0
icoana motocicletei Garaj

Geci moto din piele

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

-12%
Geaca ALPINESTARS GP PLUS R V3 RIDEKNIT BLACK

Geaca ALPINESTARS GP PLUS R V3 RIDEKNIT BLACK

50 Disponibil 52 Disponibil 54 Disponibil 56 Disponibil

Geaca ALPINESTARS GP PLUS R V3 RIDEKNIT BLACKPregatita pentru Tech-Air® 5; Tech-Air® este primul sistem de airbag electronic si autonom, care protejeaza partea superioara a corpului, fara a necesita o configurare suplimentara;Geaca din piele are un design sportiv, special creat cu maneci pre-curbate..

2.54980lei 2.89750lei

-12%
Geaca ALPINESTARS GP PLUS R V3 RIDEKNIT BLACK/RED FLUO

Geaca ALPINESTARS GP PLUS R V3 RIDEKNIT BLACK/RED FLUO

58 Disponibil

Geaca ALPINESTARS GP PLUS R V3 RIDEKNIT BLACK/RED FLUOPregatita pentru Tech-Air® 5; Tech-Air® este primul sistem de airbag electronic si autonom, care protejeaza partea superioara a corpului, fara a necesita o configurare suplimentara;Geaca din piele are un design sportiv, special creat cu maneci pr..

2.54980lei 2.89750lei

-12%
Geaca ALPINESTARS GP PLUS R V3 RIDEKNIT Black/White/Bright Red

Geaca ALPINESTARS GP PLUS R V3 RIDEKNIT Black/White/Bright Red

56 Disponibil

Geaca ALPINESTARS GP PLUS R V3 RIDEKNIT Black/White/Bright RedPregatita pentru Tech-Air® 5; Tech-Air® este primul sistem de airbag electronic si autonom, care protejeaza partea superioara a corpului, fara a necesita o configurare suplimentara;Geaca din piele are un design sportiv, special creat cu m..

2.28580lei 2.59750lei

Geaca din pele PISTOL PETE, Negru

50 Disponibil 52 Disponibil 54 Disponibil 56 Disponibil 58 Disponibil 60 Disponibil 62 Disponibil

Geaca din pele PISTOL PETE, NegruPiele naturala..

1.12250lei

-12%
Geaca din piele ALPINESTARS GP PLUS R V3 BLACK

Geaca din piele ALPINESTARS GP PLUS R V3 BLACK

50 Disponibil 54 Disponibil 56 Disponibil

Geaca din piele ALPINESTARS GP PLUS R V3 BLACKCosntructie durabila, realizata din piele 1.3mm, multi-panou pnetru rezistenta maxima la uzura, cu cusaturi intarite;Protectii pe umeri si pe coate, inspirate de curse moto, incluzand panuri duble din spuma;Protectie inovativa pe umeri;Compartimente PE p..

2.277lei 2.58750lei

-12%
Geaca din piele ALPINESTARS GP PLUS R V4 BLACK/WHITE

Geaca din piele ALPINESTARS GP PLUS R V4 BLACK/WHITE

48 Trimitem până la 48 de ore 50 Disponibil 52 Disponibil 54 Trimitem până la 48 de ore 56 Trimitem până la 48 de ore 58 Disponibil 60 Disponibil

Geaca din piele ALPINESTARS GP PLUS R V4 BLACK/WHITEdesign anatomic si confortabilrealizata din materiale de inalta calitate..

2.38480lei 2.710lei

Geaca din piele CHOPPER BLACK

48 Disponibil 50 Disponibil 56 Disponibil 58 Disponibil

Geaca din piele CHOPPER BLACKPiele naturala de inalta calitateCaptuseala detasabila cu fermoar,Protectii certificate pe coate, umeri, spateO multime de depozitare + buzunare de ventilatieAjustare talie..

1.245lei

Geaca din piele CHOPPER BLACK/GREY

48 Disponibil 50 Disponibil 52 Disponibil 54 Disponibil 56 Disponibil 58 Disponibil

Geaca din piele CHOPPER BLACK/GREYPiele naturala de inalta calitateCaptuseala detasabila cu fermoar,Protectii certificate pe coate, umeri, spateO multime de depozitare + buzunare de ventilatieAjustare talie..

1.245lei

-30%
Geaca din piele ICON SYNTHHAWK CE

Geaca din piele ICON SYNTHHAWK CE

48 Trimitem până la 48 de ore 50 Disponibil 52 Trimitem până la 48 de ore

Geaca din piele ICON SYNTHHAWK CEGeaca este confectionata din piele sintetica Ax® Laredo intarita cu poliester 300DOrificii cu fermoar pe piept si spateGluga detasabilaTalie reglabilaNivel de rezistenta la apa WP1Include protectie pentru umeri si coate D3O® LP1, precum si o protectie pentru spate Vi..

1.27225lei 1.81750lei

Geaca din piele pentru femei SECA BONNEVILLE BLACK

S Disponibil M Disponibil XL Disponibil

Geaca din piele pentru femei SECA BONNEVILLE BLACK..

1.36273lei

-20%
Geaca din piele pentru femei SPIDI Evorider 2 Leather Black/White

Geaca din piele pentru femei SPIDI Evorider 2 Leather Black/White

M Disponibil L Trimitem până la 5 zile

Geaca din piele pentru femei SPIDI Evorider 2 Leather Black/White..

1.54194lei 1.92743lei

-10%
Geaca din piele pentru femei Spidi mack lady, Negru

Geaca din piele pentru femei Spidi mack lady, Negru

4XL Trimitem până la 5 zile L Trimitem până la 5 zile XL Trimitem până la 5 zile XXL Trimitem până la 5 zile XXXL Trimitem până la 5 zile

Geaca din piele pentru femei Spidi mack lady, NegruSPIDI Mack Lady este o geaca din piele, speciaql creata pentru femei;Design 4 season potrivit pentru 4 anotimpuri;Realizata din piele naturala cu gosime intre 1,0mm si 1,1mm;Cu certificat de calitate EN 17092-2: 2020 Clasa AA;Protectii detasabile Wa..

1.65098lei 1.83443lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Știați că puteți să cumpărați o geacă moto din piele la un preț mic? Puteți s-o faceți pe magazinul nostru de echipament moto - LINSONMOTO.

Gecile moto de calitate sunt foarte importante nu numai pentru confortul motociclistului, ci și pentru siguranța acestuia. De aceea, alegerea lor trebuie fi făcută cu atenție și grijă.

Care sunt caracteristicile gecii moto bune?

În primul rând, aceasta nu este doar o geacă, ci o îmbrăcăminte special proiectată pentru a proteja motociclistul atât de condițiile nefavorabile ale vremii, cât și de traume în caz de accident.

Pentru a răspunde nevoilor motocicliștilor, un astfel de geacă trebuie să fie confecționată din piele de vacă, cangur sau bivol. Acest fel de piele au o grosime de 1.1mm și chiar mai mult, care reprezintă o garanție de rezistență și durabilitate.

Trebuie să aveți o protecție suplimentară în zona coatelor, umerilor și spatelui. Scopul acestei protecții este de a absorbi șocul inițial în caz ze accident sau de a proteja pielea și țesuturile de deterioare. Protectoarele și armurile trebuie neapărat să aibă un certificat de calitate și siguranță.

De obicei, gecile moto din piele au și o căptușeală termică suplimentară care pot fi detașată în lunile de vară. 

Cum că alegeți o geacă moto potrivită?

Determinați-vă mărimea cu atenție

Pentru a fi confortabilă, geaca pe care o veți cumpăra nu trebuie să fie nici prea lată, nici prea strânsă. Dacă e posibil, îmbrăcați-o înainte de achiziționare. Încercați să imitați postura pe care o luați în timp de conducere pentru a afla dacă există probleme cu modelul pentru dumneavoastră 

Determinați lungimea potrivită

Gecile de sport Motocross nu sunt doar mai strânse, ci și mai scurte. Scopul este de a oferi o postură cât se poate mai aerodinamică în timpul conducerii, în timp ce gecile turistice sunt mai mari și mai lungi. Lungimea lor oferă mai mult confort în timpul conducerii pe distanțe mari. 

Dacă dvs căutați o geacă moto din piele, vizitați site-ul nostru LINSONMOTO și uitați-vă la modelele pe care le oferim. 

Noi lucrăm numai cu branduri de top cum ar fi ADRENALINE, ALIPINESTARS, BLACK BIKE, DIANESE, SPIDI și multe altele și vă garantăm că, printre varietățile de modele, culori și dimensiuni, veți găsi exact geaca cea mai potrivită pentru dvs.