0
icoana motocicletei Garaj

Despre noi

Compania noastră LINSON MOTO LTD a fost creată în anul 2010, având activitate principală comercializarea de echipament moto de înaltă calitate. Dar hai să nu vă plictisim cu detalii legale, am dori să vă povestim cum am creat magazinul nostru.


În anul 2009 am cumpărat prima noastră motocicletă și căutând echipamente moto de calitate, am aflat că nu există o mare varietate de produse moto de la branduri de top. De aceea am decis să cercetăm cum stă lucrurile cu importul de branduri moto de top și am aflat că putem să ne transformăm hobby-ul într-o ocupație profesională. Așa a început totul.


Ideea noastră originală a fost să creăm un magazin online pentru echipamente de motociclete și să oferim clienților noștri echipamente care să asigure atât siguranță, protecție și confort în timpul conducerii, cât și să fie la prețuri accesibile. 


Inițial, aveam puține produse disponibile, dar în timp, gama noastră de produse a crescut. Tot mai mulți clienți au început să viziteze site-ul nostru și reputația noastră de un magazin online de încredere a fost înființată.


De-a lungul timpului, am început să importăm diverse mărci de echipamente pentru motociclete și ne-am îmbogățit gama de produse. Acum suntem un distributor oficial al mărcilor: NITRO; GMAC; AKITO; SHAD;  EKSELSIOR; BLACK BIKE; WULFSPORT; EXUSTAR; LAMPA; O’NEAL; A-PRO; RЕNNER; 


Pe site-ul nostru LINSONMOTO.RO veți găsi:


- Uleiuri și spray-uri pentru lanțuri de la brandurile: MOTUL; BARDAHL; CASTROL, REPSOL; TRW;

- Baterii moto - UNIBAT; BOSCH 

- Bujii - NGK;

- Filtre de ulei și de aer - K&N; HIFLO; CHAMPION; KNECHT; 

- Echipament moto - Echipament nou de înaltă calitate, special creat pentru a oferi siguranță în timpul conducerii (căști, gei, combinezoane, cizme, ghete, pantaloni, mănuși, protectoare moto) de la branduri de renume mondial. 

- Echipament motocross - căști, pantaloni, tricouri cross, ochelari cross, protectoare, cizme, combinezoane cross - O’NEAL; WULFSPORT.


Accesorii moto:


- genți, rucsacuri, valize de la brandurile - SHAD; KOJI; LAMPA

- semnalizatoare, craș pad-uri, capete de ghidon, standere și stickere - LAMPA;  RANNER; ONEDESIGN; 

- vizoare mărcilor - SHOEI;  AGV; NITRO; TAKACHI; SHARK; GMAC; HJC; KBC; MT;

- siguranță moto - lanțuri pentru blocare de la brandul LAMPA.


Livrare rapidă la adresa dvs. preferată prin firmă de curierat.