0
icoana motocicletei Garaj

Garanție

Garanție

Produsele comercializate pe site-ul nostru LINSONMOTO.RO beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de:


6 luni pentru batrii moto

24 luni pentru încărcătoare de baterii

12 luni pentru valize moto SHAD (unele modele de valize SHAD au 24 de luni garanție)

6 luni pentru accesorii moto

12 luni pentru piese moto

6 luni pentru craș pad-uri și capete de ghidon

1 lună pentru echipamente moto


Garanția este pentru defecte sau defecte ascunse ale produselor, diferite decât cele căuzate de uzura datorată utilizării normale. În special, LINSON MOTO LTD este responsabilă pentru orice lipsă de conformitate a bunurilor de consum cu contractul de vânzare, care există la livrarea mărfurilor sau se manifestă în perioada de garanție după livrare, chiar dacă nu erau conștienți de nerespectarea acestora. 


Vă rugăm să păstrați chitanța (documentul de plată). Aceasta este garanția dvs! Pentru toate schimbări sau returnări se necesită o chitanță.


Pentru a respecta contractul de vânzare, bunurile de consum trebuie:


1. posedă caracteristicile definite de părțile contractului și este potrivit pentru utilizarea normală pentru care sunt utilizate bunuri de consum de același fel;


2. este respectată descrierea dată de vânzător sub forma unui model de eșantion;


3. este potrivit pentru utilizarea specială dorită de consumator, cu condiția să fi informat vânzătorul despre cererea sa la încheierea contractului și că aceasta a fost acceptată de vânzător;


4. posedă calitățile și caracteristicile obișnuite ale mărfurilor de același gen pe care consumatorul le poate aștepta în mod rezonabil, având în vedere bunurile naturale de consum și declarațiile publice despre caracteristicile specifice făcute de vânzător, producător sau reprezentantul său conținut în reclamă sau pe etichetă de bunuri de consum.


Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 10 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.


In cazul in care reclamatia a fost justificata, vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in termen de 10 zile calculate de la data trimiterii răspunsului de vanzator.

In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.


LINSON MOTO LTD nu se face responsabila de neindeplinirea, indeplinirea incompleta sau defectuoasa a obligatiilor ce revin producatorilor sau importatorilor si sunt stabilite prin legislatia in vigoare.