0
icoana motocicletei Garaj

Cizme motocross

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

-12%
Cisme motocross ALPINESTARS  TECH 7 PURPLE/WHT

Cisme motocross ALPINESTARS TECH 7 PURPLE/WHT

45.5 Disponibil 47 Trimitem până la 48 de ore 48 Trimitem până la 48 de ore 49.5 Trimitem până la 48 de ore

Cisme motocross ALPINESTARS  TECH 7 PURPLE/WHT..

1.99320lei 2.265lei

-12%
Cizme ALPINESTARS TECH 7 WHITE/BLACK

Cizme ALPINESTARS TECH 7 WHITE/BLACK

42 Disponibil 43 Trimitem până la 48 de ore 44.5 Disponibil 45.5 Disponibil 47 Disponibil 48 Trimitem până la 48 de ore 49.5 Trimitem până la 48 de ore

Cizme ALPINESTARS TECH 7 WHITE/BLACKDesign ergonomic, cu profil scăzut în zona degetelor pentru un control și o mai bună reacție la schimbarea angrenajelor.Combină o carcasă inovatoare dintr-o bucată combinată cu un vârf din aliaj solid și oțel integrat pentru a sprijini în continuare picioarele.Înv..

1.99540lei 2.26750lei

-12%
Cizme Alpinestars tech 7, Negru/Rosu

Cizme Alpinestars tech 7, Negru/Rosu

40.5 Trimitem până la 48 de ore 43 Disponibil 45.5 Disponibil

Cizme Alpinestars tech 7, Negru/RosuDesign ergonomic, cu profil scăzut în zona degetelor pentru un control și o mai bună reacție la schimbarea angrenajelor.Combină o carcasă inovatoare dintr-o bucată combinată cu un vârf din aliaj solid și oțel integrat pentru a sprijini în continuare picioarele.Înv..

1.99540lei 2.26750lei

-12%
Cizme Alpinestars tech 7, Rosu

Cizme Alpinestars tech 7, Rosu

42 Disponibil 43 Disponibil 44.5 Disponibil

Cizme Alpinestars tech 7, RosuDesign ergonomic, cu profil scăzut în zona degetelor pentru un control și o mai bună reacție la schimbarea angrenajelor.Combină o carcasă inovatoare dintr-o bucată combinată cu un vârf din aliaj solid și oțel integrat pentru a sprijini în continuare picioarele.Învelișul..

1.99540lei 2.26750lei

-39%
Cizme ELEVEIT X-TARMAC BLACK FLOU YELLOW

Cizme ELEVEIT X-TARMAC BLACK FLOU YELLOW

41 Trimitem până la 48 de ore 42 Trimitem până la 48 de ore 43 Trimitem până la 48 de ore 44 Trimitem până la 48 de ore 45 Trimitem până la 48 de ore 46 Trimitem până la 48 de ore 47 Trimitem până la 48 de ore

Cizme ELEVEIT X-TARMAC BLACK FLOU YELLOWCaptuseala rezistenta la apa si respirabila E-Dry;X-Tarmac sunt cizmele perfecte pentru conducere off-road;Sistemele CFF si CLF protejeaza piciorul si blocheaza plierea excesiva a gleznei;..

1.050lei 1.700lei

-10%
Cizme enduro O'NEAL RSX ADVENTURE BLACK

Cizme enduro O'NEAL RSX ADVENTURE BLACK

39 Disponibil 40 Disponibil 41 Disponibil 42 Disponibil 43 Disponibil 44 Disponibil 45 Disponibil 46 Disponibil ... 49 Disponibil

Cizme enduro O'NEAL RSX ADVENTURE BLACKCizma perfecta pentru off-road pentru tot timpul zileiTalpa exterioara moale si flexibila cu aderenta ridicataProtectie interna pe glezneCatarame din plastic usor de folositPartea superioara este realizata din microfibraBrant EVA inlocuibilAcopera standardul EN..

66751lei 74168lei

-24%
Cizme GAERNE MX SG-12 BLACK

Cizme GAERNE MX SG-12 BLACK

42 Trimitem până la 48 de ore 44 Trimitem până la 48 de ore 45 Trimitem până la 48 de ore 46 Trimitem până la 48 de ore

Cizme GAERNE MX SG-12 BLACKProdus in Italia  , modelul SG-12 este unul dintre cele mai preferate pentru MX si enduro. A castigat 5 stele la toate review-uri pentru cizme. Cizmele sunt create conform sistemul de calitate Dual Stage Pivot System, care ofera mai mult control in timpul conducerii .CARAC..

2.000lei 2.625lei

Stoc epuizat
-29%
Cizme GAERNE MX SG-12 BLUE

Cizme GAERNE MX SG-12 BLUE

Stoc epuizat

Produs in Italia  , modelul SG-12 este unul dintre cele mai preferate pentru MX si enduro. A castigat 5 stele la toate review-uri pentru cizme. Cizmele sunt create conform sistemul de calitate Dual Stage Pivot System, care ofera mai mult control in timpul conducerii .CARACTERISTICI:Dual Stage Pivot ..

1.875lei 2.625lei

-29%
Cizme GAERNE MX SG-12 GREY/YELLOW FLUO/BLACK

Cizme GAERNE MX SG-12 GREY/YELLOW FLUO/BLACK

45 Disponibil 46 Trimitem până la 48 de ore

Cizme GAERNE MX SG-12 GREY/YELLOW FLUO/BLACKProdus in Italia pic in description , modelul SG-12 este unul dintre cele mai preferate pentru MX si enduro. A castigat 5 stele la toate review-uri pentru cizme. Cizmele sunt create conform sistemul de calitate Dual Stage Pivot System, care ofera mai mult ..

1.875lei 2.625lei

-29%
Cizme GAERNE MX SG-12 MAGNESIUM

Cizme GAERNE MX SG-12 MAGNESIUM

45 Disponibil

Cizme GAERNE MX SG-12 MAGNESIUMCARACTERISTICI:Dual Stage Pivot System - sistemul patentat de la Gaerne, cu pivoturi, care ofera protectie maxima in timpul conducerii dar si ofera libertate de miscare. Unul dintre pivoturile se afla in asa numitul "razorback", iar celalt se afla in zona gleznelor "gl..

1.875lei 2.625lei

-24%
Cizme GAERNE MX SG-12 SOLID BLUE

Cizme GAERNE MX SG-12 SOLID BLUE

42 Trimitem până la 48 de ore 43 Disponibil 45 Trimitem până la 48 de ore 46 Trimitem până la 48 de ore

Cizme GAERNE MX SG-12 SOLID BLUECARACTERISTICI:Dual Stage Pivot System - sistemul exclusiv si patentat al lui Gaerne care permite libertate de miscare si ofera protectie maximain timpul conducerii.Protectie noua din cauciuc, rezistenta la caldura "Grip guard" in partea din sus a cizmelor.Catarame di..

2.000lei 2.625lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Dacă confortul și design-ul de calitate sunt importante pentru dumneavoastră, uitați-vă la cizmele motocross (enduro), pe care le oferim la magazinul nostru online LINSONMOTO.

Este clar că echipamentul motocross de calitate este important pentru fiecare motociclist. Cu toate acestea, o parte din acest echipament este foarte importantă pentru fanii motocross-ului. Este vorbă de cizmele motocross.

Din fericire, producătorii cum ar fi O'NEAL, APLPINESTARS, WULFSPORT și alții, se ocupă cu dezvoltarea și comercializarea a cât se poate mai confortabile cizme care oferă un nivel ridicat de protecție pentru motocicliști. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă uitați la categoria noastră și să alegeți cele mai potrivite produse.

Dacă dvs. vă ocupați cu motocross, iată ce trebuie să căutați când alegeți o pereche de cizme motocrtoss. 

Mărimi

Bineînțeles că achiziționarea de cizme sau de încălțăminte într-o mărime potrivită este foarte importantă pentru confortul dvs. Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să determinați mărimea potrivită pentru dvs. Dacă aveți posibilitatea să încercați cizmele personal, puneți-vă șosetele moto și încercați-le. Dacă faceți cumpărături online, consultați Tabelul cu mărimi sau contactați unul din consultanții noștri. 

Catarame

În general, cizmele motocross au două sau mai multe catarame. Asigurați-vă că se atașează ușor și în siguranță. Dacă modelul are capacitatea de a înlocui componentele cataramei, acest lucru este excelent, deoarece dacă se descompun, nu le poți înlocui decât fără a fi nevoie să cumperi o pereche nouă de cizme. 

Tălpi

Tăplile se uzează cel mai mult și de aceea este bine să fiți sigur că tălpile modelului dorit sunt întărite și oferă o aderență bună. Există modele precum O'NEAL, APLPINESTARS și altele în care talpa poate fi schimbată sau are un cadru interior consolidat, care ar fi o alegere destul de bună.

Protectoare și produse pentru protejarea gleznei 

Dacă este posibil, alegeți cizme motocross de înaltă calitate care sunt dotate cu protectoare stabile și durbile, deoarece acestea protejează piciorele de rănire. Protejarea picioarelor și degetelor este foarte importantă pentru că practicarea motocorss poate să ducă la leziuni în aceste zone.

Materiale

Pielea naturală nu este suficientă în cazul cizmelor motocross. De aceea producătorii de top folosesc plastic format prin injecție, pentru a proteja picioarele și gleznele de rănire în timpul conducerii. 

De ce să alegeți LINSONMOTO?

Fiind oameni care se ocupă activ cu motocross, noi am testat toate modele de cizme motocross pe care le oferim și putem să garantăm calitatea sa. La noi veți găsi cizme de înaltă calitate, realizate de la branduri de top, precum O'NEAL, APLPINESTARS, WULFSPORT și multe altele.