Combinezoane moto

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

-5%
Combineson moto cu protectie spate SPIDI LASER PRO PERFORATED 1PC BLACK/FLUO YELLOW
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Combineson moto cu protectie spate SPIDI LASER PRO PERFORATED 1PC BLACK/FLUO YELLOW

XXS Disponibil S Disponibil M Disponibil L Trimitem până la 5 zile 2XL Trimitem până la 5 zile 3XL Trimitem până la 5 zile

Combineson moto cu protectie spate SPIDI LASER PRO PERFORATED 1PC BLACK/FLUO YELLOW..

3.53179lei 3.71768lei

Combinezon ALPINESTARS GP FORCE BLACK

2XL Disponibil

Combinezon ALPINESTARS GP FORCE BLACK Construcție din piele premium de 1,3 mm, rezistentă și durabilă, cu panouri flexibile pe ambele părți ale torsului, coatelor și genunchilor, aducând un confort suplimentar. Panourile elastice poziționate strategic pe axile, croșeta și interiorul picioarelor ga..

3.75360lei

Combinezon ALPINESTARS GP FORCE BLACK/WHITE

S Disponibil

Combinezon ALPINESTARS GP FORCE BLACK/WHITE Construcție din piele premium de 1,3 mm, rezistentă și durabilă, cu panouri flexibile pe ambele părți ale torsului, coatelor și genunchilor, aducând un confort suplimentar. Panourile elastice poziționate strategic pe axile, croșeta și interiorul picioarel..

3.75360lei

Combinezon ALPINESTARS GP FORCE V2 2PC BLACK/RED

XL Disponibil

Combinezon ALPINESTARS GP FORCE V2 2PC BLACK/RED..

4.31760lei

Combinezon ALPINESTARS GP FORCE V2 2PC BLACK/WHITE

L Trimitem până la 5 zile 2XL Disponibil 3XL Disponibil

Combinezon ALPINESTARS GP FORCE V2 2PC BLACK/WHITE..

4.31760lei

Combinezon ALPINESTARS GP TECH V3 TECH-AIR

M Trimitem până la 48 de ore

Combinezon ALPINESTARS GP TECH V3 TECH-AIR Folosind tehnologii de ultimă generație de protecție în aer liber, echipa de piele GP Tech v3 este fabricată din cangur premium și piele de vițel pentru rezistență la abraziune și rupere fără egal. Complet optimizat pentru utilizarea cu sau fără Tech-Air ..

8.448lei

Combinezon ALPINESTARS RACING ABSOLUTE TECH-AIR

L Trimitem până la 48 de ore

Combinezon ALPINESTARS RACING ABSOLUTE TECH-AIR Pentru a perfecționa tehnologia costumului de piele Racing Absolute, Alpinestars folosește tehnologiile împrumutate de la Campionatele Mondiale de MotoGP, precum și recomandări de la competiții mondiali pentru a crea un costum de curse modern, care sta..

11.73120lei

Combinezon din piele ALPINESTARS GP PLUS V3 BLACK/BLACK 2PC

M Disponibil

Combinezon din piele ALPINESTARS GP PLUS V3 BLACK/BLACK 2PC..

5.18160lei

-5%
Combinezon din piele SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO Black/Fluo
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Combinezon din piele SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO Black/Fluo

XXS Trimitem până la 5 zile S Trimitem până la 5 zile M Trimitem până la 5 zile L Trimitem până la 5 zile XL Trimitem până la 5 zile 2XL Trimitem până la 5 zile

Combinezon din piele SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO Black/FluoCARACTERISTICI:Realizat dintr-o piele naturala de inalta calitate cu grosime 1.2/1.3mm;Protectii WARRIOR Lite Armour pe exteriorul unerilor si coatelor EN 1621-1: 2012;Protectii pe coapse WARRIOR Lite certificate standard En 1621-1: 2..

4.32694lei 4.55468lei

Combinezon moto ALPINESTARS GP FORCE V2 Black/White/Red Fluo

2XL Disponibil

Combinezon moto ALPINESTARS  GP FORCE V2 Black/White/Red FluoCaracteristici:Gata pentru Tech-Air® 5: Tech-Air® este primul sistem de airbag complet electronic si autonom pentru partea superioara a corpului, fara a necesita configuratii pentru reglarea motocicletei;Insertiile de tip acordeon sunt str..

4.31760lei

COMBINEZON MOTO ALPINESTARS ATEM V4 BLACK/GREY/RED 2PC

XL Disponibil

COMBINEZON MOTO ALPINESTARS ATEM V4 BLACK/GREY/RED 2PC..

5.66160lei

-5%
Combinezon moto cu potectie spate SPIDI T-2 Neck Dps Airbag ACID GREEN/BLACK
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Combinezon moto cu potectie spate SPIDI T-2 Neck Dps Airbag ACID GREEN/BLACK

S Trimitem până la 5 zile L Trimitem până la 5 zile

Combinezon moto cu potectie spate SPIDI T-2 Neck Dps Airbag ACID GREEN/BLACKT2 WIND PRO este oferit cu Airbag Neck DPS pentru motociclistii care au nevoie de echipamente moto cu caracteristice sportive de prima clasa;Combinezonul - din piele naturala de vitel (grosime 1,2/1,3mm);Material elastic in ..

6.62404lei 6.97268lei

-5%
Combinezon moto cu protectie spate SPIDI TRACK Perforated REPLICA EVO BLACK/WHITE
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Combinezon moto cu protectie spate SPIDI TRACK Perforated REPLICA EVO BLACK/WHITE

XXS Trimitem până la 5 zile S Trimitem până la 5 zile M Trimitem până la 5 zile L Trimitem până la 5 zile 3XL Trimitem până la 5 zile

Combinezon moto cu protectie spate SPIDI TRACK Perforated REPLICA EVO BLACK/WHITESpidi Track Replica EVO - combinezon de curse este creat conform experientei pilotilor MotoGP;Include glisoarele revolutionare pe coate - reglabile si detasabile; Cea mai buna imbunatatire a tehnologiei Warrior de la Sp..

5.63010lei 5.92643lei

-5%
Combinezon moto cu protectie spate SPIDI TRACK Perforated REPLICA EVO RED/WHITE
177
Zile
12
Ore
23
Min.
38
Sec.

Combinezon moto cu protectie spate SPIDI TRACK Perforated REPLICA EVO RED/WHITE

XXS Trimitem până la 5 zile S Trimitem până la 5 zile M Trimitem până la 5 zile L Trimitem până la 5 zile 3XL Trimitem până la 5 zile

Combinezon moto cu protectie spate SPIDI TRACK Perforated REPLICA EVO RED/WHITESpidi Track Replica EVO - combinezon de curse este creat conform experientei pilotilor MotoGP;Include glisoarele revolutionare pe coate - reglabile si detasabile; Cea mai buna imbunatatire a tehnologiei Warrior de la Spid..

5.63010lei 5.92643lei

-15%
Combinezon moto din piele A-PRO RUNNER BLACK 2PC

Combinezon moto din piele A-PRO RUNNER BLACK 2PC

L Disponibil XL Disponibil 2XL Disponibil 3XL Disponibil

Combinezon moto din piele A-PRO RUNNER BLACK 2PC..

1.61298lei 1.89763lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

La LINSONMOTO veți găsi o gamă largă de combinezoane textile moto de la diferite mărci și de materiale respirabile.

Unele dintre cele mai importante elemente din echipamentul moto sunt hainele cu care vă conduceți motocicleta.

În zilele noastre, posibilitățile de a obține astfel de îmbrăcăminte sunt multe și depinde de dvs. dacă ați alege haine moto din piele sau textile, dacă ați cumpăra o geacă și un pantalon moto sau un combinezon.

Indiferent dacă combinezonul dvs este de două piese sau de ună piesă, acesta trebuie să îndeplinească câteva principale cerințe. Trebuie să vă asigureze:

Confort

Când purtați combinezonul moto și vă așezați pe motocicletă, acesta trebuie să fie confortabil, să nu vă deranjeze și să protejeze toate zonele ale corpului.

Protecție

Scopul principal combinezoanelor moto este să protejeze corpul de ploaie, vânt, soare și frig, și să ofere o protecție bună în caz de un accident. De aceea este foarte important, când alegeți combinezoane moto, să acordați atenție atât materialului din care sunt confecționate, cât și protecției pe care le oferă.

Este bine combinezonul să fie de două piese sau să aibă protecție pe umeri, coate și ghenunchi, protecție pe spate, părți elastice, care asigurează un confort mai bun, căptușeală termică detașabilă, deschideri de ventilație etc. 

Alegerea combinezoanelor moto potrivite uneori poate să fie foarte grea, dar noi de la LINSONMOTO suntem mereu la dispoziție să vă ajutăm!

De ce să cumpărați combinezoane de la LINSONMOTO?

Varietatea de combinezoane, pe care le oferim poate să satisfacă chiar cele mai pritențioase gusturi. Nu numai că putem să vă oferim o gamă largă de modele, mărci, țesături și culori de combinezoane moto, dar și prețurile, pe care vă oferim sunt mai mult decât acceptabile. 

La noi veți găsi atât combinezoane din piele, cât și textile de două piese sau o piesă. Mărcile pe care le oferim sunt DAINESE, A - PRO, ALPINESTARS, SPIDI, ADRENALINE, care nu fac compromisuri cu calitatea produselor sale. 

Noi putem să vă oferim atât combinezoane de înaltă calitate cu certificate CE, cât și protecții suplimentare, căști, cizme, ochelari, mănuși, accesorii, măști și orice altceva pentru a completa echipamentul moto.