0
icoana motocicletei Garaj

Protecții ghidon

Căutare după model de motocicletăMotocicletă
pictograma lupă pentru căutareSchimbări pictograma lupă pentru căutareCăutare

Kit montaj protectii maini TRAIL BLAZER / TOUQUET

Trimitem până la 48 de ore

Kit montaj protectii maini TRAIL BLAZER / TOUQUET..

175lei

Protectie furca Polisport HONDA CRF250R/CRF450R -2019-21 Nardo Grey

Trimitem până la 24 ore

Protectie furca Polisport HONDA CRF250R/CRF450R -2019-21 Nardo Grey*Potrivire perfecta si protectie excelenta de la Polisport - protectii pentru fata (furca) motocicletei.Realizate din polipropilena, protectiile pentru fata protejeaza furca de deterioare.Brandul Polisport foloseste cele mai recente ..

150lei

Protectie ghidon moto POLISPORT FREEFLOW LITE GREEN / PLASTIC

Livram in 14 zile

Protecție ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE GREEN / PLASTIC O opțiune excelentă dacă doriți să vă protejați mâinile de murdărie și particule. Freeflow Lite oferă și două opțiuni de montare diferite: plastic sau aluminiu. Kit de montare universal pentru aluminiu este inclus; Oferă protecție excele..

12250lei

Protecție ghidon POLISPORT TOUQUET - BLACK

Trimitem până la 24 ore

Protecție ghidon POLISPORT  TOUQUET - BLACKPe lângă faptul că protejează mâinile călărețului, pretecțiile pentru ghidon Touquet reprezintă o opțiune excelentă pentru mânetele și mecanismele de conducere motocicletei.Bara din aluminiu lui Touquet oferă o protecție mai mare și garantează rezistența tr..

450lei

Protecție ghidon POLISPORT TOUQUET - BLUE

Trimitem până la 24 ore

Protecție ghidon POLISPORT  TOUQUET - BLUEPe lângă faptul că protejează mâinile călărețului, pretecțiile pentru ghidon Touquet reprezintă o opțiune excelentă pentru mânetele și mecanismele de conducere motocicletei.Bara din aluminiu lui Touquet oferă o protecție mai mare și garantează rezistența tru..

450lei

-30%
Protecție ghidon POLISPORT  TOUQUET - GREEN

Protecție ghidon POLISPORT TOUQUET - GREEN

Trimitem până la 24 ore

Protecție ghidon POLISPORT  TOUQUET - GREENPe lângă faptul că protejează mâinile călărețului, pretecțiile pentru ghidon Touquet reprezintă o opțiune excelentă pentru mânetele și mecanismele de conducere motocicletei.Bara din aluminiu lui Touquet oferă o protecție mai mare și garantează rezistența tr..

37275lei 53250lei

Protecție ghidon POLISPORT TOUQUET - ORANGE

Trimitem până la 24 ore

Protecție ghidon POLISPORT  TOUQUET - ORANGEPe lângă faptul că protejează mâinile călărețului, pretecțiile pentru ghidon Touquet reprezintă o opțiune excelentă pentru mânetele și mecanismele de conducere motocicletei.Bara din aluminiu lui Touquet oferă o protecție mai mare și garantează rezistența t..

450lei

Protecție ghidon POLISPORT TOUQUET - RED

Trimitem până la 24 ore

Protecție ghidon POLISPORT  TOUQUET - REDPe lângă faptul că protejează mâinile călărețului, pretecțiile pentru ghidon Touquet reprezintă o opțiune excelentă pentru mânetele și mecanismele de conducere motocicletei.Bara din aluminiu lui Touquet oferă o protecție mai mare și garantează rezistența truc..

450lei

Protecție ghidon POLISPORT TOUQUET - WHITE

Trimitem până la 24 ore

Protecție ghidon POLISPORT  TOUQUET - WHITEPe lângă faptul că protejează mâinile călărețului, pretecțiile pentru ghidon Touquet reprezintă o opțiune excelentă pentru mânetele și mecanismele de conducere motocicletei.Bara din aluminiu lui Touquet oferă o protecție mai mare și garantează rezistența tr..

450lei

-30%
Protectie ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE GREEN / ALUMINIUM

Protectie ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE GREEN / ALUMINIUM

Trimitem până la 24 ore

Protectie ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE GREEN / ALUMINIUMInclude un set universal de montaj - aluminiu;Instlare cu un singur punctOfera protectie excelentaProtejeaza cilindrul pricipalDeschideri de racireCu logo-ul producatorului..

10850lei 155lei

-30%
Protecție ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE GREEN / PLASTIC

Protecție ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE GREEN / PLASTIC

Trimitem până la 24 ore

Protecție ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE GREEN / PLASTICPe lângă faptul că protejează mâinile motociclistului, protecțiile pentru ghidon Polisport oferă o protecție foarte bună pentru mânetele și mecanismele de conducere a motocicletei.FREEFLOW LITE este o opțiune excelentă dacă doriți să vă proteja..

8575lei 12250lei

Protecție ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE ORANGE / PLASTIC

Trimitem până la 24 ore

Protecție ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE ORANGE / PLASTICPe lângă faptul că protejează mâinile motociclistului, protecțiile pentru ghidon Polisport oferă o protecție foarte bună pentru mânetele și mecanismele de conducere a motocicletei.FREEFLOW LITE este o opțiune excelentă dacă doriți să vă protej..

12250lei

-30%
Protecție ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE YELLOW / PLASTIC

Protecție ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE YELLOW / PLASTIC

Trimitem până la 24 ore

Protecție ghidon POLISPORT FREEFLOW LITE YELLOW / PLASTICPe lângă faptul că protejează mâinile motociclistului, protecțiile pentru ghidon Polisport oferă o protecție foarte bună pentru mânetele și mecanismele de conducere a motocicletei.FREEFLOW LITE este o opțiune excelentă dacă doriți să vă protej..

8575lei 12250lei

Protecție ghidon POLISPORT HAMMER BLACK

Trimitem până la 24 ore

Protecție ghidon POLISPORT HAMMER BLACKHammer este modelul nou din lina de protecție mâinilor, mânetelor și mecanismelor de conducere de la Polisport, cu un singur punct de montare. Include un sistem universal de montare, dezvoltat pentru montare rapidă și ușoară, oferind o potrivire perfectă pe ghi..

100lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Protecțiile volanului sunt o alegere excelentă dacă doriți să vă protejați ghidonul și mâinile de murdărie și particule.

Uitați-vă la această categorie și alegeți cele mai bune protecții pentru ghidon moto, la prețuri accesibile!

Piesele din plastic sunt o componentă importantă a componentelor de siguranță atât ale motocicletei, cât și ale călărețului acesteia. Principala lor funcție este de a proteja părțile importante ale structurii motorului de intemperii și de diferitele provocări ale terenurilor Enduro și Motocross. De asemenea, are o mare varietate de culori care vă ajută să vă personalizați motocicleta și să o faceți unică.