VICMA

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


Afişare 1 - 18 din 3232 (180 pagini)
Originea brandului și când a fost creat
VICMA este un brand lider spaniol pentru piese de schimb de înaltă calitate pentru motociclete, scutere și ATV-uri concepute pentru utilizatorul final. Acesta oferă unul dintre cele mai bogate cataloage de piese de schimb pentru motociclete din lume. Marca aplică tehnologii inovatoare în producția sa pentru a obține o calitate înaltă a produsului final.

Marca are sediul în Murcia, Spania. Are o suprafață de întreprindere de 10.000 mp. și oferă servicii pentru clienți de înaltă calitate. Marca oferă livrări exprese clienților săi, pentru o perioadă de 24 de ore sau mai puțin.

 Marca oferă componente pentru motor, componente electrice, componente de suspensie și frânare, elemente de sistem de aprindere, elemente de iluminat electric, indicatoare, indicatoare de motor, precum și componente speciale pentru motociclete, butoane, cabluri și terminale. De asemenea, brandul produce piese pentru motociclete personalizate.

Rezistența pieselor de schimb pe care le oferă marca se datorează calității ridicate a materialelor pe care le pune în producția lor. Toate piesele de schimb ale motocicletei marca respectă standardele cerute de calitate și siguranță a producției. Sunt durabile și prelungesc durata de viață a motocicletei.

Brandul are o bogată experiență în spatele spatelui în producția de piese de schimb pentru motociclete și scutere. Cu peste 65 de ani de experiență în industrie, VICMA creează în prezent piese pentru producători precum Suzuki, YAMAHA, DERBI și alte mărci cunoscute.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul
Vicma oferă o gamă variată de accesorii și piese de schimb pentru motociclete și motociclete. De asemenea, compania produce diferite modele de oglinzi retrovizoare pentru fiecare model de motor care se potrivesc cu originalul în formă, culoare și calitate. Catalogul mărcii include semnale de întoarcere cu aspect original și manopera de înaltă calitate, care se potrivesc cu originalul în formă, culoare.

Modele de top ale brandului
●       LED semnalizator 11444
●       LED semnalizatoare за RIEJU 11450
●       Semnalizator drept 7219
●       Semnalizator drept 7989
●       Semnalizator drept 9765