Lumini LED și halogenice


Lumină LED universal pentru motor LAMPA 72338

Lumină cu motor universal LED LightLAMPA 72338 Obi..

11356lei

Așteptăm livrare

Lumină LED universal pentru motor LAMPA 72339

Lampa universală a motorului pentru LAMPA 72339 ca..

11356lei

Așteptăm livrare

Suporturi pentru iluminare suplimentară LAMPA 90465

Suporturi suplimentare de montare a lămpii LAMPA 9..

11110lei

Halogenele moto propuse și iluminarea cu LED sunt realizate din materiale rezistente la uzură de înaltă calitate

Ce reprezintă acest fel de produse

Halogenele moto propuse și iluminarea cu LED sunt realizate din materiale rezistente la uzură de înaltă calitate, oferind o eficiență maximă. Sunt concepute pentru diferite modele și mărci de motociclete.

Lămpile Moto sunt disponibile în seturi de 2 bucăți, precum și piese individuale și sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni. Strălucesc în alb și galben și au un design frumos.Luminile universale cu motor LED au carcase din aluminiu și carcase din oțel cu șuruburi de blocare.

Cele mai multe modele cu halogen moto și iluminare cu LED sunt de obicei disponibile în dimensiuni: 49/36 / 42mm. Au tensiune de funcționare - de la 9V la 32V, putere: 10W, 0W - 6000 ° K - 600 lumeni, alimentare de 12V.

Luminile universale cu motor LED au, de asemenea, un obiectiv PMMA, sunt impermeabile și sunt echipate cu un sistem modular și o placă fixă ​​inclusă.

Acestea oferă un fascicul focalizat și sunt potrivite pentru motociclete, off-road, camioane, tractoare, stivuitoare, excavatoare și alte vehicule.

Halogeni moto și iluminare cu LED includ, de asemenea, suporturi pentru montarea iluminatului suplimentar.Crețurile sunt compatibile cu tuburile de la Ø22 la Ø30mm.

Producători populari

Toate halogenele motoare și lămpile cu LED provin de la faimosul brand italian LAMPA, specializat în producerea de accesorii de înaltă calitate pentru diferite tipuri de motociclete.Alte produse pe care marca le produce sunt rezistențe pentru motoare cu LED, indicatoare LED 3 în 1 și alte tipuri semnalele de viraj moto.

De asemenea, brandul oferă o varietate de accesorii pentru motociclete, precum asistenți de control de croazieră, adaptoare pentru oglinzi, adaptoare pentru spate, capote, lanțuri de blocare, încuietori de cască, încărcătoare de motociclete, încărcătoare de motociclete, instrumente pentru filtre de ulei și chei, lacăte, întrerupătoare de lumină, curele pentru transportul unui motor, pungi compacte pentru rezervoare, xenonuri pentru motoare, benzi adezive pentru rezervoare și multe altele.