Textile

Nu sunt produse în această categorie.

Combinezoane textile NITRO, AKITO. Toate produsele sunt pe stoc și avem o varietate mare de dimensiuni și modele de la producătorii specificați.

Căutați un echipament moto sigur și confortabil care să vi se potrivească perfect? Sau tocmai ați intrat în clubul motocicliștilor activi și doriți să cumpărați cel mai bun combinezon posibil?

Atunci, uitați-vă la combinezoanele noastre din textil, pe care le oferim la LINSONMOTO!

De ce combinezoane textile?

Pielea este într-adevăr un material care se folosește pentru fabricarea echipamentelor moto timp de mulți ani. Cu toate acestea, odată cu avansarea tehnologiei, combinezoanele moto textile devin tot mai populare atât în rândul profesioniștilor, cât și în rândul amatorilor, iar asta nu este un accident. 

Combinezoanele din textil care sunt disponibile astăzi, sunt realizate din materiale de înaltă calitate cu o durabilitate și elasticitate excepțională și pot să vă asigureze protecția necesară atât în caz de ploaie, frig, vânt și căldură, cât și să vă protejeze în caz de accident. 

Toate modele de combinezoane din piele, indiferent de numărul pieselor, sunt echipate cu o protecție foarte bună pentru genunchi, șolduri, umeri, brațe și spate. Protectoarele cunt certificate cu CE, ceea ce înseamnă că oferă un nivel înalt de siguranță. 

Majoritatea modelelor de combinezoane textile au o căpțușeală suplimentară amovibilă, cu deschideri de ventilație și cu inserții moi pentru o libertate mai mare și confort reușit.

Combinezoanele de două piese (în majoritatea modelelor) au fermoare, care permit transformarea îmbrăcămintei într-un costum moto de protecție completă. 

Ce vă oferim la LINSONMOTO?

Dacă căutați combinezoane moto textile de înaltă calitate, care oferă o protecție bună la prețuri accesibile, noi putem să vă oferim. La noi veți găsi o varietate mare de combinezoane, realizate din materiale diferite de înaltă tehnologie care sunt special concepute pentru producția de combinezoane moto. 

Căutați combinezoane de ună sau două piese? Aveți nevoie de o mărime potrivită, dar vi se pare deficil de găsit? Vizitați site-ul nostru și uitați-vă la propunerile noastre de combinezoane moto și veți găsi exact modelul, dimensiunea, culoarea și marca pe care îi căutați. 

Noi știem de ce aveți nevoie și de aceea ne străduim să vă oferim combinezoane moto textile de la branduri de top cum ar fi NITRO, AKITO, ALPINESTARS, A - PRO, SPIDI… Aceste mărci sunt prin cele mai bune din producția de echipament moto de înaltă calitate.