0
icoana motocicletei Garaj

Becuri moto

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H1

Livram in 5 zile

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H1 ..

5875lei

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H11

Trimitem până la 24 ore

Bec far OSRAM Night Breaker Laser HB4 Descoperiți următoarea generație de NIGHT BREAKER LASER - cel mai strălucitor bec auto/moto de la OSRAM! Folosind o tehnologie inovatoare de ablare cu laser, farurile cu aceste becuri strălucesc. Filamentul puternic oferă o putere suplimentară de lumină. Î..

11250lei

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H3

Livram in 5 zile

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H3 ..

5750lei

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H4

Trimitem până la 24 ore

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H8 Descoperiți următoarea generație de NIGHT BREAKER LASER - cel mai strălucitor bec auto/moto de la OSRAM! Folosind o tehnologie inovatoare de ablare cu laser, farurile cu aceste becuri strălucesc. Filamentul puternic oferă o putere suplimentară de lumină. În..

65lei

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H7

Trimitem până la 24 ore

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H7 ..

80lei

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H8

Livram in 10 zile

Bec far OSRAM Night Breaker Laser H8 ..

12250lei

Bec far OSRAM Night Breaker Laser HB3

Trimitem până la 24 ore

Bec far OSRAM Night Breaker Laser HB3 ..

9250lei

Bec far OSRAM Night Breaker Silver H1

Trimitem până la 24 ore

Bec far OSRAM Night Breaker Silver H1 Descriere: Până la 100% mai multă lumină decât becurile standard. Pentru mai mult confort în timpul conducerii, comparativ cu becurile cu halogen. Raport performanță-viață excelent. Caracteristici: Cantitate - 1 buc. Bec halogen. Tip dulie: P14,4S. Putere 55W...

2750lei

Bec far OSRAM Night Breaker Silver H4

Trimitem până la 24 ore

Bec far OSRAM Night Breaker Silver H4 ..

3250lei

Bec far OSRAM Night Breaker Silver H7

Trimitem până la 24 ore

Bec far OSRAM Night Breaker Silver H7 ..

4750lei

Bec far OSRAM Original H10

Livram in 5 zile

Bec far OSRAM Original H10 Becurile cu halogen OSRAM ORIGINAL LINE oferă indicatori de performanță puternice. Acestea sunt durabile și eficiente, fiind folosite cu succes în milioane de mașini/motociclete noi de la producători de renume, fie ca echipamente originale sau ca piese de schimb origina..

3250lei

Bec far OSRAM Original H11B

Livram in 10 zile

Bec far OSRAM Original H11B Becurile cu halogen OSRAM ORIGINAL LINE oferă indicatori de performanță puternice. Acestea sunt durabile și eficiente, fiind folosite cu succes în milioane de mașini/motociclete noi de la producători de renume, fie ca echipamente originale sau ca piese de schimb origin..

7625lei

Bec far OSRAM Original H15

Livram in 5 zile

Bec far OSRAM Original H15 Becurile cu halogen OSRAM ORIGINAL LINE oferă indicatori de performanță puternice. Acestea sunt durabile și eficiente, fiind folosite cu succes în milioane de mașini/motociclete noi de la producători de renume, fie ca echipamente originale sau ca piese de schimb orig..

120lei

Bec far OSRAM Original H15

Trimitem până la 24 ore

Bec far OSRAM Original H15 Becurile cu halogen OSRAM ORIGINAL LINE oferă indicatori de performanță puternice. Acestea sunt durabile și eficiente, fiind folosite cu succes în milioane de mașini/motociclete noi de la producători de renume, fie ca echipamente originale sau ca piese de schimb origina..

4750lei

Bec far OSRAM Original H16

Livram in 7 zile

Bec far OSRAM Original H16 Becurile cu halogen OSRAM ORIGINAL LINE oferă indicatori de performanță puternice. Acestea sunt durabile și eficiente, fiind folosite cu succes în milioane de mașini/motociclete noi de la producători de renume, fie ca echipamente originale sau ca piese de schimb origina..

65lei

Bec far OSRAM Original H2

Trimitem până la 24 ore

Bec far OSRAM Original H2 Becurile cu halogen OSRAM ORIGINAL LINE oferă indicatori de performanță puternice. Acestea sunt durabile și eficiente, fiind folosite cu succes în milioane de mașini/motociclete noi de la producători de renume, fie ca echipamente originale sau ca piese de schimb original..

9250lei

Bec far OSRAM Original H27W/2

Livram in 5 zile

Bec far OSRAM Original H27W/2 Becurile cu halogen OSRAM ORIGINAL LINE oferă indicatori de performanță puternice. Acestea sunt durabile și eficiente, fiind folosite cu succes în milioane de mașini/motociclete noi de la producători de renume, fie ca echipamente originale sau ca piese de schimb orig..

30lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Aici pe LINSONMOTO.RO veți găsi cele mai bune becuri moto de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare model de motocicletă.

Ce reprezintă acest produs?

Becurile sunt proiectate pentru farurile moto de diferite mărci. 20A; 15A. Puterea nominală a majorității modelelor este de 55W, tensiunea lor este de 12V și strălucește în lumina albă. Tipul de accesorii PGJ19-1.


 Becurile sunt de tip P21W / PY21W / R5W / P21 / 5W / W5W. Îndepliniți complet cerințele standard. Principalele tipuri de becuri disponibile sunt H1, H3, H4, H7, H8, H11, HB3, HB4. Becurile Moto pentru faruri sunt disponibile în seturi complete, precum și în piese individuale.


Acestea provin de la diverse linii precum Standard și OSRAM ORIGINAL LINE de la producători renumiți ale căror produse au fost utilizate cu succes într-o serie de modele de mașini și motociclete.


 


Din cine sunt realizate


Becurile pentru motociclete sunt de la producători cunoscuți, precum OSRAM, care sunt populare în întreaga lume și ocupă poziții de frunte în industrie. Oferă o gamă largă de produse. Becurile se caracterizează prin durabilitate ridicată și calitate OEM dovedită.


 Conceput cu un design unic, cu un produs gravat cu laser și un portofoliu complet. Marca OSRAM oferă o valoare excelentă pentru bani.


 


 


Cum se folosesc

Deoarece becurile de rezervă sunt livrate cu cutii, acest lucru permite depozitarea ușoară și practică, sunt ergonomice, ușor de transportat și ușor de transportat în timpul călătoriei. De asemenea, au instrucțiuni clare de utilizare în siguranță cu ilustrații grafice și toate etichetele sunt ușor și rapid de identificat.


tendințe


Au fire puternice proiectate care asigură o putere excelentă de lumină. Lămpile Moto oferă o rază de lungime de până la 150 de metri și o lumină de până la 20% mai albă decât standardul legal minim.


Producătorii folosesc tehnologii inovatoare de ablație cu laser, becurile oferind o mai bună iluminare a farurilor. Acestea oferă luminozitate mai mare și vizibilitate îmbunătățită, ceea ce ajută călărețul să identifice și să răspundă mai rapid la pericolele de trafic.


 


De ce să alegeți Linson Moto?

Magazinul online Motoekip oferă o gamă largă de becuri de motociclete de la producători de renume, pentru diverse tipuri de motociclete, precum și pentru automobile.


În magazin veți găsi becuri cu halogen pentru mașini și motociclete care oferă o calitate maximă și eficiență costurilor pentru consumatori.