0
icoana motocicletei Garaj

Pantaloni moto textile

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

-30%
Blugi moto pentru femei SECA ATHENA SLIM FIT BLACK

Blugi moto pentru femei SECA ATHENA SLIM FIT BLACK

24 Disponibil 26 Disponibil

Blugi moto pentru femei SECA ATHENA SLIM FIT BLACKCARACTERISTICI:Model SLIM FIT Blugi cu DuPont ™ si Kevlar® Designul modern ofera confort maximProtectii CE aprobate D3O® pe genunchiPosibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie Respi..

44431lei 63473lei

-30%
Blugi moto pentru femei SECA ATHENA SLIM FIT BLUE

Blugi moto pentru femei SECA ATHENA SLIM FIT BLUE

26 Disponibil 28 Disponibil 30 Disponibil

Blugi moto pentru femei SECA ATHENA SLIM FIT BLUECARACTERISTICI:Model SLIM FIT Blugi cu DuPont ™ si Kevlar® Designul modern ofera confort maximProtectii CE aprobate D3O® pe genunchiPosibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie Respir..

44431lei 63473lei

Blugi moto pentru femei Trilobite 1665 Micas Urban Blue

26 Disponibil 28 Disponibil 30 Disponibil

Blugi moto pentru femei Trilobite 1665 Micas Urban BlueCARACTERISTICI:Realizati dintr-un denim elastic, 98% bumbac, 2% elastan si panouri suplimentare din Kevlar de la DuPont in zonele genucnhilor si coapselor;Panouri elastice pentru mai mult confort;Talie inalta pentru a proteja de vant;Protectii u..

69518lei

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 1665 MICAS URBAN GREY

26 Disponibil 28 Disponibil 30 Disponibil 32 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 1665 MICAS URBAN GREYCARACTERISTICI:Realizati dintr-un denim elastic, 98% bumbac, 2% elastan si panouri suplimentare din Kevlar de la DuPont in zonele genucnhilor si coapselor;Panouri elastice pentru mai mult confort;Talie inalta pentru a proteja de vant;Protectii u..

69518lei

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 2063 FINE FIT ALLSHAPE BLUE

26 Disponibil 30 Disponibil

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 2063 FINE FIT ALLSHAPE BLUE..

78818lei

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 2064 CULLEBRO BLUE

26 Disponibil 30 Disponibil 32 Disponibil

Blugi moto pentru femei TRILOBITE 2064 CULLEBRO BLUE..

92768lei

-30%
Blugi moto SECA DELTA SLIM FIT BLUE

Blugi moto SECA DELTA SLIM FIT BLUE

31 Disponibil 33 Disponibil 40 Disponibil

Blugi moto SECA DELTA SLIM FIT BLUECARACTERISTICI:Model SLIM FIT Blugi cu DuPont ™ si Kevlar® Designul modern ofera confort maximProtectii CE aprobate D3O® pe genunchiPosibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie RespiraAir + Doua bu..

50801lei 72573lei

-30%
Blugi moto SECA PROTON SLIM FIT BLUE

Blugi moto SECA PROTON SLIM FIT BLUE

40 Disponibil

Blugi moto SECA PROTON SLIM FIT BLUECARACTERISTICI:SLIM FIT modelBlugi cu material DuPont ™ si Kevlar® Design confortabilProtectii incorporate pe genunchi D3O®Posibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie cu fermoare RespiraAir + Dou..

60356lei 86223lei

Blugi moto SECA SQUARE SLIM FIT BLACK

31 Trimitem până la 5 zile 32 Trimitem până la 5 zile 33 Trimitem până la 5 zile 34 Trimitem până la 5 zile 36 Trimitem până la 5 zile

Blugi moto SECA SQUARE SLIM FIT BLACKCARACTERISTICI:Model SLIM FIT Blugi cu DuPont ™ si Kevlar® Designul modern ofera confort maximProtectii CE aprobate D3O® pe genunchiPosibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie RespiraAir + Doua ..

77123lei

-30%
Blugi moto SECA SQUARE SLIM FIT BLUE

Blugi moto SECA SQUARE SLIM FIT BLUE

30 Disponibil 40 Disponibil

Blugi moto SECA SQUARE SLIM FIT BLUECARACTERISTICI:Model SLIM FIT Blugi cu DuPont ™ si Kevlar® Designul modern ofera confort maximProtectii CE aprobate D3O® pe genunchiPosibilitate sa puneti protectii pe solduriPanouri elastice pentru mai mult confortDoua deschideri de ventilatie RespiraAir + Doua b..

53986lei 77123lei

Blugi moto SECA STROKE II BLACK

32 Disponibil

Blugi moto SECA STROKE II BLACKCARACTERISTICI:Blugi cu material DuPont ™ si Kevlar®Design confortabilProtectii CE incorporate si reglabile in zona genunchilorPosibilitate sa puneti protectii pe solduriDoua buzunare in fata si in spate..

63473lei

Blugi moto SECA STROKE II BLUE

40 Disponibil

Blugi moto SECA STROKE II BLUECARACTERISTICI:Blugi cu material DuPont ™ si Kevlar®Design confortabilProtectii CE incorporate si reglabile in zona genunchilorPosibilitate sa puneti protectii pe solduriDoua buzunare in fata si in spate..

63473lei

-10%
Blugi moto SPIDI FURIOUS PRO BLUE

Blugi moto SPIDI FURIOUS PRO BLUE

31 Disponibil 34 Disponibil

Blugi moto SPIDI FURIOUS PRO BLUE..

83491lei 92768lei

-10%
Blugi moto SPIDI J-TRACKER BLACK

Blugi moto SPIDI J-TRACKER BLACK

28 Disponibil 31 Disponibil 32 Disponibil 33 Disponibil 34 Disponibil 36 Disponibil 40 Disponibil

Blugi moto SPIDI J-TRACKER BLACK..

75121lei 83468lei

-10%
Blugi moto SPIDI J-TRACKER DARK BLUE SHORT

Blugi moto SPIDI J-TRACKER DARK BLUE SHORT

28 Disponibil 33 Disponibil 34 Disponibil 38 Disponibil 40 Disponibil

Blugi moto SPIDI J-TRACKERDARK BLUE SHORT Blugii SPIDI J-TRACKER sunt amestecul perfect dintre practic și siguranță. Fabricate de Cordura® și protectoare de genunchi Warrior Lite certificate conform EN 1621-1: 2012, acestea sunt opțiunea perfectă pentru dumneavoastră. Datorită rezistenței sale ridic..

75121lei 83468lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

O gamă largă de pantaloni textile de calitate vă așteaptă la magazinul online LINSONMOTO.

Pantalonii moto textile sunt foarte populare printre iubitorii motociclismului urban, deoarece oferă o protecție și un confort bun în tmpul conducerii.

Deși aceste tipuri de pantaloni au apărut în ultimii 10-20 de ani, aceștia și-au găsit rapid susținătorii pasionați printre motocicliștii din întreaga lume.

Caracteristice principale pantalonilor moto textile

Față de pantalonii din piele, cei textile sunt confecționate din materiale mai ușoare, ceea ce le face mai flexibile și mai confortabile de purtat. Materialele, din care sunt realizate aceștia sunt de înaltă tehnologie, fiind rezistente la uzură, iar membranele suplimentare cu care sunt echipate nu permit pătrunderea ploii și frigului, oferind confortul motociclistului.

Toate modele de pantaloni din textil sunt echipate cu plăci speciale de protecție, situate în zonele cele mai vulnerabile. Există modele care permit reglarea plăcilor de protecție în funcție de caracteristicile fizice motociclistului. Există și modele de pantaloni din denim care au Kevlar adăugat pentru protecție suplimentară. 

Pantalonii din textil oferă o protecție termică suplimentară, care poate să  fie îndepărtată în vară. 

La fel ca pantalonii din piele, cei textile au fermoare suplimentare care permit adăugarea unei geci potrivite, transformându-i într-un combinezon moto.

Sunt disponibile într-o varietate mare de materiale, design-uri, culori și modele, ceea ce vă garanteză că veți găsi rapid și ușor pantalonul potrivit.

Aveți nevoie de o pereche nouă de pantaloni moto textile? Sau căutați să cumpărați primul pantalon moto pentru partenera sau copilul dvs?

Noi de la LINSONMOTO putem să vă ajutăm nu numai cu alegerea pantalonilor moto, ci și să vă oferim o gamă foarte bogată de modele, culori, mărimi și mărci la prețuri accesibile!

La noi veți găsi pantaloni realizate din materiale sintetice cum ar fi denim, kevlar, Cordura, nylon și altele, care se caracterizează cu durabilitate ridicată, rezistență la vânt, izolare termică și nivel de protecție foarte ridicat al celor mai vulnerabile zone (șolduri, glezne, genunchi etc.).

Mărcile cu care lucrăm și pe care le oferim sunt prin cele mai populare de pantaloni textile - ALPINESTARS, NITRO, A - PRO, AKITO, BLACK BIKE, DAINESE, RACERED, SPIDI, O'NEAL și alții.