Becuri moto


Bec far OSRAM Original H11B

Bec far OSRAM Original H11B Becurile cu halogen..

7530lei

Bec far OSRAM Original H16

Bec far OSRAM Original H16 Becurile cu halogen ..

6419lei

Bec far OSRAM Original H8B

Bec far OSRAM Original H8B Becurile cu halogen ..

8024lei

Aici pe LINSONMOTO.RO veți găsi cele mai bune becuri moto de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare model de motocicletă.

Ce reprezintă acest produs?

Becurile sunt proiectate pentru farurile moto de diferite mărci. 20A; 15A. Puterea nominală a majorității modelelor este de 55W, tensiunea lor este de 12V și strălucește în lumina albă. Tipul de accesorii PGJ19-1.


 Becurile sunt de tip P21W / PY21W / R5W / P21 / 5W / W5W. Îndepliniți complet cerințele standard. Principalele tipuri de becuri disponibile sunt H1, H3, H4, H7, H8, H11, HB3, HB4. Becurile Moto pentru faruri sunt disponibile în seturi complete, precum și în piese individuale.


Acestea provin de la diverse linii precum Standard și OSRAM ORIGINAL LINE de la producători renumiți ale căror produse au fost utilizate cu succes într-o serie de modele de mașini și motociclete.


 


Din cine sunt realizate


Becurile pentru motociclete sunt de la producători cunoscuți, precum OSRAM, care sunt populare în întreaga lume și ocupă poziții de frunte în industrie. Oferă o gamă largă de produse. Becurile se caracterizează prin durabilitate ridicată și calitate OEM dovedită.


 Conceput cu un design unic, cu un produs gravat cu laser și un portofoliu complet. Marca OSRAM oferă o valoare excelentă pentru bani.


 


 


Cum se folosesc

Deoarece becurile de rezervă sunt livrate cu cutii, acest lucru permite depozitarea ușoară și practică, sunt ergonomice, ușor de transportat și ușor de transportat în timpul călătoriei. De asemenea, au instrucțiuni clare de utilizare în siguranță cu ilustrații grafice și toate etichetele sunt ușor și rapid de identificat.


tendințe


Au fire puternice proiectate care asigură o putere excelentă de lumină. Lămpile Moto oferă o rază de lungime de până la 150 de metri și o lumină de până la 20% mai albă decât standardul legal minim.


Producătorii folosesc tehnologii inovatoare de ablație cu laser, becurile oferind o mai bună iluminare a farurilor. Acestea oferă luminozitate mai mare și vizibilitate îmbunătățită, ceea ce ajută călărețul să identifice și să răspundă mai rapid la pericolele de trafic.


 


De ce să alegeți Linson Moto?

Magazinul online Motoekip oferă o gamă largă de becuri de motociclete de la producători de renume, pentru diverse tipuri de motociclete, precum și pentru automobile.


În magazin veți găsi becuri cu halogen pentru mașini și motociclete care oferă o calitate maximă și eficiență costurilor pentru consumatori.