMMANDER SKILL MATT

S Trimitem până la 48 de ore M Disponibil L Disponibil XL Disponibil

Casca AIROH COMMANDER SKILL MATTCaracterizata cu un design elegant si caracteristici tehnice avansate, COMMANDER este foarte potrivita pentru conducere in conditii diferite. Produsul poate fi folosit  in doua configuratii diferite: cu sau fara viziera. Acest model de la Airoh combina cele mai noi te..

1.56876lei 1.84560lei

-30%
Casca cross pentru copii O'NEAL 2SERIES FLAT BLACK
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Casca cross pentru copii O'NEAL 2SERIES FLAT BLACK

S Disponibil M Disponibil L Disponibil

Casca cross pentru copii O'NEAL 2SERIES FLAT BLACK   Serie 2 Carcasa ABS Captuseala detasabila Casca aerodinamica Viziera detasabila Cel mai nou certificat DOT si ECER 22-05     ..

45407lei 64868lei

-30%
Casca cross pentru copii O'neal 2series rush V.22, Gri/Galben
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Casca cross pentru copii O'neal 2series rush V.22, Gri/Galben

S Disponibil M Disponibil L Disponibil

Casca cross pentru copii O'neal 2series rush V.22, Gri/GalbenSerie 2;Carcasa realizata din ABS;Multe deschideri de aerisire pentru o ventilatie optima;Captuseala detasabila pentru spalare mai usoara;Viziera detasabila - reglabila;Cel mai nou certificat de calitate DOT si ECER 22-05;..

48662lei 69518lei

-20%
Casca cross pentru copii O'NEAL 2SERIES WILD MULTI
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Casca cross pentru copii O'NEAL 2SERIES WILD MULTI

S Disponibil M Disponibil L Disponibil

Casca cross pentru copii O'NEAL 2SERIES WILD MULTI   Seria 2 Carcasa ABS Captuseala detasabila pentru curatare mai usoara Design aerodinamic Viziera reglabila Certificate de calitate DOT si ECER 22-05.​ ..

55614lei 69518lei

-20%
Casca enduro D-SRS SOLID V.22 BLACK
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Casca enduro D-SRS SOLID V.22 BLACK

XS Disponibil S Disponibil M Trimitem până la 5 zile L Trimitem până la 5 zile XL Disponibil XXL Trimitem până la 5 zile

Casca enduro D-SRS SOLID V.22 BLACKCasca are 2 carcase exterioare din EPS pentru mai mare siguranta;Carcasa este realizata din ABS;Multe deschideri pentru o ventilatie optima;Finisaj mat;Grafica multicolora durabila;Captuseala confortabila care absoarbe transpiratia;Inchidere Microlock;Bluetooth rea..

59334lei 74168lei

-20%
Casca enduro D-SRS SQUARE V.22 BLACK/GRAY
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Casca enduro D-SRS SQUARE V.22 BLACK/GRAY

S Disponibil L Disponibil XL Disponibil

Casca enduro D-SRS SQUARE V.22 BLACK/GRAYCasca include 2 carcase exterioare si 2 EPS pentru o mai mare siguranta si o potrivire perfecta;Corpul este realizat din ABS;Multe deschideri de aer pentru ventilatie optima;Finisaj mat;Grafica multicolora durabila;Captuseala confortabila care absorbeaza umez..

63054lei 78818lei

-20%
Casca enduro D-SRS SQUARE V.22 BLACK/RED
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Casca enduro D-SRS SQUARE V.22 BLACK/RED

S Disponibil

Casca enduro D-SRS SQUARE V.22 BLACK/REDCasca include 2 carcase exterioare si 2 EPS pentru o mai mare siguranta si o potrivire perfecta;Corpul este realizat din ABS;Multe deschideri de aer pentru ventilatie optima;Finisaj mat;Grafica multicolora durabila;Captuseala confortabila care absorbeaza umeze..

63054lei 78818lei

-20%
Casca enduro O'NEAL SIERRA II HELMET R BLACK/GRAY
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Casca enduro O'NEAL SIERRA II HELMET R BLACK/GRAY

XS Disponibil S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil

Casca enduro O'NEAL SIERRA II HELMET R BLACK/GRAY   Seria 2 Carcasa ABS Greutate: 1590 grame (± 50 grame) Viziera transparenta detasabila Ochelari negri incorporati PINLOCK Compatibila cu standardele ECE 22-05 si DOT       ..

74214lei 92768lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Dacă doriți să economisiți bani și să cumpărați o cască motocross (enduro) de calitate, magazinul nostru LINSONMOTO vă oferă ceea ce căutați.

Căștile motocross sunt mult mai diferite decât altele tipuri de căști. Acest fel de căști are bărbia alungită care este concepută pentru a proteja partea inferioară a capului de traume și răniri și pentru a asigura o cantitate suficientă de aer în timpul conducerii.

În general, căștile motocross sunt dotate cu viziere de siguranță, dar fără vizoare. Pe de altă parte, pot fi cumpărate cu ochelari de protecție care protejează ochii de noroi, pfar și murdărie.

Materialele din care sunt realizate căștile motocross sunt policarbonat, fibră de sticlă, fibre de carbon sau o combinație a tuturor materialelor.

Căștile motocross au un interior moale pentru mai mult confort, oferă o ventilație bună și construcția lor este foarte solidă ceea de asigurează mai multă protejare de răni în caz de accident.  

 

Cum să alegeți o cască motocross potrivită?

Mărime

Oricât de bună este o cască, dacă mărimea sa nu este potrivită pentru dumneavoastră, aceasta nu va fi confortabilă și nu va asigura potecția necesară de care aveți nevoie. De aceea, înainte să vă finalizați comanda, asigurați-vă că ați ales mărimea cea mai potrivită. Dacă este posibil, încercați casca pe capul dvs. Aceasta nu trebuie să fie nici prea strânsă, nici prea mare.

Greutate

De obicei, căștile motocross au greutate de 1400-1800 grame. Când puneți o cască pe cap, greutatea sa trebuie să fie distribuită uniform pentru a oferi confortul dorit.

Culoare

Alegerea depinde de gustul și preferințele dvs. Dacă căutați o cască motocross la prețuri accesibile, uitați-vă la propunerile noastre.

Pe site-ul LINSONMOTO.RO veți găsi o gamă completă de modele, mărimi și mărci de căști motocross la prețuri foarte speciale.

Brandurile pe care le oferim sunt de renume mondial, fiind cele mai populare branduri de echipamente motocross din lume, așa că puteți fi sigur că veți cumpăra produse de înaltă calitate. Aici veți găsi produse de la A - PRO, AIRON, NITRO, O’NEAL, AGV, WULFSPORT, VIPER, SHARK, iar aceste branduri nu fac compromisuri cu calitatea produselor sale.