0
icoana motocicletei Garaj

Vizoare căști

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

-20%
Anti-fog PINLOCK SHARK VZ1530P Ridill/Openline

Anti-fog PINLOCK SHARK VZ1530P Ridill/Openline

Trimitem până la 24 ore

Anti-fog PINLOCK SHARK VZ1530P Ridill/Openline Anti-fog/Pinlock original pentru căști SHARK. Compatibil cu modelele SHARK: SHARK RIDILL SHARK OPENLINE..

110lei 13750lei

Antifog PINLOCK AIROH GP/GP550/GP550ST/GP400

Trimitem până la 24 ore

Antifog PINLOCK AIROH GP/GP550/GP550ST/GP400..

175lei

Antifog PINLOCK pentru SHARK EVO-ONE / EVO-ES / EVO-GT

Trimitem până la 5 zile

Antifog PINLOCK pentru SHARK EVO-ONE / EVO-ES / EVO-GTSHARK EVO-ONESHARK EVO-ESSHARK EVO-GT..

13750lei

Antifog PINLOCK SHARK Spartan/Skwal 2/D-SKWAL 2

Trimitem până la 24 ore

Antifog PINLOCK SHARK Spartan/Skwal 2/D-SKWAL 2 Antifog/Pinlock original SHARK Compatibil cu urmatoarele modele SHARK: SHARK Spartan SHARK D-Skwal SHARK Skwal 2 ..

135lei

-50%
Kit de transformatie VEMAR SHARKI to OPEN FACE

Kit de transformatie VEMAR SHARKI to OPEN FACE

Trimitem până la 24 ore

Kit de transformatie VEMAR SHARKI to OPEN FACETransformeaza castile SHARKI din FLIP UP in OPEN FACEPiese originala VEMARViziera nu este inclusa..

6125lei 12250lei

Stoc epuizat
-20%
Masca pentru casca shark street drak, Gri

Masca pentru casca shark street drak, Gri

Stoc epuizat

Masca pentru casca shark street drak, Gri..

264lei 330lei

Stoc epuizat

Mecanism pentru AIROH VALOR/ST-701/ST-501

Stoc epuizat

Mecanism pentru AIROH VALOR/ST-701/ST-501..

9750lei

Stoc epuizat

Mecanism viziera AIROH - ST701/ST501/VALOR/SPARK

Stoc epuizat

Mecanism viziera AIROH - ST701/ST501/VALOR/SPARKCompatibil cu modelele:VALORSPARKST-701ST-501..

9750lei

Stoc epuizat

Mecanisme casca ICON AIRFLITE

Stoc epuizat

Mecanisme casca ICON AIRFLITE..

60lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Alegeți un vizor de calitate mărcilor Arai, Nitro, AGV, Duchini, Gmac, Motul, Shark, Shoei, Takachi și KBC la magazinul nostru LINSONMOTO

Vizoarele sunt atât de importante pentru siguranța motocicliștilor cât și căștile. Datorită acestora, ochii dvs. sunt protejați de vânt, praf, ploaie, insecte sau alte molozuri care pot intră în ochii în timpul călătoriei și pot să-vă pune în pericol siguranța. 

Vizoarele au forme, mărimi și culori diferite, fiind de multe feluri: integrate în cască sau mobile. 

Materialele, din care sunt fabricate, sunt de obicei acrilice sau policarbonate, deoarece acestea sunt extrem de ușoare, durabile și flexibile.

Criterii de bază pentru alegerea vizoarelor

Rezistență

Atunci când alegeți un vizor pentru cască, materialul din care este realizat acest produs este foarte important. Variantele sunt limitate, dar sfatul nostru este să alegeți policarbonat, deoarece acest material se zgârie mai puțin decât acest acriic. 

Aerodinamică

Vizorul trebuie să se potrivește cu design-ul căștii, pentru a asigura un confort cât mai mare posibil și mai multă vizibilitate.

Protecție anti-ceață

Nu toate modelele oferă astfel de protecție, dar pot fi achiziționate suplimentar. Acest fel de protecție au vizoarele PINLOCK, ARAI și alte. 

Culoare

Aici alegerea se bazează complet pe preferințele dvs. și puteți să alegeți prin modele cu nuanță, cu efect oglindă sau culorate. Unii producători își echipează produsele cu vizoare fotocromice care se întunecă în funcție de intensitatea radiațiilor ultraviolete.

Accesorii suplimentare

În afară de protecția anti-ceață, vizoarele pot fi echipate și cu lenți speciale, deschideri pentru aerisire și multe altele, în funcție de marcă și de model. 

Când și cum se schimbă vizoarele?

Experții recomandă schimbarea acestor accesorii pentru căști să se facă o dată pe an, iar dacă vă vonduceți motocicleta foarte des, vizorul trebuie fi schimbat și mai des.

Vizoarele moderne nu necesită cunoștințe tehnice speciale, deoarece sunt montate cu atingerea simplă a unui buton. Instalarea lor este la fel de simplă. 

De ce să alegeți LINSONMOTO?

Pentru a satisface dorințele clienților noștri, noi oferim o gamă largă de vizoare pentru orice fel de căști. La noi veți găsi vizoare de la producători cum ar fi PINLOCK, ARAI, SHARK, NITRO, HJC, AGV, AIRON și alte. Vizoarele pe care le oferim sunt compatabile cu peste 95% din căștii, calitatea sa este foarte ridicată, iar prețurile - accesibile.