0
icoana motocicletei Garaj

PUTOLINE

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Antigel Putoline Ice Cooler - 2 L

Trimitem până la 24 ore

Antigel Putoline Ice Cooler - 2 L- Protectie exceptionala pentru toate metalele- Nu afectează etanșările pompei de apă- Garantează o durată lungă de viață- Reduce punctul de îngheț- Previne supraîncălzirea și reduce temperatura de funcționare- Non-toxic- Biodegradabil..

120lei

Antigel Putoline Procool R+

Trimitem până la 24 ore

Antigel Putoline Procool R+Aditivi avansati anticoroziviStabilitate sigură la toate nivelurile de duritate a apeiProtecție optimă împotriva coroziunii pentru toate tipurile de metale, inclusiv aluminiu și magneziuPrevine supraîncălzirea și reduce temperatura de funcționarePrevine cavitațiaInofensiv ..

120lei

Antigel PUTOLINE ULTRACOOL 12

Trimitem până la 24 ore

Ultracool 12 este un agent frigorific de înaltă calitate, gata de utilizare, cu o durată de viață lungă (protecție la îngheț până la -40 ° C), pentru care se utilizează o tehnologie patentată fără silicati pe bază de acizi carboxilici.Produsul este dezvoltat special pentru sisteme de răcire din alum..

5750lei

Pasta Putoline Peek Chrome Polish

Trimitem până la 24 ore

Pasta Putoline Peek Chrome PolishPutoline Peek Chrome Cleaner este o pasta mutlifunctionala care curata si poliseaza suprafetele pe care este aplicata. Nisipul este minuscul si abia vizibil. De aceea abraziunea este mult mai fina si mai putin aspra atunci cand curatati cromul fata de alte paste.Este..

95lei

Spray lubrifiere cabluri Putoline 1001 Penetrating + PTFE

Trimitem până la 24 ore

Spray lubrifiere cabluri Putoline 1001 Penetrating + PTFE..

6625lei

Spray pentru filtru de aer Putoline Action Cleaner

Trimitem până la 24 ore

Spray pentru filtru de aer Putoline Action Cleaner..

70lei

Spray pentru filtru de aer Putoline Action Fluid

Trimitem până la 24 ore

Spray pentru filtru de aer Putoline Action Fluid..

70lei

Spray Putoline Contact Cleaner

Trimitem până la 24 ore

Spray Putoline Contact Cleaner..

6250lei

Spray Putoline RS1 Wax-Polish

Trimitem până la 24 ore

Spray Putoline RS1 Wax-PolishRS1 Wax Polish Spray еRS1 Wax Polish Spray este un detergent cu ceara de carnauba;Produsul creeaza un strat protector de lunga durata, potrivit pentru diferite suprafette vopsite.RS1 Wax Polish Spray este potrivit pentru componentele vopsite din aluminiu, carbon, titan e..

70lei

Ulei moto sintetic PUTOLINE BOXER 4 15W-50

Trimitem până la 24 ore

Ulei moto sintetic PUTOLINE BOXER 4 15W-50..

75lei

Ulei moto sintetic PUTOLINE N-TECH PRO R + 10W-30

Trimitem până la 24 ore

Ulei moto sintetic PUTOLINE N-TECH PRO R + 10W-30Putoline N-TECH® PRO R+ 10W-30 este cel mai avansat, 100% sintetic ulei de motor in 4 timpi produs vreodata de Putoline Oil. Contine sistemul unic de aditiv ® N-TECH.N-TECH® PRO R+ garanteaza:    Performanta si aderenta ambreiaj umed de neegalat    Uz..

95lei

Ulei moto sintetic PUTOLINE N-TECH PRO R + 10W-40

Trimitem până la 24 ore

Ulei moto sintetic PUTOLINE N-TECH PRO R + 10W-40Putoline N-TECH® PRO R+ 10W-40 este cel mai avansat, 100% sintetic ulei de motor in 4 timpi produs vreodata de Putoline Oil. Contine sistemul unic de aditiv ® N-TECH.N-TECH® PRO R+ garanteaza:    Performanta si aderenta ambreiaj umed de neegalat    Uz..

95lei

Ulei offroad Putoline MX9 - 1 L

Trimitem până la 24 ore

Ulei offroad Putoline MX9 - 1 LMX9 este un ulei complet sintetic, albastru, pentru motor in 2 timpi. Sistemul revolutionar de aditivi Ester Tech asigura o lubrifiere foarte buna, chiar in conditii extreme...

105lei

Ulei pentru furci si amortizoare Putoline HPX R 20W - 1 L

Trimitem până la 24 ore

Ulei pentru furci si amortizoare Putoline HPX R 20W - 1 LUlei sintetic de inalta calitate..

8750lei

Ulei semi-sintetic PUTOLINE Sport 4R 10W-40

Trimitem până la 24 ore

Ulei semi-sintetic PUTOLINE Sport 4R 10W-40Sport 4R 10W-40 este un ulei de motocicletă semi-sintetic avansat, în 4 timpi, care conține aditivul revoluționar N-TECH®.Sport 4R cu tehnologia N-TECH® garantează:Compatibilitate excelentă cu ambreiajul umedUzura minimă a motorului și a transmisieiConsumul..

75lei

Ulei semisintetic PUTOLINE Formula V-Twin 20W-50

Trimitem până la 24 ore

Ulei semisintetic PUTOLINE Formula V-Twin 20W-50Formula V-Twin 20W-50 este un ulei special pentru motociclete V-Twin. Formula speciala V-Twin Motoare in 4 timpi. Formula semisintetica unica pentru performanta maxima..

75lei

Ulei semisintetic PUTOLINE Sport 4R 15W-50

Trimitem până la 24 ore

Ulei semisintetic PUTOLINE Sport 4R 15W-50 Sport 4R 15W-50 este un ulei de motocicletă semi-sintetic sofisticat, în 4 timpi, care conține revoluționarul aditiv N-TECH®. Sport 4R cu tehnologia N-TECH® garantează: compatibilitate excelentă a ambreiajului umed Ușura minimă a motorului și a transmisiei ..

75lei

Ulei sintetic moto PUTOLINE N-TECH PRO R + 5W-40

Trimitem până la 24 ore

Ulei sintetic moto PUTOLINE N-TECH PRO R + 5W-40Putoline N-TECH® PRO R + OFF ROAD 105W-40 este cel mai avansat, complet ulei de motor sintetic in 4 timpi produs vreodata de Putoline Oil. Contine sistemul unic de aditivi N-TECH®. Uleiul de motor N-TECH® PRO R + OFF ROAD garanteaza:    Performanta de ..

95lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

PUTOLINE OIL oferă una dintre cele mai mari game de lubrifianți și produse de întreținere a motocicletelor, disponibile în 40 de țări!

În 1970, Jan Put a fondat compania PUTOLINE OIL. În acel moment, gama sa constă din uleiuri de motor și lubrifianți pentru motociclete și biciclete. Produsele PUTOLINE OIL au început să fie comercializate pe plan internațional la începutul anilor ’80. În următorii ani, gama sa de produse crește constant, iar lista țărilor în care este disponibilă gama de produse PUTOLINE OIL crește semnificativ. În prezent PUTOLINE OIL are una dintre cele mai mari game de lubrifianți și produse de întreținere a motocicletelor disponibile în 40 de țări!