0
icoana motocicletei Garaj

Casca FULL FACE

Căutare după model de motocicletăMotocicletă

Stoc epuizat

Casca ACERBIS SEREL ZH38525540 - Produs returnat

Stoc epuizat

Casca ACERBIS SEREL ZH38525540 - Produs returnat..

49750lei

-20%
Casca AGV K-6 JOAN BLACK/BLUE/YELLOW

Casca AGV K-6 JOAN BLACK/BLUE/YELLOW

M Disponibil L Disponibil

Casca AGV K-6 JOAN BLACK/BLUE/YELLOW..

2.11008lei 2.63760lei

Casca AGV K-6 S FLASH MATT, Negru/Gri/Rosu

M Disponibil L Disponibil

Casca AGV K-6 S FLASH MATT, Negru/Gri/RosuCoaja:4 dimensiuni ale carcaseiCarbon-aramida5 straturi de EPSAerodinamica imbunatatita in timpul conduceriiViziera:Posibilitatea de a monta Max Vision Pinlock (120) - inclus in pachetAcoperire impotriva zgarieturilorCamp vizual orizontal de 190°Camp vizual ..

2.63760lei

Stoc epuizat

Casca AGV K1 BANG ITALY/BLUE

Stoc epuizat

Casca AGV K1 BANG ITALY/BLUEModelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confort fara compromis.Produsul e..

98160lei

Stoc epuizat
-30%
Casca Agv k1 multi dundee, Multicolor

Casca Agv k1 multi dundee, Multicolor

Stoc epuizat

Casca Agv k1 multi dundee, MulticolorModelul K1 de la AGV este o alegere excelenta pentru fiecare motociclist care cauta o casca moto cu design sportiv. Datorita formei sale aerodinamice, acest model ofera stabilitate in orice situatie. Interiorul detasabil Dry-confort ofera confort fara compromis.P..

68712lei 98160lei

Stoc epuizat

Casca AGV K1 S E2206 - BLIPPER GREY/RED

Stoc epuizat

Casca AGV K1 S E2206 - BLIPPER GREY/REDCarcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie consta din orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ..

1.12560lei

Casca AGV K1 S E2206 - GRAZZIE VALE

S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - GRAZZIE VALECarcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie consta din orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ajut..

1.12560lei

Casca AGV K1 S E2206 - IZAN

MS Așteptăm livrare M Disponibil ML Așteptăm livrare L Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - IZANCarcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie include orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ajuta la stabil..

1.12560lei

Casca AGV K1 S E2206 - LIMIT 46

S Disponibil M Disponibil L Disponibil XL Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - LIMIT 46Carcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie consta din orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ajuta la..

1.17360lei

Casca AGV K1 S E2206 - matt, Negru

XS Disponibil XL Disponibil XXL Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - matt, NegruCarcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie include orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ajuta la..

93360lei

-10%
Casca AGV K1 S E2206 - Rossi winter test 2017

Casca AGV K1 S E2206 - Rossi winter test 2017

M Disponibil L Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - Rossi winter test 2017Вътрешната обвивка е от EPS Carcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie include orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost te..

1.16424lei 1.29360lei

Casca AGV K1 S E2206 - SOLELUNA 2017

XL Disponibil XXL Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - SOLELUNA 2017Carcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie include orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ajuta ..

1.29360lei

Casca AGV K1 S E2206 - WHITE

MS Așteptăm livrare ML Așteptăm livrare XXL Disponibil

Casca AGV K1 S E2206 - WHITECarcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie include orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si ajuta la stabi..

93360lei

Stoc epuizat

Casca AGV K1 S E2206 KRIPTON BLACK/ORANGE

MS Indisponibil ML Indisponibil

Casca AGV K1 S E2206 KRIPTON BLACK/ORANGECarcasa interioara este realizata din EPSSistem de ventilatie IVSSistemul de ventilatie include orificii de aer in zona barbieiOrificii de aerisire optimizate cu CFD (Computational Fluid Dynamics)Noile spoilere spate au fost testate intr-un tunel de vant si a..

1.12560lei

Gata cu rezultatele

Gata cu rezultatele

Uitați-vă la produsele noastre de înaltă calitate și alegeți o cască Full Face pentru motocicletă la prețuri accesibile.

Cel mai popular fel de căști pe piața sunt căștile Full Face. Și aceasta nu este întâmplătoare!

Acest fel de căști sunt solide, cu construcție puternică, care  acoperă complet capul și fața motociclistului, asigurând o protecție sigură a bărbiei, care este este una dintre cele mai vulnerabile părți ale feței în caz de un accident.

Sunt echipate cu vizor exterior, iar unele modele sunt echipate cu un vizor suplimentar amplasat în interiorul căștii, sub vizorul principal. Există, de asemenea, modele care au un sistem de blocare a vizorului principal în timpul conducerii cu mare viteză și de asemenea permit ridicarea vizorului  fără a atinge sau a lăsa amprente pe suprafață.

Producătorii de top cum ar fi A-PRO, AIRON, ARAI, NITRO, GMAS, O'NEAL etc. oferă căști Full Face cu un sistem de ventilație progresiv, care este echipat cu valve și permit motociclistului să controleze fluxul de aer și temperatura din interiorul căștii.

Căptușeala moale, hipoalergenică pe care o au căștile Full Face este realizată din neopren, care este bine ventilat și absoarbe perfect transpirația. Căptușeala de pe toate modelele Full Face poate fi îndepărtată și spălată.

Modelele de înaltă calitate au, de asemenea, multe funcții suplimentare, inclusiv difuzoare încorporate și Bluetooth hands-free.

Dacă vă plac acest tip de căști, uitați-vă la propunerile noastre!

Noi de la LINSONMOTO ne-am străduit să alegem special pentru dvs. numai căști Full Face de înaltă calitate de la producători de top, cum ar fi A - PRO, AIRON, ARAI, NITRO, GMAS, O'NEAL. La noi veți găsi exact modelul și casca de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o călătorie în siguranță.

Pe lângă faptul că vă putem oferi căști cu un design inovator, confecționate din materiale de înaltă calitate și dotate cu multe suplimente, prețurile la care le oferim sunt în concordanță cu situația economică din țara noastră.

Și asta nu este totul! Dacă nu sunteți în măsură să faceți alegerea corectă sau doriți să aflați puțin mai multe despre modelul de cască moto pe care l-ați ales, suntem aici să vă oferim un suport rapid și profesionist.

Toate căștile, pe care le oferim au un certificat de calitate și siguranță.