0
icoana motocicletei Garaj

Casca FLIP-UP

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Casc Schuberth c5 fluo, Galben

M Disponibil L Disponibil

Casc Schuberth c5 fluo, GalbenCaracteristici:2 dimensiun a carcasei;Procesare directa a fibrelor Schuberth (Schuberth Direct Fibre Processing) cu o rasina speciala pentru a asigura durabilitatea si rezistenta la impact a carcasei;Intarita cu carbon pentru o eficienta mai buna;Un material nou - EPS -..

3.15638lei

Casca Airoh mathisse matt, Bronz

L Disponibil

Casca Airoh mathisse matt, BronzFixare micrometica;Ventilatie pe barbie, in fata si pe partea superioara;Viziera rezistenta la zgarieturi si UV;Cu mecanism de schimbare rapida a vizierei;Ochelari de soare incorporati;Captuseala hipoalergenica, detasabila;Specificatii:Greutate: 1690 g (+/- 50 g)Stand..

1.57250lei

Casca Airoh mathisse matt, Negru

M Disponibil

Casca Airoh mathisse matt, NegruCaracteristici:Fixare micrometica;Ventilatie pe barbie, in fata si pe partea superioara;Viziera rezistenta la zgarieturi si UV;Cu mecanism de schimbare rapida a vizierei;Ochelari de soare incorporati;Captuseala hipoalergenica, detasabila;Specificatii:Greutate: 1690 g ..

1.57250lei

Stoc epuizat
-30%
Casca AIROH PHANTOM-S BEAT ORANGE MATT

Casca AIROH PHANTOM-S BEAT ORANGE MATT

Stoc epuizat

Casca AIROH PHANTOM-S BEAT ORANGE MATTCaracteristici:Carcasa castii este realizata dintr-un material termoplastic HRT;Doua dimensiuni a carcasei pentru un confort optim;Deschideri de ventilatie pentru o aerisire buna;Viziera mare cu acoperire anti-zgariere;Protectie UV pe viziera;Ochelari de soare i..

92575lei 1.32250lei

Casca AIROH REV 19 BLACK MATT

S Disponibil M Disponibil

Casca AIROH REV 19 BLACK MATTCaracteristici:Carcasa castii este realizata dintr-o rasina termoplastica injectata;Viziera mare cu acoperire anti-zgariere;Posibilitate sa folositi Pinlock 70 - inclus in setul; Ochelari de soare incorporati cu protectie UV;Sistem patentat de rotatie a barbiei;Captuseal..

1.49750lei

Casca AIROH REV 19 CONCRETE GREY MATT

S Disponibil

Casca AIROH REV 19 CONCRETE GREY MATTCaracteristici:Carcasa castii este realizata dintr-o rasina termoplastica injectata;Viziera mare cu acoperire anti-zgariere;Posibilitate sa folositi Pinlock 70 - inclus in setul; Ochelari de soare incorporati cu protectie UV;Sistem patentat de rotatie a barbiei;C..

1.49750lei

Casca AIROH REV 19 LEADEN ANTHRACITE MATT

S Disponibil M Disponibil

Casca AIROH REV 19 LEADEN ANTHRACITE MATT Caracteristici: Carcasa castii este realizata din rasina termoplastica injectata; Oviziera mare cu acoperire anti-zgariere; Posibilitate sa folositi Pinlock 70 - inclus in setul; Ochelari de soare incorporati cu protectie UV; Posibilitate sa..

1.79750lei

Casca Airoh rev 19 matt, Negru

S Disponibil M Disponibil

Casca Airoh rev 19 matt, NegruCarcasa castii este realizata dintr-o rasina termoplastica injectata;Viziera mare cu acoperire anti-zgariere;Posibilitate sa folositi Pinlock 70 - inclus in setul; Ochelari de soare incorporati cu protectie UV;Sistem patentat de rotatie a barbiei;Captuseala usor detasab..

1.49750lei

Casca AIROH SPECKTRE CLEVER RED GLOSS

S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil XXL Disponibil

Casca AIROH SPECKTRE CLEVER RED GLOSSSpecktre, noul flip-up de la Airoh, este cea mai buna alegereViziera ofera vizibilitate excelenteCertificare dubla P/JCarcasa exterioara HRT (High Resistant Thermoplastic)Compatibila cu BluetoothSistem de prindere micrometricPinlockECE 2206..

1.37250lei

Casca AIROH SPECKTRE CLEVER YELLOW MATT

S Disponibil M Disponibil L Disponibil XXL Disponibil

Casca AIROH SPECKTRE CLEVER YELLOW MATTSpecktre, noul flip-up de la Airoh, este cea mai buna alegereViziera ofera vizibilitate excelenteCertificare dubla P/JCarcasa exterioara HRT (High Resistant Thermoplastic)Compatibila cu BluetoothSistem de prindere micrometricPinlockECE 2206..

1.37250lei

Casca AIROH SPECKTRE COLOR BLACK MATT

S Disponibil XXL Disponibil

Casca AIROH SPECKTRE COLOR BLACK MATT..

1.17250lei

Casca AIROH SPECKTRE COLOR WHITE GLOSS

L Disponibil

Casca AIROH SPECKTRE COLOR WHITE GLOSSSpecktre, noul flip-up de la Airoh, este cea mai buna alegereViziera ofera vizibilitate excelenteCertificare dubla P/JCarcasa exterioara HRT (High Resistant Thermoplastic)Compatibila cu BluetoothSistem de prindere micrometricPinlockECE 2206..

1.17250lei

-15%
Casca Flip up M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAY

Casca Flip up M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAY

XS Disponibil S Disponibil M Disponibil

Casca Flip up M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAYCu 2 carcase exterioare si 2 EPS pentru o siguranta mai buna si o potrivire perfecta;Carcasa este realizata din ABS;Multe deschideri pentru o ventilatie optima;Finisaj mat;Grafica multicolora durabila; Captuseala confortabila care absoarbe transpiratia;Inchi..

70947lei 83468lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

La magazinul online LINSONMOTO veți găsi o gamă excelentă de căști FLIP-UP, realizate din materiale de înaltă calitate de la branduri de top din domeniul motociclismului.

Căștile modulare sau FLIP-UP sunt foarte populare pentru motocicliștii.  În ceea ce privește caracteristicile, acest tip de căști se aproprie de Full Face, dar sunt mai grele. Acest lucru se datorează faptului că partea sa inferioară poate fi ridicată, deschizând complet chipul. Această opțiune permite motociclistului să nu-și scoate complet casca dacă dorește să mănânce sau să bea ceva rapid. 

Acest fel de căști au vizoare largi și de înaltă caltate, care sunt echipate cu un sistem de blocare în caz de conducere cu viteza mare. Există modele care au o umbrelă de soare și un glisant pentru ridicare fără contact.

Partea exterioară a căștii poate să fie realizată din materiale cum ar fi carbon, policarbonat sau fibra de sticlă, iar căptușeala este de obicei neopren respirabil, care poate fi îndepărtat și spălat.

Sistemul de fixare poate să fie o carabineră, o clemă magnetică sau niște inele D clasice, iar sistemul de ventilație este dotat cu valve de închidere.

Opțiunile suplimentare, pe care le au aproape toate modele de căști, includ handsfree Bluetooth încorporate, difuzoare încorporate, iar unele modele de calitate înaltă au și o cameră retrovizoare care transmite mișcarea către afișajul, situat sub sau peste vizorului principal al căștii.

Unii dintre cei mai populari producatori de acest tip sunt căștile NITRO, AGV, GMAC, AIRON, car au stabilit tendințele globale în domeniul căștilor moto. 

Dumneavoastră căutați o cască FLIP-UP?

Deoarece noi lucrăm numai cu branduri dovedite și populare și căștile noastre sunt de braduri de top: NITRO, AGV, GMAC, AIRON, SHARK, A - PRO, VIPER, SHOEI etc. La noi veți găsi niște căști la prețuri accesibile, de calitate înaltă, cu design incredibil și cu multe accesorii suplimentare. Uitați-vă, alegeți produsele potrivite și sunați-ne!