OXFORD

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


Adaptor OXFORD Valve90 OX754
Capace pentru supape OF880
Capace pentru supape OF882
Capace pentru supape OF883
Capace pentru supape OF885
Capacele supapelor OF881
Stoc epuizat
Dispozitiv pentru umflarea anvelopelor moto OXFORD OX753
Dispozitiv ungere cablu OXFORD OX773
Manometru OXFORD TYRE GUIDE PRO OX750
Așteptăm livrare
Perie pentru curățarea motocicletei OXFORD OX241
Așteptăm livrare
Set de instrumente OXFORD OX770
Set instrumente OXFORD OX771
Set intretinere casca OXFORD OC303
Afişare 1 - 18 din 31 (2 pagini)
Originea brandului și când a fost creat
OXFORD este un cunoscut brand britanic fondat în 1973. Produsele Oxford sunt lider pe piețele din Marea Britanie pentru siguranța motocicletelor și turismului. Marca produce echipamente moto și accesorii pentru motociclete și accesorii pentru întreținerea motocicletelor și echipamente pentru ciclism.

Celălalt nume de marcă este Oxford Products Ltd (OXFORD). Atunci când alegem echipament moto Oxford, obținem un produs care a fost încercat, testat și garantat pentru a ne oferi calitate și durabilitate. Se caracterizează prin inovație și decizii de piață dinamice.

Calitățile gecilor și combinezoanelor moto ale brandului
Gecile și combinezoanele Oxford au protecție pentru umeri, cot și genunchi, certificări aerodinamice, glisante pentru genunchi și sunt confecționate din țesături respirabile super durabile, care asigură o ventilație bună în orice moment.

Seturi cu instrumente
Pentru confortul fiecărui călăreț, marca oferă un set de instrumente esențiale necesare pentru a menține diverse modele de motociclete sau scutere. Seturile sunt dotate cu o cutie de depozitare convenabilă, ceea ce le face perfecte pentru depozitarea sub scaunul motorului în orice moment.

Caracteristice speciale ale rucsacilor
Rucsacurile mărcii au buzunare laterale elastice disponibile, buzunare frontale confortabile, panouri de respirație spate ventilate, căptușite pentru un plus de confort. De asemenea, au închidere dublă cu fermoar și mânere confortabile de prindere.

Marca oferă kituri de curățare pentru cască pentru motociclete, care includ următoarele accesorii: dezinfectant pentru cască, mirosuri și eliminarea bacteriilor, spray cu ceață pentru vizor, spray pentru curățare exterioară pentru cască și vizor, rapid și ușor de îndepărtat, insecte și grăsime, prosop cu pulverizator din microfibră, carcasă confortabilă semi-rigidă.

Modele de top ale brandului
●       Set de instrumente  OXFORD OX141
●       Combinezon moto Oxford RP2 S17118
●       Set de spray-uri pentru căști OXFORD
●       Geacă moto OXFORD J19420
●       Rucsac Oxford X-Rider BLUE OL817
●       Slidere pentru combinezon moto OXFORD SKULL