MOTUL

Sortare după:
Filtru
Filtru
Sortare

Sortare


-42%
Aditiv stabilizator de benzină MOTUL STABILIZER 250ml
-25%
Agent de lustruire Motul E5 Shine&Go
--11%
Detergent curățare Motul E4 Perfect Seat
-25%
Detergent curățare Motul E7 Insect Remover
-26%
Detergent moto curățare MOTUL E2 MOTO WASH
-27%
Detergent pentru piele Motul M3 Perfect Leather
-25%
Detergent petru carburator Motul P1 Carbu Cleaner
-28%
Îndepărtarea zgârieturilor Motul E8
-26%
Spray de curățare jante Motul Wheel Clean E3
Spray lubrifiant Motul P4 E.Z.LUBE
-22%
Agent de curățare pentru acoperiri mate MOTUL E11
Afişare 1 - 18 din 98 (6 pagini)
Originea brandului și când a fost creat
MOTUL este o companie franceză globală, lider pe piața uleiurilor de motor. Este specializată în dezvoltarea, producerea și comercializarea lubrifianților pentru motoare. A fost fondată în 1853 în Oberville, Franța. De mai bine de 160 de ani, marca a continuat să ofere uleiuri pentru motociclete de înaltă calitate. Marca este primul producător de uleiuri moto care a aplicat o tehnologie specială de extracție, profitând de inovațiile făcute pentru industria aviației.

Care sunt cele mai populare fapturi despre brandul?

Marca oferă uleiuri moto atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Oferă uleiuri pe bază de HC-Tech®, potrivite pentru toate tipurile de motociclete. Acest fel de uleuiuri contribuie la performanțele motorului și își prelungesc durata de viață.

Ce distinge uleiurile brandului?

Uleiurile acestui brand conțin componente speciale care cresc aderența ambreiajelor umede și extind durata de viață a cutiei de viteze integrate. Sunt proiectate pentru utilizare în fiecare zi de motociclete. Recomandat de Harley Davidson și respectând, de asemenea, standardele: API SG, JASO MA, Harley Davidson.

Lubrifianții mărcii sunt proiectate pentru motoare de înaltă performanță în 4 timpi. Aceștia conțin sintetice 100% pe ester pentru motoarele de curse cu cutii încorporate sau fără cutii de viteze: morcov sau uscat.

De asemenea, acestea depășesc standardele de calitate existente. Sunt recomandate ce Deletang Endurance, anduranța GMT94, Rinaldi Yamaha, Suzuki World MX. Ele respectă standardele de mediu Euro 2 / Euro 3. Uleiurile ajută la reglarea eficientă a gazelor de evacuare și la îndeplinirea standardelor: API SL, SJ, SH, SG; JASO MA.

Cele mai populare modele ale mărcii

        MOTUL 3000 4T 20W-50 - 1 litru

        MOTUL 7100 4T 10W-40 - 4 litri

        MOTUL FORKOIL FL 10W 100% sintetică

        MOTUL Chain Lube Road Plus C2